شرکت سایپا در حاشیه نمایشگاه قطعات خودرو تهران از اطلس آپشنال با امکانات رفاهی و آپشن های بیشتر رونمایی کرد. در ادامه با مشخصات فنی و قیمت احتمالی سایپا اطلس فول آپشن همراه شما خواهیم بود.
نسخه فول آپشن سایپا اطلس که به گفته برخی از افراد، رقیب جدی پژو 206 تیپ 2 و حتی 207 به حساب میآید و همزاد کوییک و تیبا است، سرانجام معرفی شد. در آخرین مطلب از سری اخبار خودرو گجت نیوز به سراغ معرفی مشخصات فنی، قیمت احتمالی و آپشن های جدید سایپا اطلس آپشنال خواهیم رفت.
فهرست عناوین:
مشخصات فنی سایپا اطلس آپشنال
زیر کاپوت این خودرو همچنان میتوانید پیشرانه چهار سیلندر تنفس طبیعی 1.5 لیتری 8 سوپاپ که با کد M15L شناخته میشود را پیدا کنید. توان موتور اطلس فول آپشن به 90 اسب بخار قدرت و 137 نیوتن متر گشتاور است که تمام این توان از طریق گیربکس دستی 5 سرعته به راننده تحویل میشود. همچنین سایپا اطلس آپشنال اتوماتیک CVT هم به زودی و رسما معرفی خواهد شد. این پیشرانه به نوعی موتور اصلاح شدهای از محصولات قبلی سایپا مانند کوییک و ساینا S تیپ DA به حساب میآید.
به علاوه بد نیست بدانید که سایپا اطلس در سال جاری و با چهار تریم مختلف یعنی تریمهای G و S (گیربکس دستی) و L و E (گیربکس اتوماتیک) راهی بازار خواهد شد که از میان آنها، تریمهای E و G عضو خانواده آپشندارها خواهند بود. این نکته را هم فراموش نکنید که سایپا اطلس برقی هم در قامت یک خودرو هاچبک کانسپت، در سبد محصولات این شرکت حضور دارد و شاید طی سالهای جاری، به خط تولید انبوه هم راه پیدا کند!
امکانات اطلس فول آپشن
در ادامه سعی میکنیم تا لیست کاملی از آپشن، امکانات رفاهی و آپشن های سایپا اطلس آپشنال را در اختیار شما قرار دهیم؛ هرچند که اصلیترین تفاوت این نسخه با مدل استاندارد، اضافه شدن صندوق پران برقی و دوربین ثبت وقایع و چند مورد دیگر است که در ادامه میخوانیم:
- سیستم کنترل پایداری
- ریموت جدید
- سنسور فشار باد لاستیک
- دستیار حرکت در سربالایی
- مولتی مدیا 7 اینچی
- کروز کنترل
- دوربین دنده عقب
- کامپیوتر سفری
- سقف و ستون با جنس جیر
- چرم کوبی فرمان
- ریلهای سقفی
- سقف دو رنگ
- چرم کوبی رودریها
- تودوزی صندلیها با رنگ جدید
- کفی زیرپایی سه بعدی
- سانروف
- کنسول وسطی
- شیشه جانبی دودی
- شیشه جلو سولار
- تغییر رنگ جلو پنجره
- دستگیرههای در با طرح استیل
- جک درب صندوق برقی
- دوربین ثبت وقایع
- ردیاب ماهوارهای
- گرمکن صندلی
- آینه تاشو برقی
- آینههای جانبی دو رنگ
- برف پاک کن شیشه عقب
مزایا و معایب خرید خودرو اطلس آپشنال
مزایا
- آپشنهای بیشتر نسبت به نسلهای قبلی
- سقف با جنس جیر
- موتور تنفس طبیعی و سازگار با بنزین ایران
- گستردگی نمایندگیهای پس از فروش
معایب
- پیشرانه 8 سوپاپ
- کیفیت نه چندان مطلوب قطعات کابین
کاتالوگ اطلس فول آپشن
در حال حاضر کاتالوگ رسمی سایپا اطلس آپشنال منتشر نشده است اما میتوانید تغییرات رسمی و دقیق این محصول را در کاتالوگ بالا تماشا کنید.
طراحی ظاهری و ابعاد
اندازه و ابعاد سایپا اطلس آپشنال شامل ۴۰۲۰ میلی متر طول، ۱۶۸۵ میلی متر عرض و ۱۵۴۰ میلی متر ارتفاع میشود و فاصله محوری آن هم به ۲۴۱۰ میلی متر میرسد و حجم فضای صندوق عقب این خودرو ۲۸۵ لیتر خواهد بود. از مهمترین تغییرات ظاهری در چهره و هندسه اطلس آپشنال میتوان به تغییر رنگ جلوپنجره و اضافه شدن طرح استیل به دستگیرههای در خودرو اشاره کرد.
طراحی داخلی و کابین
کابین و داشبورد سایپا اطلس آپشنال میزبان یک مولتی مدیا 7 اینچی با فرمت ایستاده است و در قسمت پشت آمپر آنالوگ هم میتوانید کامپیوتر سفری را پیدا کنید. از اصلیترین تفاوت های کابین و اتاق اطلس فول آپشن با نسخه های معمولی میتوان به تریم داخلی و چرم کوبی فرمان و رودری ها اشاره کرد و سقف و ستون هم اکنون از جنس جیر است.
قیمت سایپا اطلس آپشنال و تاریخ ورود به بازار
در حال حاضر هیچ اخبار رسمی و اطلاعات دقیقی در این مورد منتشر نشده است اما حدس میزنیم که قیمت اطلس فول آپشن دستی تقریبا در بازه 450 میلیون تومان باشد و به طبع قیمت اطلس آپشنال اتوماتیک CVT گرانتر هم خواهد بود. گفته میشود که تاریخ فروش و زمان عرضه سایپا اطلس فول آپشن به بازار احتمالا طی سال جاری است و شرایط و نحوه فروش سایپا اطلس آپشنال هم به احتمال خیلی زیاد از طریق سامانه یکپارچه خواهد بود. همچنین بد نیست اشاره کنیم که دست خریداران در انتخاب آپشنهای مختلف این خودرو کاملا باز است و میتوانند طبق سلیقه و نیاز خود، آپشنها و امکانات خاصی را انتخاب یا حذف کنند و مبلغ متناسب با بودجه خود را بپردازند.
تفاوت سایپا اطلس آپشنال با نسخههای معمولی
از مهمترین تفاوت های اطلس فول آپشن با نسخه های معمولی این خودرو هاچ بک میتوان به تغییرات جزئی در جلوپنجره و رنگ جدید، دستگیرههای طرح استیل دربها، صندوق پران برقی، سقف و ستون جیر کابین، تودوزی، چرم کوبی فرمان و رودریها، ردیاب ماهوارهای و دوربین ثبت وقایع و شیشه دودی اشاره کرد.