افزایش قیمت محصولات مدیران خودرو در تیر 1403

شرکت مدیران خودرو از افزایش قیمت محصولات ام وی ام و فونیکس در تیر ماه ۱۴۰۳ خبر داد. در ادامه با قیمت جدید خودروهای ام وی ام و فونیکس در تیر 1403 همراه شما هستیم.

محصولات مدیران خودرو تقریباً جزو ارزان‌ترین خودروهای چینی در ایران به حساب می‌آمدند اما با خبر افزایش قیمت خودروهای ام وی ام و فونیکس در تیر ماه 1403 شاید نظر خریداران کمی عوض شود. در در آخرین مطلب از سری اخبار خودرو گجت نیوز با قیمت جدید محصولات مدیران خودرو در تیر ماه ۱۴۰۳ همراه شما خواهیم بود.

قیمت جدید مدیران خودرو ام وی ام و فونیکس در تیر ماه ۱۴۰۳

در جدیدترین بخشنامه تیر ماه 1403 مدیران خودرو که از سمت واحد فروش منتشر شده است شاهد افزایش قیمت اکثر خودروهای ام وی ام و فونیکس مدیران خودرو هستیم که تقریباً تمام آن‌ها تا ۳۰۰ میلیون تومان افزایش قیمت را تجربه کرده‌اند.

ام وی ام ایکس 22 پرو دستی8.588.000.000
ام وی ام ایکس 33 کراس دستی9.506.000.000
ام وی ام ایکس 33 کراس اتوماتیک10.576.000.000
ام وی ام آریزو 5 IE FL12.911.000.000
فونیکس آریزو 6 پرو اکسلنت14.370.000.000
فونیکس آریزو 6 جی تی اکسلنت16.141.000.000
فونیکس تیگو 7 پریمیوم17.303.000.000
فونیکس اف ایکس پریمیوم19.677.000.000
تیگو 8 پرو e+ هیبریدی27.978.000.000
تیگو 8 پرو مکس IE28.098.000.000

پاسخ بدهید

در اینجا می‌توانید نظر خود را ثبت کنید. لطفاً از درج توهین و مطالب خلاف قوانین خودداری کنید. دیدگاه‌ها پس از تایید منتشر می‌شوند.

2 دیدگاه

  1. مهم مهم مهم

    با سلام
    افزایش قیمت برای خریداران بهار فاقد ارزش قانونی است. موضوع را از طریق نمایندگان مجلس پیگیر هستیم اقدام مدیران خودرو کاملا غیر قانونی است زیرا فروش قطعی بوده است و افزایش قیمت شامل فروش علی الحساب است. ماده ۴۹ هم غیرقانونی است. به هیچ وجه واریز ننمایید. همچنین اگر نمایندگی جهت امضا قرارداد تماس گرفت از امضا خودداری نمایید تا از نظر قرارداد هم کاملا دستتان باز باشد. افراد بسیاری شاکی هستند و تا می توانید اطلاع رسانی کنید تا به سازمان حمایت شکایت نمایند. مدیران خودرو به هیچ وجه قادر به مقابله با این حجم از افراد شاکی نیست. با توجه به اینکه قیمت ها هم رو به کاهش است به ضرر خریداران خواهد بود. با هماهنگی با وکیل و پرداخت حق الوکاله مختصر هر یک از افراد به راحتی می توانند مدیران خودرو را محکوم نمایند. به یک دلیل ساده فروش قطعی شامل افزایش قیمت ۱۵۰ میلیونی نمی تواند بشود. اگر در برابر نمایندگی چند هفته مقاومت نمایید موضوع از طریق مجلس و وزارت صمت و قوه قضاییه پیگیری می شود. لطفا در سایت های مختلف و اینستاگرام این متن را انتشار دهید. انشاالله کارزار هم راه اندازی خواهد شد. من امروز نمایندگی بودم تمامی افراد کاملا ناراضی و پیگیر شکایت هستند.
    یا علی

  2. این شرکت هنوز خودروهای هزاران نفر و نداده من الان 6,ماه نقد خریداری کردم هنوز خودرو بهم تحویل ندادن. ای ملت از آیت شرکت دروغ گو نخرید