ویدیویی از حمله اسرائیل به گروه حوثیهای یمن با استفاده از یک سلاح مخفی دید از راه دور و همینطور سوختگیری جت F-35 توسط بوئینگ 707 در این عملیات منتشر شده است.
یک وبسایت نظامی آمریکایی پرده از یک راز بزرگ در حملات هوایی اسرائیل به یمن برداشته است. براساس این گزارش، اسرائیل از یک سلاح مخفی دید از راه دور برای هدایت دقیق بمبافکنهای خود در این حملات استفاده کرده است. این سیستم که روی یک هواپیمای قدیمی بوئینگ 707 نصب شده بود، نقش کلیدی را در این عملیات ایفا کرده است.
هدف اصلی اسرائیل از این حملات، تضعیف تواناییهای حوثیها و ارسال یک پیام هشدار مهم به ایران عنوان شده است. حوثیهای یمنی که به گفته تحلیلگران خارجی تحت حمایت جمهوری اسلامی ایران هستند، بارها به خاک اسرائیل موشک شلیک کردهاند و به همین دلیل اسرائیل آنها را تهدیدی جدی میداند.
بیشتر بخوانید:
ایران در حمله وعده صادق 2 به اسرائیل از چه موشک هایی استفاده کرد؟
حمله اسرائیل به یمن با یک سلاح مخفی دید از راه دور
هواپیمای بوئینگ 707 اسرائیل، که به نظر میرسد برای این مأموریت به طور ویژه تجهیز شده، نقش یک پایگاه فرماندهی هوایی را ایفا کرده است. این هواپیما با استفاده از سیستم مخفی خود، امکان هدایت دقیق بمبافکنهای F-35 و F-15 را در فاصلههای دور فراهم کرده است.
ارتش اسرائیل ویدیویی از این عملیات منتشر کرده است که جزئیات بیشتری را درباره آن فاش میکند. در این ویدیو، هواپیمای بوئینگ 707 در حال سوخترسانی به جنگندههای F-35 دیده میشود. همچنین، مشخص شده است که جنگندههای F-15 نیز در این عملیات شرکت داشتهاند.
ویدیوی سوخترسانی بوئینگ 707 به جنگنده F-35
سیستم دید از راه دور نصب شده بر روی بوئینگ 707، به خلبانان اجازه میدهد تا با دقت بالایی اهداف را شناسایی کرده و بمبها را رها کنند. این سیستم در واقع یک نسخه ارتقا یافته از فناوری است که در هواپیماهای سوخترسان آمریکایی نیز استفاده میشود.
علاوه بر سیستم دید از راه دور، هواپیمای بوئینگ 707 به یک سیستم ارتباطات ماهوارهای پیشرفته مجهز است که امکان برقراری ارتباط با جنگندهها و مراکز فرماندهی در فاصلههای دور را فراهم میکند. این امر به اسرائیل اجازه میدهد تا عملیاتهای پیچیده و هماهنگ را در فواصل دور انجام دهد.
ویدیو عملکرد سیستم دید از راه دور اسرائیل در حمله به یمن
طبق آخرین اخبار نظامی جهان، این عملیات با واکنشهای مختلفی در سطح بینالمللی روبرو شده است. برخی از کشورها این حملات را محکوم کرده و خواستار توقف درگیریها در یمن شدهاند. اما برخی دیگر از این حملات حمایت کرده و آن را حق طبیعی اسرائیل برای دفاع از خود میدانند.
این عملیات میتواند پیامدهای طولانیمدتی برای منطقه داشته باشد و به تشدید تنشها در خلیج فارس منجر شود؛ بهخصوص بعد از حمله سنگین موشکی ایران به اسرائیل در شب گذشته. همچنین، این عملیات نشان میدهد که درگیری در یمن پیچیدهتر از آنچه در ابتدا به نظر میرسد، است و دخالت بازیگران خارجی در این درگیری همچنان ادامه دارد.
- حمله اسرائیل، کارخانه خودروسازی سایپا در سوریه را به تعطیلی کشاند
- حمله اسرائیل به کارخانه سایپا در سوریه چقدر خسارت روی دست نارنجیپوشان گذاشت؟
- نخستین جزئیات از حمله بامداد ۵ آبان اسرائیل به ایران
- اسناد لو رفته، از سلاح مخفی و مرموز اسرائیل حکایت میکنند
- معرفی سامانه دفاع موشکی پیکان ؛ مشخصات جدیدترین سامانه پدافند هوایی اسرائیل چیست؟