تست های ایمنی چری

ولاگ تست های ایمنی چری؛ وقتی خودروساز چینی اوج پیشرفت خود را به نمایش می‌گذارد

چری با برگزاری چندین تست، سطح ایمنی جدیدترین محصولات خود را به‌نمایش گذاشت. در ادامه شاهد پیشرفت خودروساز چینی در زمینه ایمنی باشید.

از سال‌ها قبل که خودروسازان چینی در تلاش برای پیدا کردن جایگاه خود در صنعت خودرو بودند تا به امروز، شاید کلیشه ایمنی پایین خودروهای چینی پابرجا مانده باشد. با وجود این، خودروسازانی مثل چری در تلاش هستند با افزایش روزافزون سطح ایمنی محصولات خود با پیشرفت در زمینه تولید و به‌کارگیری جدیدترین تکنولوژی‌ها، تصورات نسبت به ساخته‌های چینی را تغییر بدهند. چری در همین راستا در رویداد اخیر خود تست تصادف شاخ به شاخ تیگو ۹ و چندین تست ایمنی دیگر را برگزار کرد.

آنچه در مراکز تست ایمنی چری گذشت

[Ami-Media id=”924298″]

تیم گجت نیوز از تست‌های ایمنی اخیر چری گزارش ویدیویی تهیه کرده است. در بالا می‌توانید در قالب ویدیویی ببینید که در این چند روز دقیقاً چری چه تدارکاتی برای نمایش سطح ایمنی محصولات خود دیده بود.

چری به‌جز برگزاری تست تصادف تیگو 9، استحکام بدنه و شاسی این کراس اوور پرچمدار را با دریل به آزمایش گذاشت. همچنین این کراس اوور را به فضایی شبیه به نهر آب برد تا مقاومت باتری آن در برابر نفوذ آب را به حضار نشان بدهد. این خودروساز چینی حتی با قرار دادن باتری تیگو 9 به مدت 48 ساعت در آب، تلاش کرد آن را در چالشی هرچه سخت‌تر قرار بدهد، ولی در هر صورت، این خودرو از پس این آزمایش‌ها برآمد.

سایر مطالب/ویدیوها درباره رویداد اخیر چری:
سیستم رانندگی خودکار لوکسید R7؛ محصول مشترک چری و هواوی با عملکرد شبیه به انسان ماشین پرنده چری به نمایش گذاشته شد؛ تحول چینی‌ها در حوزه حمل و نقل داشبورد کانسپت دیجیتال ؛ جدیدترین شاهکار چینی‌ها + ویدیو اکسلانتیکس ES؛ سدان پرچمدار چری با شتاب صفرتاصد 3.7 ثانیه‌ای + ویدیو تست درایو چری اومودا C7 معرفی شد ؛ برادر بزرگ‌تر فونکیس اف ایکس در ایران ام وی ام ایکس ۵۵ پرومکس + مشخصات فنی و قیمت

پاسخ بدهید

در اینجا می‌توانید نظر خود را ثبت کنید. لطفاً از درج توهین و مطالب خلاف قوانین خودداری کنید. دیدگاه‌ها پس از تایید منتشر می‌شوند.

3 دیدگاه

  1. پراید با سرعت 50 کیلومتر تصادف کنه تا این حد له نمیشه که این مثلا شاسی بلند اینجوری داغون شدن

  2. آخه آیکیو برا سوراخ کردن اهن با مته کسی دریل رو فشار میده؟؟ برو عامو گوشای خودت درازه، ملتو اسکلل گیر آوردی، شاسی بلندی با 50 کیلومتر سرعت اینجوری له شد بدرد چی میخوره، والا پراید با سرعت 50 کیلومتر تصادف کنه تا این حد له نمیشه

  3. خودتی .
    معلومه ورق یک میل رودبا تیغ مته ۱۰ سوراخ نمی‌کنند، اول با مته ۳ سوراخ می‌کنند بعد با مته بزرگتر ،،اول یاد بگیر