رسایی در شبکه های اجتماعی

حمید رسایی درباره حضورش در توییتر: شبکه های اجتماعی جای ما است، نه عموم مردم!

حمید رسایی، نماینده مجلس شورای اسلامی در توجیه حضورش در توییتر یا ایکس، اظهار کرد شبکه های اجتماعی فیلتر شده جای عموم مردم نیست؛ اما ما باید باشیم تا پاسخ بدهیم و دفاع کنیم.

در حال حاضر تمام شبکه های اجتماعی خارجی در ایران فیلتر هستند و مردم عادی بدون استفاده از فیلترشکن نمی‌توانند به آنها دسترسی داشته باشند؛ اما در همین شرایط، بسیاری از دولتمردان، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و سایر مسئولان، فعالیت پررنگی در همین شبکه های اجتماعی فیلتر شده دارند. آقایانی که خود بارها به دفاع از فیلترینگ پرداخته‌اند و حتی می‌گویند باید مانع دسترسی مردم به فیلترشکن‌ها شوند، به‌راحتی و احتمالا با اینترنت بدون فیلتر در همین رسانه‌های دشمن (!) حضور دارند و این مساله همواره اعتراض مردم را در پی داشته است.

یکی از این افراد، حمید رسایی، نماینده مجلس شورای اسلامی است. وی به‌عنوان نماینده تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس حضور دارد و در جهبه‌های پایداری انقلاب اسلامی و اصولگرایان فعال بوده است. رسایی در سال‌های اخیر، حواشی زیادی داشت؛ از جمله انفصال از پست‌های دولتی، عدم احراز صلاحیت در انتخابات مجلس دوره دهم و سفر به برزیل برای حضور در جام جهانی فوتبال 2010.

رسایی در شبکه های اجتماعی

زمانی که مسعود پزشکیان، وزیر پیشنهادی خود یعنی ستار هاشمی را به مجلس شورای اسلامی معرفی کرد، حمید رسایی گفته بود ما اگر می‌خواهیم شبکه های اجتماعی خارجی را فیلتر کنیم، باید به‌گونه‌ای این کار را انجام بدهیم که مردم به هیچ نحوی نتوانند از آنها استفاده کنند؛ نه این که فیلترشکن‌ها را به‌راحتی در دسترس مردم قرار دهیم. اما سوالی که همواره به‌وجود می‌آمد این بود که خود آقای رسایی به چه دلیل و چگونه در همین شبکه های اجتماعی فیلتر شده مثل توییتر (ایکس) حضور دارد؟

چرا حمید رسایی در شبکه های اجتماعی فیلتر شده حضور دارد؟

حمید رسایی به‌تازگی در یک گفت‌وگوی تلویزیونی به سوال مجری برنامه پاسخ داد و توضیحاتی در خصوص فعالیتش در توییتر بیان کرد که خبرساز شده است. وی در این رابطه اظهار کرد:

شما گاهی اوقات یک محدوده‌ای را به‌عنوان منطقه جنگی تعیین می‌کنید. در منطقه جنگی اجازه نمی‌دهند عموم مردم حضور پیدا کنند، مگر کسانی که آموزش دیده باشند و بتوانند دفاع کنند. اگر غیر از این باشد، شخصی که در منطقه جنگی حاضر می‌شود یا خودش لطمه می‌بیند یا باعث آسیب رسیدن به دیگران می‌شود. شبکه های اجتماعی خارجی مثل توییتر یا ایکس هم مثل همین منطقه جنگی است که عموم مردم نباید در آن حضور داشته باشند؛ اما ما باید برای پاسخگویی به مسائل، جواب دادن به شبهات و دفاع کردن در چنین فضایی حاضر شویم.

اما سوال ما از آقای رسایی این است که با چه منطقی، مردم را شایسته و دارای صلاحیت حضور در شبکه های اجتماعی خارجی نمی‌داند و چگونه خود را تافته جدابافته و برتر از عموم مردم دانسته است؟ اگر قصدتان پاسخگویی به مسائل و جواب دادن به شبهات است، می‌توانید این کار را از طریق رسانه‌های داخلی، برنامه‌های صداوسیما و شبکه های اجتماعی داخلی نیز انجام دهید و چه لزومی دارد در شبکه های اجتماعی فیلتر شده فعالیت کنید. آقای رسایی به‌جای جنگیدن در میدان جنگ مجازی (شبکه های اجتماعی فیلتر شده)، بهتر است برای احقاق حقوق مردم بجنگند؛ چرا که قطعا مسئولیت یک نماینده مجلس همین است که مطالبات مردم را پیگیری کند.

همچنین بخوانید:
همزمان با وعده رفع فیلترینگ توسط پزشکیان، طرح صیانت دوباره به مجلس برگشت چرا فیلترینگ خسارت بار است و باید سریعا برداشته شود؟ فیلترینگ ۷۰ درصد ترافیک اینترنت کشور را بلعیده است این گزارش، شکست فیلترینگ در ایران را اثبات می‌کند

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*