سوت مرگ آزتک

سوت مرگ اسرارآمیز تمدن آزتک اثر وحشتناکی بر مغز شونده دارد

تمدن شکوهمند آزتک به‌خاطر موارد زیادی ماندگار شده است. گرچه در میان آثار باستانی به‌جا مانده از تمدن آزتک سوت مرگ نیز دیده می‌شود که می‌تواند اثر بسیار شدیدی بر مغز شنونده بگذارد.

امپراتوری آزتک در زمینه هنر و معماری دستاوردهای چشمگیری داشته است. حتی امروز نیز می‌توان باقیمانده‌های معابد، اهرام و سیستم‌های آبیاری پیشرفته آنها را مشاهده کرد. گرچه آنها به‌عنوان یک قوم خشن، جنگ‌جو و فوق‌العاده‌ بی‌رحم نیز شناخته می‌شوند. علاقه شدید آنها به قربانی کردن انسان‌ها و ساخت برج با استفاده از جمجمه انسان به‌خوبی همه‌چیز را نشان می‌دهد. گرچه سوت مرگ را می‌توان شاهکار تمدن آزتک در زمینه آسیب رساندن به افراد به حساب آورد.

سوت مرگ تمدن آزتک با سازوکاری عجیب ذهن را اسیر می‌کند

سوت مرگ آزتک

در نوشته‌های باستانی گفته شده بود که سوت مرگ می‌تواند تاثیر بسیار بدی برای شنونده داشته باشد؛ اما پژوهشگران می‌خواستند این تاثیر را به‌صورت علمی بر انسان‌های امروزی بسنجند. بررسی‌ها نشان داد که صدای این سوت می‌تواند حالت هشدار را در کورتکس شنوایی انسان فعال کند. همچنین فعالیت‌های ذهنی فرد تا حد زیادی مختل خواهند شد.

شرکت‌کنندگان در این پژوهش اعلام کردند که صدای سوت مرگ تمدن آزتک بسیار منفی است. در واقع آنها احساس می‌کردند که ترس در آنها رخنه کرده و باید اقدامی فوری انجام دهند. باستان‌شناسان تاکنون چندین نمونه سوت مرگ را در قبرهای مربوط به سال‌های 1250 تا 1521 میلادی پیدا کرده‌اند. این سوت‌ها از جنس سفال هستند و با طراحی خاص خود اجازه برخورد چندین مسیر هوایی را می‌دهند.

در نتیجه صدایی بسیار گوش‌خراش و آزاردهنده از جمجمه سفالی خارج می‌شود. برخی دانشمندان تصور می‌کنند که تمدن آزتک از سوت مرگ در میدان نبرد و برای ترساندن دشمنان استفاده می‌کرد. گرچه حضور آنها در قبور افراد احتمال کاربرد مذهبی این سوت را تقویت کرده‌ است.

سوت مرگ آزتک

در فرهنگ آزتک افراد قربانی‌شده پس از مرگ به جهان زیرین می‌رفتند که میکتلان نام داشت. در این جهان بادهای به‌شدت تندی می‌وزید که صدایی خاص داشتند. گروهی از پژوهشگران تصور می‌کنند که صدای تولید شده توسط سوت مرگ نمادی از بادهای میکتلان بوده است.

جالب اینجاست که داوطلبان شرکت کننده نمی‌توانستند ماهیت صدای تولید شده توسط سوت مرگ را تشخیص دهند. آنها شک داشتند که با یک صدای طبیعی طرف هستند یا این صدا توسط ابزاری خاص تولید شده است. دانشمندان باور دارند که همین ابهام نیز تاثیر بدتری را روی ذهن شنونده می‌گذارد. در واقع صدای ترسناک سوت مرگ تمدن آزتک قوه تخیل فرد را فعال می‌کرد و سبب می‌شد که به مرگ و عواقب ترسناک آن فکر کند.

بیشتر بخوانید:
اثر باستانی مرموز ماداگاسکار به زرتشتی ها تعلق دارد کشف رصدخانه شگفت‌انگیز از دوران مصر باستان دانشمندان را شوکه کرده است راز ترسناک در گودال مربوط به مراسم قربانی کردن دسته جمعی کودکان مکزیک

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*