نقد و بررسی گوشی گلکسی M35‌ سامسونگ

بررسی گوشی گلکسی M35‌ سامسونگ؛ بهتر از آنچه فکرش را بکنید

در این بررسی به سراغ گوشی گلکسی M35 سامسونگ می‌رویم تا ببینیم که آیا این گوشی با باتری قدرتمند و قیمت مناسب ارزش خرید دارد یا خیر.

اگر از طرفداران سامسونگ باشید می‌دانید که گلکسی M35 به گونه‌ای طراحی شده که ویژگی‌های برجسته و مشخصات گوشی‌های سری A مثل A35، را با قیمتی ارزان‌تر ارائه می‌دهد. علاوه بر این، M35 باتری بزرگتری دارد (6000 میلی‌آمپر ساعت) که 1000 میلی‌آمپر ساعت بیشتر از باتری گلکسی A35 است. نسخه M نسبت به نسخه A طراحی متفاوت و ساده‌تری دارد و در برابر آب و گرد و غبار مقاوم نیست؛ اما قیمت آن به‌طور قابل توجهی ارزان‌تر است. با بررسی گلکسی M35 سامسونگ متوجه خواهید شد که آیا این گوشی ارزش هزینه کردن دارد یا نه.

بررسی گوشی گلکسی M35‌ سامسونگ

قبل از خرید گلکسی ام 35 سامسونگ، بهتر است امکانات و ویژگی‌های آن مثل باتری، دوربین، نمایشگر و … را بررسی کنید تا تصمیم بهتری بگیرید. پس اگر قصد خرید این گوشی را دارید، تا انتهای این مطلب با ما همراه شوید.

۱- طراحی

 

سامسونگ در طراحی گلکسی M35 هیچ تلاشی نکرده تا آن را متفاوت یا باریک‌تر از قبل بسازد. این گوشی حتی با وجود داشتن باتری 6000 میلی‌آمپر ساعتی نسبتا ضخیم و سنگین است. مدل قبلی یعنی M34 همین باتری را داشت، ولی 0.3 میلی‌متر نازک‌تر و 15 گرم سبک‌تر بود.

به نظر می‌رسد که افزایش ضخامت و وزن M35 به دلیل محفظه خنک‌کننده بخار بزرگ‌تر (که در ادامه توضیح می‌دهیم) و نمایشگر کمی بزرگ‌تر (6.6 اینچ در مقایسه با 6.5 اینچ در M34) باشد.

گوشی گلکسی M35 از نظر ابعاد نسبتا بزرگ است که این بیشتر به دلیل حاشیه‌های ضخیم اطراف صفحه‌نمایش است. این حاشیه‌ها در گوشی‌های میان‌رده سامسونگ، حتی مدل‌های پریمیومی مثل گلکسی A55، معمولا دیده می‌شود.

به خاطر قیمت مناسب این گوشی می‌توان از این نکات منفی چشم‌پوشی کرد؛ ولی با این حال اگر سامسونگ می‌توانست طراحی بهتری برای این گوشی در نظر بگیرد تا شبیه مدل‌های دیگر نشود، بهتر بود. نقطه قوت طراحی این گوشی قسمت پشتی آن است که بافتی شطرنجی دارد و از نظر ظاهری زیباست. اما این ویژگی فقط زمانی قابل توجه است که گوشی را به پشت روی سطحی قرار دهید و در استفاده روزمره زیاد به چشم نمی‌آید.

۲- نمایشگر و اسپیکر

نمایشگر گوشی گلکسی M35‌ سامسونگ

گلکسی M35 در زمینه نمایشگر عملکرد خوبی دارد و ویژگی‌های آن حتی از انتظار بیشتر است. این گوشی همان نمایشگر 120Hz Super AMOLED را دارد که در گلکسی A35 هم دیده می‌شود. نمایشگر گلکسی ام 35 رنگ‌های جذاب و زاویه دید وسیعی دارد و حداکثر روشنایی آن به 1000 نیت می‌رسد که تجربه تماشای خوبی را فراهم می‌کند.

همچنین این گوشی از شیشه محافظ +Gorilla Glass Victus استفاده می‌کند که این شیشه در گلکسی‌های A35 و A55 (که قیمت بالاتری دارد) هم به کار رفته است. این گلس نسبت به Gorilla Glass 5 که در مدل قبلی یعنی ام 34 به کار رفته، تقریبا دو برابر مقاوم‌تر در برابر ضربه‌ها و فشارهای شدید و چهار برابر مقاوم‌تر در برابر خراش‌های سطحی است.

در بررسی نمایشگر گلکسی M35 سامسونگ تنها نقطه ضعف تجربه نمایش عالی، حاشیه‌های بزرگ نمایشگر آن است. همچنین این گوشی گواهی HDR ندارد، ولی این موضوع تعجب‌آور نیست؛ زیرا مدل مشابه یعنی A35 هم نمایشگر HDR ندارد.

در حالی که این گوشی پورت هدفون 3.5 میلی‌متری را حذف کرده است، اما به جای آن از اسپیکرهای استریو بهره می‌برد که نسبت به اسپیکر تک‌گانه مدل‌های قبلی ارتقا یافته است. این اسپیکرها برای تماشای ویدیوهای یوتیوب بدون هدفون یا هندزفری صدای مناسبی دارند، هرچند صدای آن‌ها به اندازه اسپیکرهای گوشی‌های گران‌تر سامسونگ بلند نیست.

۳- دوربین

گوشی Galaxy M35 ویژگی‌های خوبی نسبت به قیمتش دارد، اما دوربین‌های آن به‌طور خاص قابل تحسین نیستند. تصاویر گرفته شده در روز با دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی و دوربین اولترا واید 8 مگاپیکسلی کیفیت قابل قبولی دارند، اما دوربین اولترا واید آن جزئیات زیادی را نمی‌تواند ثبت کند.

کمبود جزئیات برای دوربین اصلی مشکلی ایجاد نمی‌کند، چرا که این دوربین در عکس‌ها و ویدیوها دامنه دینامیکی خوبی دارد. همچنین در شرایط نور کم هم عملکرد مناسبی دارد، به‌ویژه زمانی که حالت شب فعال می‌شود. برای دوربین اولترا واید، استفاده از حالت شب پس از غروب آفتاب ضروری است.

در ادامه می‌توانید تعدادی عکس از دوربین اصلی و اولتراواید را مشاهده کنید:

دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی این گوشی شامل حالت‌های مختلفی است که معمولا در گوشی‌های گران‌تر دیده می‌شود. این حالت‌ها شامل حالت حرفه‌ای برای عکاسی و فیلمبرداری، حرکت آهسته و فوق‌آهسته، هایپرلپس و Single Take هستند. همچنین، حالت پرتره نیز در دسترس است که به‌خوبی می‌تواند سوژه را از پس‌زمینه جدا کند. در اینجا شما می‌توانید تعدادی عکس پرتره گرفته‌شده با دوربین اصلی را در گالری مشاهده کنید.

گوشی گلکسی ام 35 یک دوربین ماکرو 2 مگاپیکسلی دارد که در تمام شرایط نوری در طول شبانه روز، عکس‌های ماکرو آن کیفیت بسیار پایینی دارند و عملا قابل استفاده نیستند. سامسونگ سال‌هاست که دوربین‌های ماکرو را به گوشی‌های گلکسی اضافه کرده، ولی هنوز بیشتر به عنوان یک ترفند برای افزایش تعداد دوربین‌ها در مشخصات فنی گوشی‌ها استفاده می‌شوند.

در بررسی گلکسی M35 سامسونگ بنظر می‌رسد که دوربین سلفی 13 مگاپیکسلی آن در نور روز عملکرد خوبی دارد، اما در شرایط نور کم نمی‌تواند نویز را کنترل کند و جزئیات زیادی را نشان نمی‌دهد. استفاده از حالت شب و فلاش صفحه نمایش کمک می‌کند، اما تاثیر زیادی ندارد.

دوربین سلفی گوشی گلکسی M35‌ سامسونگ

۴- عملکرد

گلکسی M35 از چیپست Exynos 1380 استفاده می‌کند که سال گذشته با گلکسی A54 معرفی شده و در مدل گلکسی A35 هم موجود است. در مدل بررسی شده، این چیپست با 8 گیگابایت رم ترکیب شده و در کل، عملکرد خوبی دارد.

رابط کاربری این گوشی به قدری روان و سریع بوده که اجرای بازی‌ها را به یک تجربه لذت‌بخش تبدیل کرده است. عملکرد این گوشی در بازی‌ها، مخصوصا با توجه به قیمت مناسبش، بسیار قابل توجه است. علاوه بر این، سامسونگ از فناوری جدید خنک‌کننده بخار در این گوشی استفاده کرده است که باعث می‌شود پردازنده حتی در طول بازی‌های طولانی و سنگین، دیرتر داغ شده و عملکردش کاهش پیدا نکند. این فناوری، یک مزیت بزرگ نسبت به گوشی‌های قدیمی‌تر است که به دلیل داغ شدن سریع، عملکردشان افت می‌کرد.

ممکن است گاهی اوقات هنگام اجرای بازی‌های سنگین با کمی لگ و تاخیر جزئی مواجه شوید. این موضوع در گوشی‌های میان‌رده کاملا طبیعی است و به هیچ عنوان عملکرد کلی دستگاه را تحت‌الشعاع قرار نمی‌دهد. با توجه به قیمت مناسب M35، این گوشی ارزش خرید بالایی دارد.

گوشی گلکسی M35‌ سامسونگ

از نظر اتصال هم ام 35 از جدیدترین فناوری‌ها مانند 5G، Wi-Fi 6 و بلوتوث 5.3 پشتیبانی می‌کند که تجربه کاربری بی‌سیم بسیار خوبی را برای شما فراهم می‌کند. کیفیت تماس‌های صوتی هم به طور کلی رضایت‌بخش است، هرچند که می‌توانست کمی بلندتر باشد.

۵- نرم‌افزار

Samsung Galaxy M35 به صورت پیش‌فرض با اندروید 14 و رابط کاربری One UI 6.1 عرضه می‌شود و بسیاری از ویژگی‌های نرم‌افزاری پرچمداران سامسونگ را به ارث برده است. با این حال، برخی ویژگی‌های هوش مصنوعی اختصاصی سامسونگ که در گوشی‌های پرچمدار یافت می‌شوند، در این مدل وجود ندارد.

اگرچه سامسونگ قابلیت جستجوی گوگل را به برخی مدل‌های سری A مانند A35 اضافه کرده است، اما این قابلیت در M35 ارائه نشده است. خبر خوب این است که سامسونگ به مدت چهار سال آپدیت‌های اصلی اندروید و پنج سال آپدیت امنیتی را برای این گوشی تضمین کرده است. برای اطلاعات بیشتر درباره تجربه نرم‌افزاری M35، می‌توانید گلکسی A35 را بررسی کنید، زیرا این دو گوشی از نظر نرم‌افزاری شباهت‌های زیادی دارند.

۶- عمرباتری

در بررسی گلکسی M35 سامسونگ باتری پرظرفیت این گوشی به عنوان یکی از نقاط قوت آن به چشم می‌آید. در واقع این گوشی با یک بار شارژ می‌تواند تقریبا یک روز کامل کار کند، حتی اگر با آن بازی کنید یا از اینترنت پرسرعت 5G استفاده کنید. زیرا باتری این گوشی 6000 میلی‌آمپر ساعت است.

عمر باتری گوشی گلکسی M35‌ سامسونگ

اما یک نکته کوچک هم وجود دارد و آن هم پردازنده این گوشی است. پردازنده‌ای که در این گوشی بکار رفته (Exynos 1380) به اندازه پردازنده‌هایی که در سایر گوشی‌های سامسونگ استفاده شده، سریع نیست. یعنی مثلا اگر شما از برنامه‌های سنگین زیاد استفاده کنید یا بازی‌های جدید را اجرا کنید، ممکن است سرعت عملکرد گوشی کمی کند شود.

Galaxy M35 از شارژ سریع 25 واتی پشتیبانی می‌کند. یعنی با شارژر مناسب، می‌توانید خیلی سریع‌تر از حالت عادی باتری گوشی را پر کنید. البته سامسونگ معمولا شارژر داخل جعبه گوشی نمی‌گذارد، پس باید جداگانه شارژر بخرید. با نیم ساعت شارژ، تقریبا نصف باتری پر می‌شود و برای شارژ کامل هم حدود یک ساعت و نیم زمان لازم است.

اگر به دنبال یک گوشی میان‌رده با قیمت مناسب و عملکرد قابل قبول هستید، گلکسی M35 سامسونگ می‌تواند گزینه بسیار خوبی برای شما باشد. این گوشی با نمایشگر باکیفیت، عملکرد روان و باتری قدرتمند، تجربه کاربری رضایت بخشی را ارائه می‌دهد. اگرچه طراحی و کیفیت دوربین آن به اندازه پرچمداران نیست، اما با توجه به قیمتش، این موارد چندان قابل توجه نیستند. پشتیبانی نرم‌افزاری طولانی مدت سامسونگ نیز به افزایش طول عمر مفید این گوشی کمک می‌کند. به طور کلی، ام 35 یک گوشی ارزش خرید بالا با تعادل مناسبی بین قیمت و امکانات است.

در گجت نیوز بخوانید:
بررسی ردمی a3x اقتصادی جدید شیائومی بررسی ویدیویی آیفون 16 اپل + مشخصات، مزایا و معایب بررسی گوشی شیائومی 14T پرو؛ اشتباهی بزرگ از سوی شیائومی