تعرفه واردات خودرو

اعلام تعرفه واردات خودرو صفر و دست دوم در سال 1404

نمایندگان مجلس در جریان بررسی موارد ارجاعی از کمیسیون تلفیق، تعرفه واردات انواع خودرو صفر و دست دوم در سال ۱۴۰۴ را تصویب کردند.

با عنایت به آخرین اخبار خودرو، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی روز چهارشنبه مورخ ۲۱ آذر ۱۴۰۳ با بررسی موارد ارجاعی از سوی کمیسیون تلفیق در خصوص واردات خودرو، بند (ر) تبصره ۱ لایحه بودجه مبنی بر تخصیص ارز بیشتر برای واردات خودروهای خارجی و همچنین تعرفه جدید واردات خودروهای نو و کارکرده را به تصویب رساندند. در ادامه با انتشار جزئیات این مصوبه همراه گجت نیوز باشید.

اعلام تعرفه جدید واردات خودرو صفر و کارکرده در سال آینده

تعرفه واردات خودرو

طبق مصوبه جدید نمایندگان مجلس شورای اسلامی، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مکلف است حداقل سه میلیارد و سیصد میلیون (۳.۳۰۰.۰۰۰.۰۰۰) یورو از محل اجزاء (۱) و (۲) بند (الف) ماده (۱۱) قانون برنامه هفتم پیشرفت و یا سایر منابع مورد تأیید (در هر فصل سال حداقل بیست درصد) برای واردات خودروی سواری نو و کارکرده (حداکثر پنج سال ساخت) اختصاص دهد.

آیین‌نامه اجرائی این بند به پیشنهاد سازمان برنامه و بودجه کشور و با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت و بانک مرکزی به تصویب هیات وزیران می‌رسد.

متقاضیان واردات با رعایت قانون ساماندهی صنعت خودرو مصوب 26 آبان سال 1400 می‌توانند نسبت به ثبت درخواست واردات خودرو از محل منابع این بند اقدام کنند. حقوق ورودی خودروهای وارداتی از محل ارز تخصیصی این بند شصت درصد (۶۰%) تعیین شده است. واردات خودرو موضوع این بند از محل ارز حاصل از صادرات، مشمول رفع تعهد ارزی صادرکنندگان مربوط می‌شود.

همچنین واردات خودرو توسط اشخاص و ایرانیان ساکن خارج از کشور، برای هر ایرانی در سال یک خودرو، خارج از سقف مذکور، بدون انتقال ارز و از محل ارز در اختیار با نرخ شصت درصد (%۶۰) حقوق ورودی مجاز است. دولت مکلف است نسبت به واگذاری مجوز واردات خودرو به متقاضیان به روش رقابتی به استثنای واردات خودرو توسط اشخاص و ایرانیان ساکن خارج از کشور اقدام کند.

همچنین بخوانید:
خودروهای وارداتی ارزان می‌شوند واردات خودرو نو و کارکرده برای همه آزاد شد؛ با کارت ملی ماشین وارد کنید بررسی دلایل شکست برخی از خودروهای وارداتی جدید در بازار ایران

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*