حلقه هوشمند Oura

حلقه هوشمند Oura می‌تواند بیماری شما را تشخیص دهد

پس از گذشت چهار سال از پاندمی کرونا، حلقه هوشمند Oura با فناوری جدید خود به تشخیص احتمالی بیماری ها کمک می‌کند.

در دوران پاندمی کرونا، شرکت‌های گجت‌های پوشیدنی هوشمند به دنبال راه‌هایی برای تشخیص زودهنگام بیماری‌ها بودند. اکنون، حلقه هوشمند Oura می‌تواند به تشخیص احتمالی بیماری های تنفسی کمک کند. این فناوری، چهار سال پس از شروع بحران جهانی کرونا به بازار عرضه شده است.

حلقه هوشمند Oura و قابلیت پیش‌بینی بیماری

قابلیت جدید Oura با نام «رادار علائم» به منظور تشخیص پزشکی طراحی نشده است، بلکه هدف آن هشدار زودهنگام به کاربر در صورت مشاهده هرگونه ناهنجاری در بدن است. این فناوری که حاصل تحقیقات شرکت در دوران همه‌گیری کرونا است، نمی‌تواند نوع بیماری (مانند سرماخوردگی، آنفولانزا یا کووید-۱۹) را مشخص کند، بلکه صرفا نشانه‌های اولیه احتمالی بیماری را شناسایی و به کاربر اطلاع می‌دهد.

حلقه هوشمند Oura

هدف از ارائه این قابلیت، کمک به کاربران برای انجام اقدامات پیشگیرانه است. شیامال پاتل، مدیر ارشد علمی Oura، در این خصوص توضیح داد که تحقیقات نشان داده تغییرات فیزیولوژیکی بدن می‌تواند یک یا دو روز پیش از بروز علائم بالینی، رخ دهد.

عملکرد قابلیت جدید حلقه هوشمند Oura

این ویژگی با استفاده از داده‌های فیزیولوژیکی مختلف مانند ضربان قلب در حالت استراحت، تغییرات ضربان قلب، دمای بدن و نرخ تنفس، تغییرات قابل توجه نسبت به حالت طبیعی بدن فرد را شناسایی می‌کند.

زمانی که کاربران اطلاعات خود را با برنامه Oura همگام‌سازی می‌کنند، این برنامه وضعیت علائم را در سه سطح «بدون علامت»، «علائم خفیف» و «علائم قابل توجه مرتبط با فشار بیماری‌های تنفسی» نشان می‌دهد. در صورت مشاهده علائم خفیف یا شدید، برنامه از کاربران می‌خواهد که حالت استراحت را فعال کنند و بر اولویت‌بندی سلامت خود تمرکز نمایند.

این قابلیت در ابتدا به‌عنوان نسخه بتا در آوریل و به‌عنوان بخشی از برنامه Oura Labs برای آزمایش ویژگی‌های جدید معرفی شد. تیم توسعه Oura توانست الگوریتم این قابلیت را با استفاده از مجموعه داده‌های بزرگ‌تر بهبود بخشد. البته، پاتل تأیید کرد که این فناوری خیلی هم بی‌نقص نیست و امکان وقوع نتایج مثبت یا منفی کاذب وجود دارد، هرچند شرکت اطلاعات دقیقی درباره میزان دقت حلقه هوشمند Oura ارائه نکرده است.

حلقه هوشمند Oura

کاربرانی که نسخه آزمایشی بتا را امتحان کرده بودند، درخواست داشتند که حتی وقتی هیچ علامتی ندارند هم اطلاعات مربوط به وضعیت سلامتی خود را ببینند. به همین خاطر، در نسخه نهایی Symptom Radar یک نمودار اضافه شده که نشان می‌دهد وضعیت سلامتی‌شان در طول زمان چطور تغییر کرده است.

پاتل همچنین اشاره کرد که این فناوری علاوه بر شناسایی بیماری‌ها، می‌تواند به کاربران در تحلیل روند بهبودشان از بیماری کمک کند. او معتقد است که در آینده می‌توان قابلیت‌های بیشتری به این ابزار اضافه کرد تا افراد بتوانند عواملی که باعث تسریع روند بهبودی آن‌ها می‌شود را شناسایی کنند.

ویژگی جدید حلقه Oura Gen4 نه‌تنها ابزاری مفید برای پیش‌بینی و پایش بیماری های تنفسی است، بلکه چشم‌اندازی برای بهبود سلامت عمومی از طریق تحلیل دقیق داده‌های فیزیولوژیکی ارائه می‌دهد. هرچند هنوز بهبودهایی در دقت و عملکرد آن لازم است، اما این فناوری گامی مهم در جهت استفاده هوشمندانه از داده‌ها برای مدیریت سلامت فردی محسوب می‌شود.

در گجت نیوز بخوانید:

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*