نیروگاه خورشیدی ۲۴ ساعته امارات

نیروگاه خورشیدی جدید امارات 24 ساعته برق تولید می‌کند

امارات متحده عربی با سرمایه‌گذاری چند میلیارد دلاری، موفق به راه‌اندازی یک نیروگاه خورشیدی شده است که می‌تواند 24 ساعته برق تولید کند.

امارات متحده عربی با راه‌اندازی یک نیروگاه خورشیدی عظیم با قابلیت ذخیره انرژی، گامی بلند در مسیر تبدیل شدن به قطب انرژی پاک برداشته است. این نیروگاه که در منطقه الظفره ابوظبی واقع شده، «الظفره» نام دارد و اولین پروژه ذخیره‌سازی انرژی شبانه‌روزی جهان محسوب می‌شود که می‌تواند به‌طور مداوم، حتی در طول شب، برق تولید کند.

این نیروگاه خورشیدی که با سرمایه‌گذاری 3.2 میلیارد دلاری ساخته شده، شامل یک سیستم فتوولتائیک 5.2 گیگاواتی و یک سیستم ذخیره انرژی باتری 10 گیگاوات ساعتی است. این سیستم ذخیره‌سازی عظیم، به نیروگاه اجازه می‌دهد تا در طول روز انرژی خورشید را در باتری‌های لیتیوم-یونی ذخیره کرده و در شب، هنگامی که پنل‌های خورشیدی قادر به تولید برق نیستند، از آن استفاده کند. به این ترتیب، نیروگاه الظفره می‌تواند به‌صورت 24 ساعته، 1 گیگاوات برق پاک و پایدار تولید کند که برای تامین انرژی 160 هزار خانه کافی است.

نیروگاه خورشیدی امارات در ۲۰ کیلومتر دایر شده است

نیروگاه خورشیدی ۲۴ ساعته امارات

این پروژه که توسط شرکت‌های مصدر و شرکت آب و برق امارات (EWEC) توسعه یافته، بزرگ‌ترین سیستم ذخیره انرژی خورشیدی و باتری در جهان است و معیار جدیدی را در زمینه انرژی پاک ایجاد می‌کند. عثمان آل علی، مدیرعامل EWEC، معتقد است که این پروژه تعهد امارات به کاهش انتشار کربن و رشد اقتصادی را نشان می‌دهد.

نیروگاه خورشیدی الظفره که در زمینی به مساحت 20 کیلومتر مربع در منطقه الظفره ابوظبی ساخته شده، با استفاده از 3.2 میلیون پنل خورشیدی توانایی تولید 5.2 گیگاوات برق را دارد. این پنل‌ها توسط شرکت جینکو سولار چین ساخته شده‌اند و انرژی خورشید را به برق تبدیل می‌کنند. در کنار این پنل‌ها، یک سیستم ذخیره باتری 10 گیگاوات ساعتی نیز وجود دارد که توسط شرکت سامسونگ SDI کره جنوبی تامین شده است.

این باتری‌ها در طول روز انرژی اضافی تولید شده توسط پنل‌ها را ذخیره می‌کنند تا در شب و هنگامی که خورشید غروب کرده است، بتوان از آن برای تولید برق استفاده کرد. به این ترتیب، نیروگاه الظفره می‌تواند 24 ساعته برق تولید کرده و نیاز 160 هزار خانه را تامین کند. این پروژه علاوه بر کمک به کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای و حفظ محیط زیست، نقش مهمی در ایجاد اشتغال و رشد اقتصادی امارات نیز داشته است. پیش‌بینی می‌شود این نیروگاه سالانه بیش از 2.4 میلیون تن دی‌اکسید کربن را کاهش دهد و در راستای استراتژی انرژی امارات برای رسیدن به 50 درصد انرژی پاک تا سال 2050 باشد.

در گجت نیوز بخوانید:

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*