قیمت هایما اس 7 پرو ایران خودرو

با تحویل اولین سری هایما اس 7 پرو، قیمت شاسی بلند جدید ایران خودرو در بازار مشخص شد

همزمان با تحویل نخستین سری از خودروهای هایما اس 7 پرو به مشتریان، قیمت شاسی بلند جدید ایران خودرو برای عرضه در بازار اعلام شد.

تحویل اولین سری از خودروهای هایما اس 7 پرو با موتور 1.5 لیتری توربو GDI از سوی ایران خودرو به مشتریان آغاز شده است. این خودرو که به‌عنوان نسخه جدید هایما S7 معرفی شده، پس از 10 سال از عرضه مدل قبلی، با ویژگی‌های خاص خود توانسته است محبوبیت زیادی در میان مشتریان ایرانی کسب کند.

قیمت هایما اس 7 پرو ایران خودرو

به منظور بهبود مصرف سوخت و مطابق با قوانین جدید، موتور 1800 سی‌سی مدل قبلی، در نسل جدید به یک موتور 1500 سی‌سی GDI تغییر یافته است. این موتور جدید با متوسط مصرف سوخت 7.7 لیتر در هر 100 کیلومتر، به طور قابل توجهی به‌صرفه‌تر شده است. همچنین، برای افزایش جذابیت این محصول، امکانات جدیدی به آن اضافه شده و قرار است که هایما S7 پرو به‌زودی جایگزین هایما S7 پلاس شود.

قیمت هایما اس 7 پرو ایران خودرو

بیشتر بخوانید:

کاتالوگ هایما S7 Pro منتشر شد؛ مشخصات و امکانات محصول جدید ایران خودرو

تجربه رانندگی با هایما S7 پرو نشان می‌دهد که این خودرو از نظر شتاب و قدرت، عملکرد بهتری نسبت به رقبای خود دارد. همچنین، تجهیزات جدیدی مانند ترمز پارک برقی و اتوهلد و کالیپرهای قرمز رنگ برای افزایش ایمنی و زیبایی خودرو به آن اضافه شده است. صندلی برقی چهار حرکته برای سرنشین جلو نیز از دیگر امکانات رفاهی این خودرو است.

قیمت هایما اس 7 پرو ایران خودرو

قیمت هایما اس 7‌ پرو

در حال حاضر، قیمت هایما اس 7 پرو در بازار بین 1.900 تا 1.920 میلیارد تومان تعیین شده است. با توجه به ویژگی‌ها و امکانات این شاسی بلند جدید، به نظر می‌رسد که این قیمت می‌تواند توجه بسیاری از مشتریان را جلب کند.

در گجت نیوز بخوانید:
8 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات

من قبلا هایما آژانس 7 توربو داشتم عر 3 ماه واشر میزد کلافه شدم فروخم
امیدوارم ابن مدل دیگه از ابن عیب‌ها نداشته باشد
علت واشر ژدن هم از کار افتادن فن بود که اصلا اصلا متوجه نمیشی
من تپوز متوجه نشدم پیش پرداخت چقدر باید پرداخت کررد

من قبلا هایما آژانس 7 توربو داشتم عر 3 ماه واشر میزد کلافه شدم فروخم
امیدوارم ابن مدل دیگه از ابن عیب‌ها نداشته باشد
علت واشر ژدن هم از کار افتادن فن بود که اصلا اصلا متوجه نمیشی

سلام.این خودروکه مونتاژی است چرا ایران خودرو این قدر تولیدش محدود ودر تحویل تاخیر دارد!؟ضمن اینکه در ۱۱ماه گذشته هیچ پذیرش وثبت نامی نداشته اند!!!!

فقط موتور رو ۱۵۰۰ کردی و تمام یه pro هم چسبوندی در صندوق و قیمت رو تقریبا ۳۰۰ میلیون بالا بردی! لااقل داشبورد رو تغییر بده نمای جلو و عقب ماشینو تغییر بده. ده ساله همینه فقط معمولی شده و پلاس شده و پرو شده و قیمت بالا رفته.

واکنش فیدلیتی به قیمت هایما ,,,,, جدی میفرمایید؟؟؟؟

با موتور gdiارزش خرید نداره و فیس هم که قدیمی است.امروز محصولات مدیران در بازارافزایش قیمت شدید خواهد داشت و چند روز آینده محصولات بهمن و مخصوصا فیدلیتی(چون gdiنیست)و از تیگو ۷که هم رده هستند جا مونده،اگر قصد خرید دارید عجله کنید.

با یه تومن چی بخرم؟

ماشین خوبی نیست نه طراحی‌ زیبا و نه اپشن مناسب

8
0
در بحث شرکت کنیدx