تولید ایران خودرو

در هر دقیقه چه تعداد ماشین در ایران خودرو تولید می‌شود؟

گروه صنعتی ایران خودرو با بهره‌گیری از تمامی حوزه‌های ساپکو، ظرفیت تولید محصولات خود را افزایش داده و آمار آن را اعلام کرده است.

بر اساس آخرین اخبار خودرو، کیانوش پورمجیب، مدیرعامل ساپکو با اشاره به برخی پیچیدگی های حوزه صنعت خودرو نظیر مشکلات تخصیص ارز، کمبود زیرساخت‌های انرژی و قیمت‌گذاری دستوری از دستاوردهای این شرکت در زمینه تولید محصولاتی از جمله تارا، دنا و ری‌را خبر داد. به گفته وی تولید محصولات ایران خودرو با مشارکت ساپکو افرایش قابل توجهی پیدا کرده است. در ادامه با انتشار جزئیات این خبر همراه گجت نیوز باشید.

آمار تولید محصولات ایران خودرو با مشارکت ساپکو

تولید ایران خودرو

در همایش راهبری ساپکو، با عنوان «حال و آینده»، مدیرعامل این شرکت از برنامه‌ریزی برای تولید خودروهای برقی به عنوان بخشی از نقشه راه ساپکو خبر داد. وی با اشاره به هم‌افزایی بخش‌های مختلف ساپکو و همکاری شبکه تامین گروه صنعتی ایران خودرو، از تولید تقریباً یک خودرو در هر 40 ثانیه در این مجموعه سخن گفت. این اظهارات نشان از آمادگی ساپکو برای ورود به عرصه تولید خودروهای برقی و افزایش ظرفیت تولید خود دارد.

کیانوش پورمجیب در ادامه صحبت‌های خود، با تأکید بر اهمیت توسعه سیستم‌های داخلی و بهبود فرآیندهای زنجیره تأمین، به ارائه برنامه‌های استراتژیک این شرکت پرداخت. او یکی از نکات مهم سخنان خود را به مدیریت ارتباطات زنجیره تأمین (SRM) اختصاص داد. وی همچنین به راهبرد مدیریت قیمت تأمین قطعات بر اساس قیمت هدف اشاره کرد و گفت که ساپکو با استفاده از روش‌های نوین احصای قیمت و بهره‌گیری از بازارهای جهانی و روش‌های رقابتی، گام‌های موثری در کشف قیمت‌های منطقی برداشته است.

در گجت نیوز بخوانید:

ایران خودرو و سایپا همچنان در ضرر؛ زیان انباشته سه خودروساز بزرگ کشور به ۲۳۳ هزار میلیارد تومان رسید

ارتقای زنجیره تامین خودرو

تولید ایران خودرو

مدیرعامل ساپکو، ارتقای توانمندی‌های فنی، مالی و کیفی سازندگان قطعات را ضروری خواند و این موضوع را مسئولیتی سنگین بر دوش ساپکو، به‌خصوص با توجه به محدودیت‌های اقتصادی و صنعتی کشور دانست. وی ارتقای زنجیره تامین را وظیفه‌ای مشترک برای خودروسازان داخلی و به‌طور ویژه ساپکو دانست.

پورمجیب در ادامه این موضوع توسعه سیستم‌های IT و به‌روزرسانی سیستم‌های ERP را نیز امری حیاتی خواند و افزود که برنامه‌ریزی برای تحول دیجیتال و توسعه ERP با هدف ارتقای اطلاعات زنجیره تامین در دستور کار قرار گرفته است. این سامانه‌ها برای برآورده کردن نیازهای اطلاعاتی شبکه تأمین در حوزه‌هایی مانند تخصیص ارز، ترخیص کالا و برنامه‌ریزی تولید، نقش بسیار مهمی ایفا خواهند کرد.

برنامه‌ریزی توسعه و تولید محصولات جدید

برنامه‌ریزی توسعه و تولید محصولات جدید

پورمجیب، ضمن اشاره به نقش کلیدی ساپکو در توسعه‌ محصولات جدید صنعت خودروسازی، از بازنگری اساسی در فرآیند تامین قطعات با تکیه بر سیستم “SQA” «تضمین کیفیت تامین کننده» خبر داد. وی توضیح داد که با پیاده‌سازی دقیق و کامل SQA، نه تنها کیفیت قطعات تولیدی ارتقاء می‌یابد و مطابق با استانداردهای مهندسی و مشخصات فنی دقیق تولید می‌شوند، بلکه از بروز مشکلات احتمالی در مراحل تولید انبوه از جمله کمبود قطعه، نقص کیفیت و تاخیر در تولید جلوگیری خواهد شد.

این سیستم با نظارت و ارزیابی دقیق بر کل زنجیره تامین، از مرحله‌ی انتخاب تامین کننده تا تحویل قطعه نهایی، به بهبود مستمر کیفیت و راندمان کمک می‌کند. به موازات این موضوع، وی بر اهمیت شبکه‌سازی قوی و پویا در زنجیره تامین برای تولید خودروهای آینده، به‌ویژه خودروهای برقی و هیبریدی تأکید کرد. این شبکه‌سازی شامل شناسایی دقیق و به‌موقع نیازمندی‌های تولید این نوع خودروها، از جمله سیستم‌های پیشرفته‌ی کمک راننده (ADAS)، توسعه پلتفرم‌های خودران و ادغام سیستم‌های الکترونیکی پیچیده، می‌باشد.

تولید ایران خودرو

پورمجیب، عملیاتی شدن سیستم “E-CALL” (سیستم تماس اضطراری) در خودروی ری‌را را به‌عنوان یک دستاورد قابل توجه در این راستا ذکر کرد. E-CALL در مواقع اضطراری، به‌طور خودکار با خدمات امداد و نجات تماس می‌گیرد و موقعیت خودرو را برای آنها ارسال می‌کند. مدیرعامل ساپکو همچنین از تهیه‌ی نقشه راه جامع و دقیقی برای تمامی قطعات و ماژول‌های مهم مورد نیاز در تولید خودرو، با همکاری نزدیک با ایران خودرو خبر داد.

پورمجیب در پایان سخنان خود سرمایه انسانی را کلیدی در دستیابی به اهداف شرکت دانست و ابراز امیدواری کرد که با تلاش‌های ساپکو و شبکه‌ تامین، تولید انبوه خودروی متصل دنا (Connected Car) به مرحله‌ی صنعتی برسد. در این همایش، همچنین مباحثی مانند راهکارهای افزایش تاب‌آوری زنجیره تامین در برابر شوک‌های اقتصادی و سیاسی، و همچنین الگوهای ایجاد مزیت رقابتی در این صنعت، مورد بحث و بررسی قرار گرفت. این همایش را می‌توان گامی مؤثر در جهت تدوین نقشه راه آینده‌ی ساپکو و ترسیم چشم‌اندازی روشن‌تر برای صنعت خودرو ایران دانست.

همچنین بخوانید:
نمایندگان مجلس با واگذاری ایران خودرو به کروز مخالف هستند قیمت کارخانه ای محصولات ایران خودرو ویژه بهمن ۱۴۰۳ اعلام شد هایما اس ۷ پرو ؛ بررسی مشخصات فنی، آپشن ها و قیمت کراس اوور مونتاژی ایران خودرو

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*