تارا هیبریدی

تارا هیبریدی امسال روانه بازار می‌شود

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو در جریان بازدید از خط تولید محصولات این شرکت، از عرضه تارا هیبریدی در سال ۱۴۰۴ خبر داد.

با عنایت به آخرین اخبار خودرو، عادل پیرمحمدی، مدیرعامل شرکت ایران‌ خودرو با بازدید از خط مونتاژ نهایی خودرو تارا و ضمن ابراز امیدواری نسبت به بهبود مستمر کیفیت خودروهای تولیدی در سال جدید، وعده عرضه مدل هیبریدی تارا را در سال جاری داد. مدیرعامل ایران‌خودرو در این بازدید، ضمن تاکید بر اهمیت کیفیت محصولات تولیدی، اظهار داشت که ارتقای کیفیت اولویت اصلی این شرکت در سال جدید خواهد بود.

وی با اشاره به برنامه‌های مدون برای بهبود فرآیندهای تولید و کنترل کیفیت، ابراز امیدواری کرد که با تلاش و همت تمامی کارکنان، شاهد افزایش رضایت‌مندی مشتریان از محصولات ایران‌ خودرو باشیم. در ادامه با انتشار جزئیات این خبر همراه گجت نیوز باشید.

برنامه عرضه تارا هیبریدی در سال 1404

تارا هیبریدی

عادل پیرمحمدی، مدیرعامل شرکت ایران‌ خودرو از برنامه‌های این شرکت برای تولید و عرضه خودروهای جدید در سال ۱۴۰۴ خبر داد. «تارا هیبریدی» یکی از مهم‌ترین این محصولات است که نشان از توجه ایران‌خودرو به توسعه خودروهای کم‌مصرف و دوستدار محیط زیست دارد. علاوه بر این، برنامه‌هایی برای تولید انبوه موتورهای کم‌مصرف و پایه گازسوز نیز در دستور کار قرار دارد که هدف از آن، کاهش مصرف سوخت و آلودگی هوا است.

در حالی که صنعت خودروسازی ایران حال و روز چندان مساعدی ندارد، زمزمه‌های تغییر و تحول از بزرگترین خودروساز کشور به گوش می‌رسد. مدیرعامل جدید ایران خودرو با رویکردی قاطع و شفاف، از آغاز دورانی جدید در این خودروسازی خبر داده است.

پیرمحمدی با تأکید بر این نکته که «در تولید باکیفیت، هیچ مصالحه‌ای پذیرفته نیست»، خط مشی جدید این شرکت را در قبال کیفیت محصولات خود ترسیم کرد. او اعلام کرد که قطعات بی‌کیفیت، بدون هیچ‌گونه چشم‌پوشی و اغماضی به مبدأ بازگردانده می‌شوند و اجازه ورود به خطوط تولید را نخواهند داشت.

تارا هیبریدی

بیشتر بخوانید

مدیرعامل ایران‌ خودرو در ادامه سخنان خود، به چالش‌های اساسی و ریشه‌ای که صنعت خودروسازی کشور با آن مواجه است، اشاره کرد. او با بیان این که «سال‌هاست که سرمایه‌گذاری مناسبی برای ارتقای کیفیت انجام نداده‌ایم»، به این واقعیت اذعان کرد که بی‌توجهی به کیفیت، نتیجه مستقیم کمبود سرمایه‌گذاری در این حوزه بوده است.

زیان‌دهی خودروسازان، نتیجه قیمت‌گذاری دستوری

پیرمحمدی، انجام قیمت‌گذاری دستوری را نیز به‌عنوان یکی از عوامل اصلی زیان‌دهی و مانعی جدی بر سر راه نوسازی خطوط تولید و توسعه محصولات جدید معرفی کرد. وی تأکید کرد که توسعه محصول و به‌روزرسانی خطوط تولید، نیازمند سرمایه‌گذاری‌های کلان است، اما در شرایط زیان‌دهی، این امر دشوار و حتی غیرممکن می‌شود.

تارا هیبریدی

با وجود چالش‌های فراوان، مدیرعامل ایران‌ خودرو نسبت به آینده این صنعت خوش‌بین است. او ابراز امیدواری کرد که در سال جاری، با حمایت دولت و بازنگری در سیاست‌های اقتصادی، این روند اصلاح شده و کیفیت محصولات ارتقا یابد. لازم به ذکر است ایران‌ خودرو سال گذشته را با تولید ۵۳۸ هزار و ۵۵۰ دستگاه انواع خودروهای سواری و وانت به پایان رساند.

این آمار، نشان از توان تولیدی بالای این شرکت به عنوان بزرگترین خودروساز داخلی دارد. اما مدیران جدید ایران‌خودرو، فراتر از افزایش کمی تولید به دنبال ارتقای کیفی محصولات و جلب رضایت مشتریان هستند. موضوعی که با توجه به شواهد بعید به نظر می‌رسد و باید در ادامه دید که آیا بدان جامه عمل پوشانده خواهد شد یا خیر.

همچنین بخوانید

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*