شکست فیلترینگ

عصبانیت مومن‌نسب از شکست فیلترینگ؛ فضای مجازی هر روز ول‌تر از دیروز می‌شود!

روح‌الله مومن‌نسب، دبیر کل جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی با انتقاد از سطح نظارت بر اینترنت، از شکست فیلترینگ اظهار نارضایتی کرد.

با عنایت به آخرین اخبار داخلی، دبیر کل جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی، در اظهارنظری تامل برانگیز بر اهمیت رویکرد چند جانبه در مدیریت فضای مجازی تأکید کرد. وی معتقد است که تنها تکیه بر فیلترینگ که معمولا به عنوان ابزار محدودکننده دسترسی به محتواهای خاص استفاده می‌شود نمی‌تواند به تنهایی راه‌حل مؤثر و پایدار در این حوزه باشد. مومن‌نسب افزود که برای مدیریت صحیح فضای مجازی و حفاظت از زیرساخت‌ها و ارزش‌های فرهنگی باید همزمان اقداماتی در چند حوزه مختلف انجام شود.

انتقاد دبیر کل جبهه انقلاب اسلامی از شکست فیلترینگ

شکست فیلترینگ

روح‌الله مومن‌نسب، دبیر کل جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی، با اشاره به تجربیات موجود در زمینه فیلترینگ و مدیریت فضای مجازی در ایران، به بررسی تأثیرات و چالش‌های این سیاست‌ها پرداخت. وی با استناد به آمار و شواهد موجود، دیدگاه خود را در مورد کارآمدی فیلترینگ و نیاز به رویکردهای جامع‌تر در این حوزه بیان کرد.

بیشتر بخوانید

مومن‌نسب در ادامه اظهار داشت: «آمارها نشان می‌دهد با مهار هرچند ناقص و محدود بسترهای ناامن و ناامن‌ساز غیرمجاز آمریکایی در ایران، نه‌تنها حجم کسب‌وکارها به‌لحاظ کمی و کیفی کاهش پیدا نکرده، بلکه افزایش هم داشته است.» این اظهارات حاکی از آن است که فیلترینگ، تأثیر منفی بر فعالیت‌های اقتصادی و کسب‌وکارهای اینترنتی در ایران نداشته است؛ بلکه در برخی موارد با ایجاد فضای رقابتی بیشتر و تشویق به راه‌اندازی پلتفرم‌های داخلی، به رشد و توسعه کسب‌وکارهای بومی کمک کرده است.

شکست فیلترینگ

وی در ادامه با اشاره به موفقیت پلتفرم‌های داخلی، افزود: «استارتاپ‌های بزرگی مثل باسلام و کسبینو و همچنین سکوهای بزرگی مثل ایتا و بله و سروش و روبیکا توانسته‌اند بستر امنی برای ده‌ها هزار کسب‌وکار باشند.» بدین ترتیب پلتفرم‌های داخلی توانسته‌اند جایگزین مناسبی برای کاربران و کسب‌وکارها فراهم کنند و نقش مهمی در ایجاد اشتغال و توسعه اقتصادی ایفا کنند.

با این حال، مومن‌نسب نسبت به وضعیت کنونی فضای مجازی ابراز نگرانی کرد و گفت: «متأسفانه در حال حاضر عملاً از فیلترینگ و نظارت بر اینترنت اثر محسوسی باقی نمانده و فضای مجازی دارد هر روز ول‌تر از دیروز می‌شود!» این اظهارات نشان‌دهنده این است که با وجود تلاش‌ها و سیاست‌های اعمال‌شده، فیلترینگ و نظارت بر اینترنت نتوانسته است برای برخی گروه‌ها به طور کامل مؤثر واقع شود.

همچنین بخوانید

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*

2 دیدگاه

  1. مومن نسب هروقت یکبارفتیله ت میکنن وصحبت ازفیلترینگ وول کردن میکنی درحالیکه توخاین بی شرف صاحب ملت شریف ایران نیستی نیستی نیستی. پس دست وپاتو جمع کن وزبوتوبکن جای دیگه ت. این روزهاخیلی به چشم میایی میترسم چشمت بزنن.

  2. چرا خودت و مثال نمیزنی؟! آدم باس اول از خودش شروع کنه! خودت پدرمادرت ولت کردن که اینطور بار اومدی.
    چیزایی دربارت میدونم…