مدیرعامل اسبق و نوهی بنیانگذار برند مشهور تویوتا یعنی آکیو تویودا در آخرین مصاحبه جنجالی خود، خودروهای هیبریدی ساخت Toyota را حتی پاکتر از محصولات برقی سایر برندها خوانده و حرفهای بسیار عجیبی را عنوان کرده است که در ادامه با جزئیات آنها همراه شما خواهیم بود.
آکیو تویودا، رئیس هیئت مدیره، مدیر عامل اسبق و نوهی بنیانگذار شرکت تویوتا موتور، بار دیگر در مصاحبهای به انتقاد از تمرکز صرف بر روی خودروهای تمام برقی پرداخت و بر استراتژی اختصاصی تویوتا برای کاهش کربن یعنی توسعه خودروهای هیبریدی تاکید کرد و نکات بسیار مهمی را در رابطه با این مسیر عنوان کرد که در آخرین مطلب از سری اخبار خودرو گجت نیوز به تمام آنها میپردازیم.
مقایسه عجیب خودروهای هیبریدی تویوتا با برقیهای جهان از دید آکیو تویوتا
تویودا در اظهارات اخیر خود بیان کرد که با توجه به وابستگی عمده ژاپن به تولید برق حرارتی، از منظر انتشار دی اکسید کربن، ۲۷ میلیون خودروی هیبریدی تولید شده توسط تویوتا، اثری معادل با ۹ میلیون خودروی تمام برقی موجود در بازار دارند. او تاکید کرد که تمرکز اصلی تویوتا بر روی چگونگی کاهش انتشار کربن بوده، هست و تغییر نخواهد کرد.
اگرچه تویوتا روند الکتریکی سازی خود را به خصوص در بازار چین تسریع بخشیده است، اما دیدگاه آکیو تویودا ثابت مانده است. او معتقد است تویوتا باید همچنان به مسیر فناوری متنوع خود پایبند بماند که علاوه بر خودروهای تمام الکتریکی، شامل خودروهای هیبریدی و پیل سوختی هیدروژنی نیز میشود.
- مدیرعامل شرکت هوندا، تلاش تویوتا برای توسعهی خودروهای هیدروژنی را احمقانه خواند
- 7 تا از بهترین خودروهای هیبریدی 2025؛ سلطه بلامنازع ژاپنی ها و جولان تویوتا
- تویوتا هایلوکس هیدروژنی با شعاع حرکتی 590 کیلومتر از راه رسید
- خودروهای برقی جدید تویوتا را بهتر بشناسید؛ از هایلوکس تا لندکروز و کراس اور جدید الکتریکی
رئیس هیئت مدیره تویوتا سال گذشته نیز هشدار داده بود که گذار کامل به خودروهای تمام الکتریکی منجر به بیکاری تکنسینهای شاغل در مشاغل مرتبط با موتورهای احتراقی خواهد شد. یعنی گروهی که تعداد آنها در ژاپن به ۵.۵ میلیون نفر میرسد. او استدلال کرده بود که اگر خودروهای برقی تنها گزینه باشند، تامین کنندگان ما و سایر فعالان مرتبط شغل خود را از دست خواهند داد.
تویودا همچنین پیش بینی کرده بود که سهم بازار خودروهای تمام برقی تنها به ۳۰ درصد خواهد رسید، زیرا حدود ۱ میلیارد نفر در جهان به دلیل کمبود زیرساختهای شارژ، امکان استفاده از این خودروها را ندارند و بنابراین، خودروهای برقی نمیتوانند مورد پذیرش همگان قرار گیرند. حالا با توجه به این تفاسیر و بررسی زیرساختهای کشور ایران، به نظر شما استفاده از خودروهای تمام برقی به صرفه و اقتصادی است یا باید روی ماشینهای هیبریدی تمرکز کنیم یا تمام این موارد را کنار بگذاریم و به واردات خودروهای بنزینی کم مصرف و کم استهلاک روی بیاوریم؟