اولین مسابقات المپیک رباتیک جهانی

چینی‌ها اولین مسابقات المپیک رباتیک جهانی را برگزار می‌کنند

چین میزبان اولین مسابقات المپیک رباتیک جهانی خواهد بود. این رویداد مهمترین پیشرفت‌ها در فناوری رباتیک را به نمایش خواهد گذاشت.

در بازه زمانی 24 تا 26 مردادماه، شهر پکن میزبان رقابت‌های جهانی ورزش‌های ربات انسان‌نما خواهد بود. در این مسابقات، پیشرفته‌ترین ربات‌های انسان‌نمای جهان برای رقابت در رشته‌های ورزشی و موقعیت‌های شبیه‌سازی‌شده، گرد هم می‌آیند.

اولین مسابقات المپیک رباتیک جهانی در چین برگزار می‌شود

این روبداد در دو مکان نمادین المپیک یعنی ورزشگاه ملی (آشیانه پرنده) و پیست ملی اسکیت سرعت (روبان یخی) برگذار خواهد شد. این دومین رویداد ورزشی بزرگ در زمینه ربات‌های انسان‌نما در پایتخت چین به شمار می‌رود. پیش از این، نخستین مسابقه نیمه‌ماراتن ربات‌های انسان‌نما در سطح جهانی، در اردیبهشت‌ماه برگزار شده بود. به گفته مقامات چینی، این رقابت، ضمن ارائه تصویری جذاب و سرگرم‌کننده از آینده همزیستی انسان و ربات، افق‌های دانش رباتیک را بیش از پیش گسترش خواهند داد.

اولین مسابقات المپیک رباتیک جهانی

این رقابت‌ها دربرگیرنده 11 شاخه ورزشی برای ربات‌های انسان‌نما خواهد بود که از مسابقات مرسوم انسانی الگوبرداری شده‌اند. این رشته‌ها شامل دو و میدانی، ژیمناستیک، فوتبال و ترکیبی از کارهای مبتنی بر عملکرد خواهد بود. بر اساس گزارش تلویزیون دولتی چین، طراحی تمامی این رویدادها حاصل همکاری مشترک میان متخصصان ورزشی و کارشناسان علم رباتیک بوده است.

بیشتر بخوانید

چالش‌برانگیزترین بخش این رویداد، رقابت‌های مبتنی بر سناریوهای واقعی خواهد بود. در این بخش، ربات‌ها وظایفی شبیه‌سازی‌شده در زمینه مراقبت‌های پزشکی، مهمان‌نوازی و صنعت را به اجرا درخواهند آورد. این وظایف، از دسته‌بندی داروها و جابجایی مواد گرفته تا ارائه خدمات پذیرایی را شامل می‌شود و نه تنها قابلیت‌های حرکتی، بلکه قدرت تصمیم‌گیری و هوش مصنوعی آن‌ها را نیز مورد ارزیابی قرار می‌دهد.

اولین مسابقات المپیک رباتیک جهانی

به منظور افزودن چاشنی هیجان و سرگرمی به این رقابت‌ها، سه رویداد جانبی نیز در نظر گرفته شده است که در آن‌ها، ربات‌های غیرانسان‌نما در حال انجام بازی‌های بسکتبال، تنیس روی میز و بدمینتون به نمایش گذاشته خواهند شد. طبق شرایط و ضوابط این مسابقات، تمامی ربات‌های شرکت‌کننده باید خودکفا و فاقد هرگونه منبع انرژی خطرناک باشند. تیم‌ها همچنین باید اتصال اینترنت خود را در طول بازی‌ها فراهم کنند.

این تلاش‌ها، نشان‌دهنده جاه‌طلبی روزافزون چین برای قرار گرفتن در صف اول نوآوری در دانش رباتیک است. به باور کارشناسان، رویدادهایی نظیر بازی‌های جهانی ربات‌های انسان‌نما به روند شتاب بخشیدن به نوآوری‌ها در حوزه‌هایی مانند هوش مصنوعی، طراحی مکانیکی و مهندسی حسگرها کمک شایانی خواهند کرد.

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*