هواپیمای جنگنده سوخو ۳۵ اس - Su-35S

چرا جنگنده روسی سوخو ۳۵ اس – Su-35S همچنان یکی از بهترین پرنده‌های آسمان است؟

جنگنده روسی سوخو ۳۵ اس هنوز هم در میان قدرت‌های هوایی جهان یک ستاره درخشان محسوب می‌شود. با وجود ورود فناوری‌های نوین، Su-35S همچنان در میدان نبرد یک تهدید جدی برای رقبای غربی به‌شمار می‌آید.

اگرچه بسیاری از نگاه‌ها امروز به سمت جنگنده‌های نسل پنجم و فناوری‌های پنهان‌کارانه معطوف شده‌اند، اما Su-35S با تکیه بر طراحی ارتقاءیافته، قدرت مانور بی‌نظیر و تسلیحات پیشرفته، جایگاه خود را به‌عنوان یک جنگنده چندمنظوره نسل ۴++ حفظ کرده است. این هواپیما از لحاظ عملکرد و قدرت رزمی، هنوز هم حرف‌های زیادی برای گفتن دارد.

معرفی هواپیمای جنگنده سوخو ۳۵ اس – Su-35S

فهرست مطالب

قدرت مانور فوق‌العاده، میراثی از Su-27

Su-35S نسخه‌ای ارتقاءیافته از Su-27 Flanker محسوب می‌شود که با بازطراحی کامل بدنه، موتور و سیستم‌های پروازی، به جنگنده‌ای مدرن با قابلیت‌های فراتر از نسل چهارم تبدیل شده است. قدرت مانورپذیری این هواپیما، از جمله ویژگی‌های منحصربه‌فرد آن در نبردهای هوایی نزدیک است. این توانایی، که با کمک نازل‌های بردار رانش و آیرودینامیک پیشرفته حاصل شده، مزیتی است که حتی برخی از جنگنده‌های نسل پنجم نیز از آن بی‌بهره‌اند.

سیستم‌های پیشرفته راداری و الکترونیکی

یکی از نقاط قوت Su-35S، بهره‌مندی از رادار آرایه فازی N035 Irbis-E است. این رادار می‌تواند اهداف هوایی را تا فاصله حدود ۴۰۰ کیلومتری شناسایی کند و در عین حال در برابر اقدامات جنگ الکترونیک مقاومت بالایی دارد. این توانایی، نقش مهمی در تصمیم‌گیری سریع و هدف‌گیری دقیق خلبان ایفا می‌کند.

همچنین سامانه‌های هشدار راداری، اخلال‌گرهای الکترونیکی و سیستم‌های دفاعی تعبیه‌شده در این جنگنده، آن را به گزینه‌ای انعطاف‌پذیر برای مقابله با تهدیدات مدرن تبدیل کرده‌اند.

تسلیحات متنوع برای مأموریت‌های چندگانه

Su-35S قابلیت حمل طیف گسترده‌ای از تسلیحات را دارد؛ از موشک‌های هوا به هوا مانند R-77 و R-73 گرفته تا بمب‌های هدایت‌شونده و تسلیحات هوا به سطح. این تنوع، امکان انجام مأموریت‌های مختلف اعم از برتری هوایی، پشتیبانی نزدیک و حملات دقیق به اهداف زمینی را برای این پرنده فراهم می‌کند.

در صورت لزوم، این جنگنده حتی توانایی حمل تسلیحات هسته‌ای تاکتیکی را نیز داراست، موضوعی که نقش بازدارندگی آن را در دکترین نظامی روسیه پررنگ‌تر می‌سازد.

ستون قدرت هوایی روسیه

جنگنده سوخو ۳۵ اس یکی از ارکان اصلی نیروی هوایی روسیه در دهه اخیر بوده است. حضور مؤثر آن در عملیات‌های نظامی در سوریه و اوکراین، نشان از کارایی و اثربخشی بالای این جنگنده دارد. گزارش‌ها حاکی از آن‌اند که Su-35S توانسته در چندین مأموریت، برتری هوایی را برای روسیه حفظ کرده و اهداف راهبردی دشمن را با موفقیت مورد اصابت قرار دهد.

اگرچه این جنگنده فاقد طراحی مخفی‌کارانه تمام‌عیار است، اما ترکیب برد عملیاتی بالا، قدرت آتش چشمگیر و قابلیت مانور بالا، آن را به تهدیدی واقعی در میدان نبرد تبدیل کرده است.

آینده‌ای مطمئن در بازارهای صادراتی

با وجود رقابت شدید در بازار جنگنده‌های پیشرفته، Su-35S همچنان گزینه‌ای محبوب برای کشورهایی است که به‌دنبال جنگنده‌ای اثبات‌شده، پیشرفته و نسبتاً مقرون‌به‌صرفه هستند. صادرات این هواپیما به کشورهای متعددی از جمله چین و اندونزی، نشان‌دهنده اعتماد خریداران به کارایی این پلتفرم است.

برخی تحلیلگران نظامی معتقدند که حتی با گسترش فناوری‌های نسل پنجم، Su-35S تا سال‌ها قادر خواهد بود جایگاه خود را به‌عنوان یک جنگنده چندمنظوره قدرتمند حفظ کند.

29 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات

قابل توجه دوستان تحلیلگر
روسیه با اوکراین نمیجنگه
بلکه با کمک ایران، چین و کره شمالی مستقیما با ناتو در حال جنگه.
اوکراین در این جنگ از تجهیزات نظامی،اطلاعاتی، حمایت مالی و لجستیکی و حتی نیروی مستشاری و انسانی غرب داره بهره می بره.
ثمره اش هم عقب نشینی های مداوم غرب از خطوط مقدم بوده.

دوست عزیزی ک از این جنگنده اشغالی ساخت روسیه داری دفاع میکنی قبل از ایران چنتاکشورازاینا خریدن نمونش هند بامصرهمه روپس فرستادن چون هیچ کارایی نداشته خودروسیه قبول کرده که به درد نمیخوره ولی ایران 4یا5تا ازاینارو آورده که تازه تو ایران منتاژ بشه ک چندسالی کاردارن هنوز هیچ کدوم ازخلبانایه ایران تجربه پرواز باهاش ونداشتن امایطوری از این تعریف میکنن که روسیه فکرمیکنه خوبه می‌ره اوکراین میخوره زمین

حاضرم قسم بخورم دیپلم ردی هستی آخه مردحسابی یعنی روسیه بااون تاریخ هوانوردی ایستاده ببینه ماچه نظرات کارشناسی میدیم وبعد برمبنای اون ازهواپیماهاش استفاده کنه؟؟؟ازدست شما خخخخخ آخه کی نسلتون منقرض میشه آخه ؟؟؟خخخ

نیرو هوایی روسیه حدود ۲۰۰ هزار ساعت عملیات طی جنک اوکراین انجام داده که حدود ۴۰ تا هواگرد از دست داده
نیرو هوایی تمام غربی ایران تو جنگ ۸ ساله با وجود برتری نسل جنگنده هامون طی ۳۰ هزار ساعت عملیات ۶۰ تا جنگنده از دست داد

کبوتر با کبوتر باز با باز اصلا باf22وf35نمیخواد رقابت کنه f15ایگلEXقورتش میده که اونم ی جنگنده نسل 4/5هست شاید جلویf16که 50سال پیش تولید شده ی حرکتی بزنه ولی جلوی هم رده غربی خودش عددی نیست

بله خوب شما هم شدید بوق مسکو… این بهترین جنگنده جهان نه تنها در اوکراین هیچ غلطی نکرده است که حتا در نمایش های هوایی هم بیش از انتظار نمونه های سقوط کرده دارد.
والله اگر امکان داشت که بر روی اف ١۴های ایران به روز رسانی همچون کاری مه برای اف ١۵ شده انجام بگیرد. و ایونیک آن به روز بشود و سامانه های الکترونیکی آن دیجیتالی شده بخش هایی همچون کامپبوتر انرا به روز کنند و نرم افزارهای نوین داشته باشد و همان سنسورهایی که در بروز رسانی اف ١۵ و اف شانزده بکار رفته بر اف ١۴ ایرانی افزوده شود همان ٣۵ فروند باقی مانده با همان رادار قدیمی اف ١۴که به نرم افزارها و دیگر تجهیزات نو هماهنگ شود توانایی یک به پنج در برابر سوخو٣۵ روسیه دارد. و حتا در برابر اف ١۶ به روز شده هم برتری خواهد داشت. جنگ افزا روسی در هیچ جایی برابر جنگ افزار غربی کارایی بالاتری ندارد.

اما بالاخره مشخص نشد بعد این همه کش وقوس ما این جنگنده را وارد کردیم یانه اصلا نمی‌دانیم چرا صریحا کسی هیچ اشاره ای به خرید این پرنده نمی‌کند وچرا خریدهای ما برای نیروی دفاع هوایی اینهمه زمان‌بر ومخدوش است براستی چرا باید اینگونه باشیم هنوز ازخرید این جنگنده کسی مطمئن نیست

روسیه فاشیست، علیرغم اینکه ایران گاو شیرده اش هست، حاضر نشد این جنگنده رده خارج رو به ایران بفروشه ..

ایران گاو شیرده روسیه اس؟!؟
واعجبا
این اراجیف چطور تو مغز شما جا گرفته؟
ما هیچگاه با روسیه توافق استراتژیک نداشتیم اگر بده بستانی بوده بر اساس منافع دو طرف بوده
لطفا قبل حرف زدن کمی تامل کنید به پروپاگاندای رسانه هم توجهی نکنید

چراشما ساده اید روسیه فقط یکطرفه داره ایران رو استعمارمیکنه ودلایل هم…‌‌ بماند ! چرا درجنگ ۱۲ روزه هیچ کمکی نکرد دعملا این‌رو هم اعلام کرد

چون مجبوریم از روسیه بخریم

جنگنده های روسيه قدیمی هستند چون ایران خواهان جنگنده هست از جنگنده های بی کیفیت روسيه وچین تعریف می کنو

چرا وقتیکه دانش نظامی ندارید نظر میدید ؟؟ واقعا باعث تأسف هست. این جنگنده در قیاس با آخرین نمونه های آف ۱۵ اس ای هست. این نظر من نیست بلکه نظر اغلب کارشناسان هست . نسبت به حنکندهای اروپایی و آمریکایی هیچی کم نداره. خوشبختانه در این چند روز پیش و جنگ پاکستان و هند مشخص شد که جنگنده های غربی ختی توان روبرو شدن با نمونه های نسل چهار چینی را هم ندارن.

کدوم جنگنده غربی غرب یعنی آمریکا فرانسه که نشد غرب ی جنگنده آمریگایی تو جنگ شرکت داشت آخه

چه بخایم چه نخایم تنها روسیه شرق هست که یه تنه حدود یه قرن در برابر تکنولوژی غربی ایستاده،چه در طیاره و موشک و فضا و چه در صنایع ذوب فلزات و غیره،حتی طیاره مسافربری،برید بخوونید و ته قیق و تحقیق کنین،یه ذره کلفت و بی قواره میسازه ولی اگه بخاد ظریف و تو دل برو هم میسازه،،،،۱۱ ساعت اختلاف داره اینورش تا اون ورش،قطب شمال هم در بست داره و باید از این امپراطوری دفاع کنه یکه و تنها ،تازه تحریمم هست،،خودشه و خودش،،،در کشاورزی و آب شیرین و جنگل و منابع هم سرآمد جهانه با ۱۹۰ میلیون جمعیت،در فضا هم یکه تازه،موشک واتم که نگو،خودش راحت یه ابر قدرته و اروپا رو قورت میده،،من بی طرفم و اصلا هم شرقی و روسی تعصب ندارم

هر چیز که زیاد ارزش تعریف شده یعنی اینکه همچین هم بدرد بخور نیست سلاح‌های روسی چه در جنگ با عراق و چه در اوکراین امتحان خودشون رو پس دادن روس با اون همه کبکبه و دبدبه در اوکراین تو باتلاق گیر کرده و این نشان از کارایی سلاح‌های آنهاست

اتفاقا برعکس الان روسیه داره با ۴۰ تا کشور مستقیم جنگ می‌کنه در اوکراین،چهل تا کشور هنوز نتونستن گلوله‌های خمپاره به اوکراین برسانند چه برسه سلاح‌های دیگه سلاح زیاد صادر می‌شه اما به مقدار محدود و ناچیز ینکه تا کشور نمی‌تونن از دهه اوکراین و برای جنگ با روسیه آماده کنند،آمریکا و کشورهای اروپایی پیشرفته‌ترین سلاح‌ها رو به اوکراین دادند ولی هنوز هم اوکراین نتونسته از پس ارتش روسیه بر بیاد چه از نظر تعداد امکانات نظامی و همچنین نیرو و پرسنل،مشاورین و مهندسین نظامی اوکراین عملاً همگی از ناتو هستند و از همه لحاظ دارند کمک نظامی می‌کنند،

با چهل تا کشور میجنگه؟!!!!!!
چون به اوکراین سلاح میدن یعنی مستقیم دارن با روسیه میجنگن؟!
این یعنی روسیه چه سیاستی داشته که چهل تا کشور دارن علیه اون به رقیبش سلاح میدن
این نشان از ضعف سیاسی روسیه ست
جنگ با چهل کشور یعنی از چهل جهت بهت حمله بشه نیروی نظامی چهل کشور وارد جنگ بشن
فکر کن اگه روسیه بمب اتم نداشت میتونست دووم بیاره فقط بخاطر بمب اتم باهاش کاری ندارن

امثال شما در غربگدایی غرق شدین. بله با تمام اروپا و آمریکا در حال جنگ هست چون داشتن سلاح بزرگترین امتیاز جنگ هست مخصوصا که مفت باشه. ربطی هم به سیاست روسیه نداره. مربوط میشه به زیاده خواهی غربیها. ما هم در جنگ با عراق با نصف دنیا دیگر بودیم آنهم با تحریم. در ابتدای انقلاب هم با هیچ‌یک از این کشورها کاری نداشتیم. از یی کشور فقط اسیر داشتیم. بمب هسته ای هم نداشتیم. این مدل قضاوت کردن شما واقعا عجیب هست. فکر می‌کنی اگه به مسی کاری نداشته باشی بهت کاری ندارن. اونا دنبال غارت هستند و از هر راهی استفاده میکنند. فعلا که اکراین یک سومش دست روسیه هست و گویا تا تمامش به صاحب اصلی بر نکرده تمام نمیشه.

غربگدا .خود تحقیری…..لینها کلامی برای مفاهمه واهل تحقیقه.؟

عجب. این شامل محصولات غربی هم میشه عزیزحان؟؟

عزیژان روسیه با حدودا نصف دنیا که از لحاظ پول و تکنولوژی و فشار سیاسی و تحریمی و تسلیحاتی و حتی پشتیبانی نیروهای نظامی برای رهبری نیروهای رزمی به تنهایی و با تنها کمک کره ی شمالی در بعد نظامی و حتی نیروی ژمینی اونم در کورسک و پهبادی و توپخانه ایی از ایران و حمایت های سیاسی قوی ولی نه انچنانی نظامی که نمیخواهد پای خودش را فعلن در درگیریها باز کند و تنها حمایت کننده همسایگی از بلاروس که نه کمکی میکنه نه بر علیه و خودش نیرو و تجهیزاتم میخواد از روسیه،و حمایت های معنوی شاید الجزایر که سیااسی هست و تازه مشمول خریدهایی از روسیه میشه تا ضعیف نشه و این کمکی نیست و شاید حمایتهای سیاسی کوبا اندونزی افریقای جنوبی ونزوئلا و چندتا کشور افریقایی دیگر که اصن نون خوردن هم ندارند و روسیه بهشون کمک غذایی و گندم رایگان بهشون میده …پس حمایت این کشورهارو هیچوقت کنار حمایت فقط امریکا و انگلیس و فرانسه و اسپانیا و ایتالیا و ژاپن و کره جنوبی و ترکیه و عربای گاو خارج از ایران البته و حتی کشورهای ترک احمق صد البته خارج از ایران و اسرائیل بی وطن بی وجود مقایسه کنید ،بعد میفهمید که همین یمن با هیچی چگونه داره همه ی دنیا رو تحت فشار میزاره باقدرت موشکهای ایرانی و مستشاران ایرانی که البته من اطلاعات موثقی ندارم و اینا رو از سیاست مداران میشنوم و پیش خودم کمو زیاد میکنم،درکل همشون به کنار به قدرت نظامی کشورم می بالم ،کاش قدرت اقتصادی و مبارزه با فساد رو هم مثل قدرت نظامیش میکرد،اونوقت میدیدین ایران چه بهشتی میشد وانشاالله میشه….

تسلیحات امریکایی مزیتی دارندکه روسیه ودیگران ندارندواونم پروپاگاندای بزرگ دررسانه هاست پول سرشارکارخانه های امریکایی بشون اجازه میده تامیلیون هادلاربه سوپررسانه هابدن تاگنجشک رورنگ وبجای طوطی جابزنن

این زیاده‌روی ها در وصف سوخو بسیار ساده لوحانه هست. اگه خوب بود اولا جرأت میکرد در تیر راس پدافند اوکراین در باید،هر چند اوکراین حداقل ۶ تا سوخو ۳۵ را ساقط کرده.مطمن باشید اگه حتی با اف ۱۴ ساخت ۵۰ سال پیش هم سوخو درگیر بشه احتمال ساقط شدنش خیلی بالاست

با سلام این اظهار نظر شما اشتباه محضه

اوج بیسوادی رو بنمایش گذاشتی اخوی. هیچ جنگنده ای خودش رو در معرض دید رادار و پدافند قرار نمیده و این تلاش پدافند هست که ممکنه بتونم جنگنده را تشخیص بدن. در هیچ نبردی ممکن نیست که فقط یکطرف بزنه و طرف دیگه صد درصد سالم بمونه. اینها فقط از قول بازیگرهای بازیهای رایانه ای بر میاد هر چند که در اونم هیچی یکطرفه نیست. جنگنده سوخو ۳۵ آخر نسل پنجم های دنیاست. با جرات میگم ختی محصولات غربی نه توان راداری اون و نه توان مانور پذیری اون رو دارن. با یک جستجوی خیلی ساده و اظهارات کارشناسان مخصوصا غربی میتونی این رو بفهمی . کار خیلی سختی نیست .‌ امروز در صنعت هوا و فضا روسیه و چین هیچی از دیگران کم‌ندارن. انشالله ما هم در آینده به همین سمت باید بریم.

عزیزم اگه این جنگنده اونجوری بودکه میگن ومیگیدتورروزهای اول استفادش توجنگ اوکراین اونهمه تلفات نمیداد،سقوط۶فروندتوکمتراز۲ماه!ابروریزی که باعث شدروسهابعدازاون افتضاح خیلی محدودازش استفاده کنن،فقط بلدین لاف قدرت مانورپذیریشوبزنین که اونم درحالت بی باری امکان پذیره که میش بگین به چه دردی میخوره؟

جنگنده های چینی خیلی بهتر از این هستند تا حالا چندین سوخو سکوت کرده

اونایی که بقول شما سکوت یا سقوط کردن ساخت فرانسه بودن پرفسور. همین نشون میده که محصولات غربی. فقط پروپاگاندا شده هستند.

29
0
در بحث شرکت کنیدx