افراد زیادی از قرصهای مختلف برای درمان بیماری استفاده میکنند، اما آیا مصرف همزمان قرص میتواند باعث ایجاد خطر برای سلامت جسمانی افراد شود؟
مصرف قرص یکی از روشهای درمانی بیماریها بوده که همه ما تجربه آن را داریم، اما سوالی که برای برخی کاربران پیرامون مصرف همزمان آنها مطرح میشود، ارزش بررسی بسیار زیادی دارد و آن هم درباره مصرف همزمان چند قرص است. در این بخش خبری از گجت نیوز قصد داریم تاثیر مصرف همزمان چند قرص را مورد ارزیابی قرار دهیم.
مصرف همزمان قرص
پزشکان و متخصصان هشدارهای زیادی را درباره مصرف با فاصله برخی از داروها با یکدیگر بیان کردهاند؛ این مسئله نشان میدهد شما باید درباره مصرف همزمان قرصها با یکدیگر به پزشک متخصص مراجعه کنید.
- سم عقرب، داروی جدید سرطان سینه
- کشف دارویی که عمر موشها را تا ۳۰ درصد زیاد میکند؛ پایان پیری در راه است؟
- فروش اینترنتی دارو فعلا ممنوع است
- به کمک این دارو اگر پشه ها شما را نیش بزنند، میمیرند
برخی از کارشناسان بر این باور هستند تا زمانی که هیچگونه مشکلی را از مصرف همزمان چند قرص تجربه نکردهاید، انجام این کار نمیتواند مشکلآفرین باشد. اگر بخواهیم این مسئله را در حالت کلی مورد بررسی قرار دهیم، باید گفت دردسرساز نخواهد شد، اما لازم است نسبت به تداخل دارویی یا عدم تداخل دارویی آنها اطمینان حاصل کنید.
گاهی وقتها برخی از داروها باید با غذا مصرف شوند. به عنوان مثال، داروهای تیروئید را باید با معده خالی مصرف کنید و از طرف دیگر برخی از داروها به علت واکنشهای خاص، نیازمند مصرف بعد از غذا هستند.
اگر بخواهیم کمی مسئله را واضحتر بیان کنیم، باید گفت غذاهای چرب و غذاهای سرشار از فیبر میتوانند جذب را به تاخیر بیندازند. سبزیهای تیره، غذاهای تخمیرشده، محصولات لبنی و برخی از مرکبات یا میوهها در کنار نوشیدنیهای اسیدی میتوانند در متابولیسم یا داروها اختلال زیادی ایجاد کنند.
شناخت نوع داروها و چگونگی جذب آنها توسط بدن در شرایط مختلف، ضروری است. در نهایت توصیه میشود اطلاعات لازم درباره داروهای مصرفی خود را از پزشک متخصص دریافت کنید.