Excoino
اختلالات اینترنت و جی پی اس

آذری جهرمی درباره اختلالات اینترنت و جی پی اس هشدار داد

وزیر ارتباطات دولت روحانی راجع به اختلالات اینترنت و جی پی اس هشدار داد و خواستار رسیدگی هر چه سریع تر برای بهبود اوضاع شد.

پس از جنگ تحمیلی 12 روزه رژیم صهیونیستی علیه ایران، نه تنها اینترنت بین الملل برای مدتی کوتاه قطع شد، بلکه اختلالات جدی در سامانه‌های موقعیت‌ یاب جهانی رخ داد که تا به امروز همچنان وجود دارد. شوربختانه یکی از مهم‌ترین پیامدهای اختلالات اینترنت و جی پی اس، آسیب دیدن کسب و کارهای اینترنتی است که این روزها به حمایت همه جانبه‌ای نیاز دارند.

هشدار درباره اختلالات اینترنت و جی پی اس

دقیقا همزمان با حملات وحشیانه اسرائیل به کشور، وزارت ارتباطات خبر از قطعی کامل اینترنت بین الملل برای مقابله با جاسوسان و ریزپرنده‌هایی داد که با کمک اینترنت، می‌توانستند به اهداف خود در دل خاک ما برسند. گرچه وضعیت اینترنت نسبت به هفته‌های گذشته بهتر شده، اما هنوز هم مشکلات جدی در این مسیر وجود دارد که نیازمند بررسی است.

اختلالات اینترنت و جی پی اس

وزیر ارتباطات دولت روحانی در تازه‌ترین اظهارنظر خود به اختلالات جی پی اس و اینترنت اشاره و تأکید کرده است که کسب و کار روزمره مردم با وضع موجود، دچار چالش‌های عمیق و جدی شده است. به گفته آذری جهرمی، شاید بهتر باشد که به جای ایجاد اختلال در اینترنت و نرم افزارهای موقعیت یاب، جاسوسان و مزدوران را دستگیر کرد و به زندان انداخت. ایشان همچنین گفت:

امیدوارم این موارد مورد توجه متولیان امر قرار بگیرد تا دامنه آثار و آسیب‌های جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی بر کسب و کارها حداقل شود.

بیشتر بخوانید

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*