Excoino
جت نظامی

این جت نظامی رکورد جهانی را ثبت کرد که در نیم قرن گذشته شکسته نشده است

جت نظامی SR-71 بلک‌برد یک رکورد جهانی سرعت را به نام خود ثبت کرده که در بیش از نیم قرن گذشته دست‌نخورده باقی مانده است. این هواپیمای افسانه‌ای لاکهید در دهه ۱۹۶۰ طراحی شد و همچنان بی‌رقیب است.

ویژگی‌های برجسته SR-71 Blackbird

جت نظامی SR-71 Blackbird توسط Skunk Works لاکهید در دهه ۱۹۶۰ طراحی و از دسامبر ۱۹۶۴ تا ژانویه ۱۹۹۰ در نیروی هوایی آمریکا خدمت کرد. از ۳۲ فروند تولید شده، هیچ‌کدام در نبرد از دست نرفتند اما ۱۲ فروند در سوانح نابود شدند.

جت نظامی

سرعت و سقف پروازی این جت، فراتر از توان سامانه‌های دفاعی شوروی بود که توسط دو موتور Pratt & Whitney J58 با رانش ۳۲٬۵۰۰ پوند ممکن می‌شد.

بیشتر بخوانید

رکوردهای جهانی سرعت و ارتفاع

SR-71 Blackbird رکوردهای سرعت و ارتفاعی را ثبت کرد که نیم قرن است شکسته نشده‌اند. در ۱ سپتامبر ۱۹۷۴، سرگرد جیمز سالیوان و نوئل ویدفیلد مسیر نیویورک-لندن را در کمتر از ۱ ساعت و ۵۵ دقیقه پیمودند. در ژوئیه ۱۹۷۶، این هواپیما به سرعت بیش از ۲٬۱۰۰ مایل بر ساعت و ارتفاع بیش از ۸۵٬۰۰۰ پا (حدود ۲۷٫۵ کیلومتر) دست یافت. در مارس ۱۹۹۰، در آخرین پرواز رکوردشکن خود، مسافت ۲٬۲۹۹٫۷ مایل از کالیفرنیا تا واشنگتن دی.سی. را در ۶۴ دقیقه و ۲۰ ثانیه با سرعت میانگین ۲٬۱۴۴٫۸ مایل بر ساعت طی کرد. این SR-71 Blackbird اکنون در موزه ملی هوا و فضای اسمیتسونیان نگهداری می‌شود.

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*

19 دیدگاه

  1. نیاز هاتون جواب نداد همراه خودتون و عزیزانتون ترکیدند

  2. این هواپیما نه جنگنده هست نه بمب افکن جاسوسی و تجسسی هست فقط عکس برداری و جاسوسی

  3. واقعا آقا دلش به کیا خوشه یک مشت پلشت اوسگل بیسواد.عقده ای که وقتی یک اسلحه و یک دست لباس نظامی بهشون میدی خرکیف میشن و دیگه خدارو بنده نیستن.کشور پرشده ازجاسوس واجنبی ازعرب وافغان بگیر تا پاکستانی وروس وچینی. اونوقت یا تومجازی گوز گوز میکنند یا برای مردم گرفتار مشکلات وتورم اشاخ وشونه میکشن شما اگه ادعای وطن دوستیو وغیرت دارید جلوی متجاوزای عراقی وافغان رو بگیرید جلوی دزدیهای مسعولین خیانتکاررو بگیرید. شما پلشتها خاک پای شهیدان هشتسال دفاع مقدس نمیشید. شما احمقها اونارو هم بدنام کردید

  4. اینو با کوثر و اف 22 مقایسه نکنید این بمب افکن هست نه جت جنگنده اینو باید با بی دو مقایسه کرد که اتفاقا بی دو هم جایگزین این شده و خیلی هم پرقدرته و تا 77 تن حمل بار داره!

    • این بمب افکنه؟!چیش به بمب افکن شبیهه اونوقت؟! بی دو جایگزین این شده؟!بعد جایگزین بی یک کی شده؟!اینا به کنار،اسم کوثر و اف ۲۲ رو کنار هم آوردی؟! قبل زر زدن یه جستجو و کمی فکر کن ضایع نشی.

    • SR71 هواپیمای شناسایی و جاسوسیه و هیچ سلاحی حمل نمیکنه یه اتاق کنترل و دوربینای پیشرفته داره که از ارتفاع ۷۰ هزار پایی همچی رو به دقت میبینه. SR 71 کمی تغییر پیدا کرده همون A12 هست که مال CIA بود. بی ۲ جایگزین بی ۱ شده و بی ۵۲ همچنان بدون جایگزینه. تازه کوثر هم جنگنده مستقل نیست ، همون اف ۵ عه که روش یه تغییرات ریزی دادند یعنی چیزی نساختن

  5. از سلاح های استفاده کرد که فقط قلقلک میداد..این همه سال پول نفت و پول ملت ایران را البته نه همش چون نیمش را امثال خاوری ها و صدیقی ها و….بردند!! خرج موشک های درپیتی کردیم!! اونم با نام های عربی قاطر و سجیل و و… البته بهتر که از اسامی خارجی عربی استفاده شد چون به درد لای جرز میخورد. !!

    • آره تو راست میگی! شماها به قدر ی نمک نشناس وبی همه چیز و وطن فروشید که فقط باید گیرامثال داعشی ها بیفتید تا قدر عافیت بدونید ،!!!! حیف از طلا که خرج مطلا کند کسی حیف از کسی که رنج برد بهر ناکسی! پستی ورذالت تا چه حد که دشمن اذعان به قدرت موشکی ایران کرده وبه زانو در آمده وتوی وطن فروش خود تحقیر ،داری آب به آسیاب دشمن می ریزی؟

  6. ماهم جنگنده قاطر و کوثر داریم

  7. فکر کنم‌بسیجی های ما بتونن در هوا با دست خالی چنین هواپیمایی را شکار کنند

  8. با پای چپ وارد دستشویی بشید،

  9. این تکنولوژی 60-70 سال پیششونه !!!