قطع اینترنت

معاون اجرایی رئیس جمهور: قطع اینترنت اجتناب‌ناپذیر بود

به گفته معاون اجرایی رئیس‌جمهور، قطع اینترنت در واکنش به شرایط خاص اعمال شد و دولت ناچار به پیروی از این تصمیم بوده است.

با عنایت به آخرین اخبار داخلی، محمدجعفر قائم‌پناه، معاون اجرایی رئیس‌جمهور با اشاره به ناآرامی‌های اخیر کشور اعلام کرد که بر اساس گزارش‌های رسمی، تا پیش از ۱۸ دی‌ماه هیچ موردی از کشته‌شدن افراد در خیابان‌ها ثبت نشده است. وی با تأکید بر حساسیت شرایط آن مقطع زمانی، تصریح کرد که تحلیل دقیق رویدادها نشان می‌دهد فضای کشور به‌گونه‌ای مدیریت شده بود که از بروز تلفات انسانی در مراحل اولیه جلوگیری شود.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور در ادامه به تصمیم دولت برای قطع اینترنت در جریان ناآرامی‌ها اشاره کرد و گفت: «در آن مقطع، چاره‌ای جز اعمال محدودیت‌های اینترنتی وجود نداشت.» وی با اذعان به پیامدهای منفی این تصمیم افزود: «قطع اینترنت خسارت‌هایی را متوجه دولت و کسب‌وکارها کرد و در این میان دولت بیش از همه متحمل ضرر شد.»

عذرخواهی دولت بابت آسیب‌های ناشی از قطع اینترنت

محمدجعفر قائم‌پناه، معاون اجرایی رئیس‌جمهور در سخنانی با اشاره به تهدیدات بیرونی و چالش‌های داخلی کشور، بر ضرورت حفظ وحدت ملی و تقویت قدرت داخلی تأکید کرد. وی با اشاره به موقعیت ویژه ایران در معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی، افزود: «ایران دارای موقعیت ژئوپلیتیکی ممتاز و برخوردار از ظرفیت‌های عظیم اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی است؛ پتانسیلی که خود نشانه‌ای از قدرت و توان ظهور کشور محسوب می‌شود و برای بسیاری از دشمنان، واقعیتی ناخوشایند و غیرقابل پذیرش است.»

قائم‌پناه تصریح کرد که همین قابلیت‌ها ایران را در معرض فشارها و دشمنی‌هایی قرار داده است که هدف اصلی آن تضعیف استقلال و تمامیت سرزمینی کشور است. او در ادامه به مسائل مرتبط با زندگی روزمره مردم اشاره کرد و عنوان کرد که دولت موظف است در همه حوزه‌ها برای رفاه عمومی فعالیت کند. به گفته وی هرچند اینترنت برای جامعه اهمیت زیادی دارد، اما نباید از سایر نیازهای حیاتی غفلت شود؛ «آب، دارو و سلامت مردم اجزای حیاتی زندگی هستند و بدون آن‌ها، امنیت اجتماعی و اقتصادی نیز دچار بحران می‌شود.»

همچنین بخوانید

وی تأکید کرد دولت در تلاش است تا تعادل میان نیازهای ارتباطی، معیشتی و زیرساختی کشور برقرار شود و هیچ بخشی فدای دیگری نشود. قائم‌پناه با اشاره به رویدادهای پرتنش اخیر، گفت: «اگر هجمه‌ای مستقیم علیه جمهوری اسلامی صورت گیرد، در مقاطعی ممکن است قطع موقت اینترنت اجتناب‌ناپذیر باشد.» او توضیح داد که در جریان ناآرامی‌ها، سطح خشونت و آشوب به‌شدت بالا بود و اقداماتی همچون آتش‌زدن مسجد، قرآن و حمله به نیروهای انتظامی و بسیج رخ داد

وی با اشاره به اثرات منفی این تصمیم بر تمامی بخش‌ها، به‌ویژه کسب‌وکارها و فعالیت‌های دیجیتال اظهار کرد: «به سهم خود، بابت آسیب‌هایی که قطع اینترنت ایجاد کرد، از مردم عذرخواهی می‌کنم.» او در ادامه با بیان دیدگاه دکتر پزشکیان گفت: «از نگاه ایشان، فیلترینگ راه‌حل پایدار و مؤثری نیست و باید یک اجماع ملی و کارشناسی در این زمینه شکل گیرد.»

قائم‌پناه همچنین به گزارش نهادهای امنیتی اشاره کرد که هشدار داده‌اند فیلترشکن‌ها می‌توانند مسیر نفوذ اطلاعاتی برای جاسوسان خارجی و تهدیدهای سایبری باشند. در پایان، معاون اجرایی رئیس‌جمهور با تأکید بر پیگیری مستمر وزارت ارتباطات برای رفع مشکلات اینترنتی، ابراز امیدواری کرد که با همکاری همه دستگاه‌ها کشور به سمت تحقق کامل اقتصاد دیجیتال و توسعه پایدار فضای ارتباطی حرکت کند.

11 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات

جمع کنید بابا خودتونو دینتونو مساجدو پایگاهای بسیجتونو.

خدا ازتون نگذره خدایا ما کسی جز خودت نداریم زورمون نمیرسه بهشون به خودت قسمت میدم خدا تورو خدا حق مارو ازشون بگیر حتی اینترنت نا چیزی نداریم

ربنا آتنا رو نشه یه وقت باطنا!
دوباره قطع کردید چی شد پس! از چی میترسید

این آرام تر بنویسید چه کوفتیه ..مسخرشو دراوردید

مگه وصله …؟
آرام تر چیه بنویسید .گجت نیوز…..گند زدید گند

جالب نتتون در حد سومالی بعد میای قطع اش میکنی بعد کلی طلب کاری میخوای وصل اش کنی

این آرام تر بنویسید چه کوفتیه ..مسخرشو دراوردید

ایشالا جنگ جهانی سوم ایران رو درست کنه

آخییییی بمیرم الهی !!!!
چقدر هم که شما در تامین آب، دارو و سلامت مردم دغدغه مندید و موفق عمل میکنید
چقدر واقعا براتون امنیت مردم مهمه !!!

فقط یه پرسش میلیون دلاری :
میشه بگید تعریف و مصداق مردم از دیدگاه شما مصعولین مهطرم چیه که ما هم بفهمیم؟؟؟

محترم درسته. املای درست محترم هست

ببخشید چی؟! ایران داره همه ی دشمناش رو میزنه و ما خیلی باهوشیم؟!

خخخخخخ ما که محاجرت کردیم بابا به درود

11
0
در بحث شرکت کنیدx