نماینده مجلس: باید روی شبکه‌های اجتماعی نظارت کرد تا دشمن به‌راحتی جولان ندهد

طبق اظهارات نماینده نجف‌آباد، بی‌توجهی به نظارت و پایش شبکه‌های اجتماعی می‌تواند زمینه‌ساز گسترش عملیات روانی دشمن علیه جامعه باشد.

با عنایت به آخرین اخبار داخلی، ابوالفضل ابوترابی، نماینده مردم نجف‌آباد در مجلس شورای اسلامی در توضیح ریشه‌های حوادث و ناآرامی‌های اخیر کشور بر نقش پررنگ فعالیت‌های هدایت‌شده در فضای مجازی تأکید کرد. او گفت که یکی از دلایل بروز این وقایع، نفوذ گسترده جریان‌های معاند در شبکه‌های اجتماعی است که با بهره‌گیری از تولید و انتشار مستمر شایعات و اخبار ساختگی، تلاش می‌کنند احساسات عمومی، به‌ویژه در میان جوانان و نوجوانان را تحریک کنند.

به گفته ابوترابی، بی‌توجهی به مدیریت فضای مجازی و نظارت شبکه‌های اجتماعی موجب شده برخی از کاربران کم‌تجربه تحت تأثیر این جریان‌های سازمان‌یافته قرار گیرند و واکنش‌هایی هیجانی و مغایر با امنیت و آرامش ملی از خود نشان دهند.

ضرورت تشدید نظارت شبکه‌های اجتماعی

ابوالفضل ابوترابی، نماینده مردم نجف‌آباد در مجلس شورای اسلامی در ادامه اظهارات خود درباره لزوم سامان‌دهی فضای مجازی، هشدار داد که تکرار بی‌توجهی نسبت به نظارت مؤثر بر پلتفرم‌های خارجی می‌تواند زمینه‌ساز تحرکات تازه دشمنان در عرصه مجازی شود. او این رویکرد را اشتباهی بزرگ خواند و تأکید کرد که جریان‌های ضدانقلاب آماده‌اند تا با هر گونه لغو محدودیت در شبکه‌هایی نظیر اینستاگرام، تلگرام و توئیتر، موج جدیدی از عملیات روانی و فریب رسانه‌ای را علیه افکار عمومی ایران آغاز کنند.

به گفته ابوترابی، هدف اصلی این جریان‌ها، ساخت و انتشار تصویری خشن، نادرست و ضدواقع از نظام جمهوری اسلامی است که اگر گسترش یابد، می‌تواند پیامدهای بین‌المللی برای کشور ایجاد کند و دوباره زمینه تحریک برخی افراد ناآگاه در جامعه و بازگشت فضای آشوب را فراهم سازد.

او با اشاره به اعتراف صریح گروه‌های خارج‌نشین افزود: «همه دیدند که مخالفان نظام خود اذعان کردند که پس از محدود شدن اینترنت توانایی ارتباط‌گیری و هدایت آشوب‌ها در داخل کشور را از دست داده‌اند.»

همچنین بخوانید

ابوترابی در عین حال تأکید کرد منظور او قطع کامل اینترنت نیست، بلکه باید سازوکاری اتخاذ شود تا شبکه‌های اجتماعی خارجی که مقر اصلی آن‌ها خارج از ایران است، همانند سایر کشورها دسترسی لازم برای مدیریت، کنترل و نظارت داخلی را به دولت ایران بدهند. در غیر این صورت مسئولان باید به سمت ایجاد و تقویت جایگزین‌های داخلی کارآمد حرکت کنند.

نماینده مردم نجف‌آباد در پایان عنوان داشت که حمایت همه‌جانبه از پیام‌رسان‌های بومی مانند روبیکا، آی‌گپ، بله و امثال آن ضروری است تا این ابزارها بتوانند طی برنامه‌ای منظم از نظر فنی، امنیتی و خدماتی ارتقاء یابند و به پلتفرم‌هایی قابل‌اعتماد و پرمخاطب بدل شوند. به باور ابوترابی، ایران از توان فنی و نیروی انسانی لازم برای توسعه چنین شبکه‌هایی برخوردار است و در صورت حمایت مستمر نهادهای مسئول، پیام‌رسان‌های داخلی قادر خواهند بود جایگزینی مناسب و امن برای نمونه‌های خارجی باشند.

پاسخ بدهید

در اینجا می‌توانید نظر خود را ثبت کنید. لطفاً از درج توهین و مطالب خلاف قوانین خودداری کنید. دیدگاه‌ها پس از تایید منتشر می‌شوند.

4 دیدگاه

  1. نه بابا دشمن هیچ غلطی نمیتواند بکند
    فقط طلا رو از یک تومن میکنه ۱۶تومن
    برنج رو از ده تومن میکنه ۳۰۰تومن
    روغن رو از ۵تومن میکنه ۴۰۰تومن
    گوشت رو از بیست تومن میکنه یک میلیون تومن
    دشمن هیچ غلطی نمیتواند بکند
    فقط تمام دانشمندا و سردارامونو میزنه و ما در جواب نمیتونیم یک گروهبانشونو بزنیم
    فقط مردم ایران رو به قحطی و گرسنگی و مرگ میرسونه
    اما هیچ غلطی نمیتونه بکنه

  2. جایگزین؟ این ات و اشغالا رو مقایسه شم اشتباه چه برسه جایگیزن اگه وصل نشه دیگه اینترنت نمی خرم که این اشغالا استفاده کنم اصلا

  3. همینه .به جای فیلتر کردن بیایید کنترل کنید .شما میگید ما شنودمون عالیه رهگیریمون عالیه.. شناسایی مون حرف نداره. بیا همونایی که فیلم و عکس ارسال میکنن شناسایی کنید .. فیلتر کردن به کار و روزی مردم آسبب جبران ناپذیری میزند .نکنید تو رو به مقدساتون اینترنت وصل کنید

    • مسئله اینجاست که دروغ میگن که شناساییمون عالیه شنودمون عالیه.
      توی دو ثانیه تمام دانشمندا و سردارا رو زدن