OLED چاپی

آماده‌باش برای آینده: TCL CSOT با OLED چاپی و Super Pixel، تجربه بصری شما را متحول خواهد کرد!

TCL CSOT (تی‌سی‌ال سی‌اس‌او‌تی) در MWC 2026 بارسلون، از فناوری Super Pixel و برنامه‌های تولید OLED چاپی نسل ۸٫۶ رونمایی کرد که تجربه بصری را متحول می‌کند.

سی‌اس‌او‌تی، به عنوان زیرمجموعه تی سی ال تکنولوژی، نمایشگرهای کارآمد خود را تحت برند APEX معرفی کرد. هدف اصلی بر افزایش بهره‌وری و کیفیت بصری نمایشگرها متمرکز است.

نوآوری‌های TCL CSOT در MWC 2026

TCL CSOT فناوری Super Pixel را برای گوشی‌ها معرفی کرد: ۱٫۸٪ افزایش زیرپیکسل، وضوح WQHD SPR، کاهش ۲۵٪ مصرف انرژی و افزایش ۴۰٪ نرخ تازه‌سازی با چیدمان Real RGB. تولید انبوه OLED چاپی (IJP OLED) در نوامبر ۲۰۲۴ از خط G5.5 ووهان آغاز شد. ساخت تاسیسات ۸٫۶ نسل در گوانگژو با ۴٫۱۵ میلیارد دلار سرمایه در ۲۱ اکتبر ۲۰۲۵ شروع شد. IJP OLED آلودگی را کاهش می‌دهد، اما با چالش‌های مقیاس‌پذیری روبرو است.

بیشتر بخوانید

این شرکت مانیتور سه‌تاشو ۲۸ اینچی (۱٫۸ میلی‌متر شعاع تاشدگی، ۴٫۴۸ میلی‌متر ضخامت) و پنل لپ‌تاپ ۱۴ اینچی (۰٫۷۷ میلی‌متر ضخامت، ۷۷ گرم وزن) را نمایش داد. این اقدامات در رقابت با سامسونگ دیسپلی (Samsung Display) است که خط Gen-8.6 FMM tandem OLED خود را برای مک‌بوک پرو (MacBook Pro) اپل (Apple) در سه‌ماهه دوم ۲۰۲۶ آماده می‌کند. TCL CSOT از ۲ تا ۵ مارس در نمایشگاه GSMA بارسلون حضور دارد.

پاسخ بدهید

در اینجا می‌توانید نظر خود را ثبت کنید. لطفاً از درج توهین و مطالب خلاف قوانین خودداری کنید. دیدگاه‌ها پس از تایید منتشر می‌شوند.