بهانه جدید ایرلاین‌ها برای بازگشت وجه مسافران

تعطیلی بانک‌ها بهانه جدید ایرلاین‌ها برای بازگشت وجه مسافران است

بهانه جدید ایرلاین‌ها برای بازگشت وجه مسافران، تعطیلی بانک‌ها و عدم بازگشایی کامل آن‌هاست. چه زمانی وجوه بلیط‌های لغو شده مسترد می‌شود؟

وقوع جنگ بحران‌های جدی برای کشور به وجود آورده و دولت در جبهه‌های مختلف در حال مبارزه و تلاش برای بازگشت شرایط عادی است، اما مگر می‌توان در میانه بمباران و موشک پراکنی به وضعیت عادی بازگشت؟ در چهاردهمین روز از جنگ تحمیلی آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی به سر می‌بریم و هنوز وجوه مسافران پروازهای داخلی و خارجی به آن‌ها مسترد نشده است.

بهانه جدید ایرلاین‌ها برای بازگشت وجه مسافران

بهانه جدید ایرلاین‌ها برای بازگشت وجه مسافران

در حالی که تعدادی از مسافران خواستار استرداد وجوه واریزی خود از سازمان هواپیمایی کشور شده‌اند، ایرلاین‌ها عدم بازگشایی کامل بانک‌ها در شرایط فعلی را دلیل عدم پرداخت دانسته‌اند. متاسفانه هم اکنون حریم هوایی ایران و بعضی از کشورهای منطقه به خاطر حملات هوایی دشمن بسته شده و پروازهای متعدد مسافران لغو شده است.

گرچه ایرلاین‌ها به مسافران خود که پروازشان لغو شده اطلاع رسانی کرده‌اند، اما همچنان خبری از مسترد شدن وجه بلیت‌های ایشان نیست. سازمان هواپیمایی نیز در روزهای آغازین جنگ اعلام کرد که در اسرع وقت پول بلیت‌ها به مسافران مسترد می‌شود، اما این اتفاق هنوز رخ نداده است. در آن زمان با دستور وزیر راه و شهرسازی، فرزانه صادق، قرار شد مسافران به دو روش حضوری و آنلاین نسبت به استرداد وجه بلیت خود اقدام کنند. روز گذشته سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور اعلام کرد که علت مسترد نشدن وجه بلیت مسافران، تعطیلی بانک‌هاست.

بیشتر بخوانید

بانک‌ها اولویت‌های مهم تری دارند

بهانه جدید ایرلاین‌ها برای بازگشت وجه مسافران

مجید اخوان، سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور خاطرنشان کرد که به احتمال زیاد از روز شنبه و همزمان با آغاز به کار بانک‌ها در سراسر کشور، مشکل مسافران پروازهای داخلی و خارجی حل می‌شود، اما احتمال دارد به خاطر در اولویت نبودن بلیت‌ها، پرداخت کامل به زمان آتش بس و صلح موکول شود.

به هر حال قطعی نیست که از روز شنبه بانک‌ها به صورت 100 درصدی آغاز به کار کنند، زیرا در هفته گذشته با 50 درصد نیرو به فعالیت‌های خود ادامه داده‌اند و شرایط کشور نیز هنوز به وضعیت عادی بازنگشته است. با این حال، واضح است که تا بازگشایی کامل بانک‌ها باید منتظر استرداد وجوه بلیت‌ها نماند.

براساس اعلام دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی، ایرلاین‌ها مطابق با دستورالعمل حقوق مسافر باید وجه بلیت‌های لغو شده را به مسافران بازگردانند، اما در حال حاضر به نظر نمی‌رسد که این اتفاق تا پایان جنگ و برقراری صلح شدنی باشد. ایشان گفته است:

به نظر می‌رسد برای عودت وجه مسافران باید شرایط جنگی به اتمام برسد و اوضاع مناسب شود. آنچه مشخص است این است که براساس ضوابط و دستورالعمل حقوق مسافر، وجوه پروازهای باطل شده باید هر چه سریع‌تر به آن‌ها بازگردانده شود.

بیشتر بخوانید

مسافران نگران نباشند

بهانه جدید ایرلاین‌ها برای بازگشت وجه مسافران

علیرغم تأخیرهای پیاپی و مکرر بابت استرداد وجوه بلیت‌های لغو شده، اسعدی سامانی تأکید کرده که مسافران نباید نگران پول خود باشند و مطابق دستورالعمل و ضوابط حقوق مسافر، وقتی پروازی خارج از اراده مسافر لغو می‌شود بهای بلیت عودت داده خواهد شد. به هر حال شرایط فعلی به گونه‌ای است که نمی‌توان انتظار داشت وجوه بلیت‌ها در اسرع وقت و زمان مقرر پرداخت گردد.

از طرفی واضح است که ایرلاین‌ها هیچ تلاشی بابت عودت وجوه مسافران نمی‌کنند و عجله‌ای ندارند. این رفتار می‌تواند باعث بی‌اعتمادی مسافران شود و در آینده اثرات سوء بر اطمینان خاطر آن‌ها بگذارد.

پاسخ بدهید

در اینجا می‌توانید نظر خود را ثبت کنید. لطفاً از درج توهین و مطالب خلاف قوانین خودداری کنید. دیدگاه‌ها پس از تایید منتشر می‌شوند.