جنگ ایران و بازارهای مالی

جنگ ایران ثروت میلیاردرهای جهان را کاهش داد!

جنگ ایران و تشدید تنش‌های جهانی بازارهای مالی را تحت فشار قرار داد و ثروت چندین میلیاردر بزرگ جهان میلیاردها دلار کاهش یافت.

تشدید تنش‌ها در پی جنگ ایران باعث نوسان شدید بازارهای مالی شد و در نتیجه آن، ثروت بیش از نیمی از ۱۰ میلیاردر برتر جهان با کاهش چشمگیری مواجه شد.

تأثیر جنگ ایران بر بازارهای مالی جهان

بازارهای سهام جهانی در ابتدای سال روندی مثبت داشتند، اما تحولات مرتبط با جنگ خاورمیانه همراه با بحران‌های دیپلماتیک و تنش‌های ژئوپلیتیکی در نقاط مختلف جهان، نگرانی گسترده‌ای در میان سرمایه‌گذاران ایجاد کرد.

جنگ ایران و بازارهای مالی

در پی این شرایط، ریزش بازارها موجب شد چندین نفر از ثروتمندترین افراد جهان بخش قابل توجهی از دارایی خود را از دست بدهند و ارزش سهام بسیاری از شرکت‌های بزرگ فناوری و صنعتی کاهش پیدا کند.

بیشترین کاهش ثروت برای آرنو و الیسون

در میان میلیاردرهای جهان، برنارد آرنو مدیرعامل شرکت LVMH بیشترین افت دارایی را تجربه کرد و ثروت او با کاهش ۵۵.۴ میلیارد دلاری به ۱۵۳ میلیارد دلار رسید.

پس از او لری الیسون بنیانگذار شرکت اوراکل با کاهش ۵۲.۴ میلیارد دلاری قرار گرفت و مارک زاکربرگ مدیرعامل متا نیز با افت ۳۰.۵ میلیارد دلاری در رتبه بعدی قرار گرفت. جف بزوس، لری پیج، سرگئی برین و جنسن هوانگ نیز از دیگر چهره‌هایی بودند که با افت میلیاردی دارایی خود در بازارهای مالی جهان روبه‌رو شدند.

بیشتر بخوانید

در مقابل، ایلان ماسک برخلاف بسیاری از ثروتمندان جهان توانست دارایی خود را افزایش دهد و ثروت او از ابتدای سال با رشد ۲۴.۲ میلیارد دلاری به ۶۴۴ میلیارد دلار رسید. همچنین برخی از وارثان شرکت والمارت نیز در این دوره افزایش ثروت را تجربه کردند.

پاسخ بدهید

در اینجا می‌توانید نظر خود را ثبت کنید. لطفاً از درج توهین و مطالب خلاف قوانین خودداری کنید. دیدگاه‌ها پس از تایید منتشر می‌شوند.