خودروسازان تولید را متوقف کردند

خودروسازان تولید را تا پایان فروردین متوقف کردند

با وجود تداوم حملات هوایی دشمن علیه مراکز نظامی و غیرنظامی در کشور، خودروسازان تولید را متوقف کردند تا آسیبی به سلامت کارکنان نرسد.

از اوایل هفته دوم اسفندماه 1404 که جنگ رمضان آغاز شد، خودروسازان تلاش خود را برای تحویل خودروهای باقی مانده به مشتریان کردند، اما در میانه جنگ، خساراتی به بعضی از سایت‌های تولیدی آن‌ها وارد شد که فرآیند تولید را برای مدتی کوتاه متوقف کرد. مدیران شرکت‌هایی مثل ایران خودرو و سایپا تصمیم گرفتند به منظور محافظت از جان کارکنان خود، خطوط تولید را تا 15 فروردین ماه تعطیل کنند.

خودروسازان تولید را متوقف کردند

با اینکه خودروسازان تصمیم گرفته بودند که کارکنان خطوط تولید از 15 فروردین فعالیت خود را آغاز کنند، اما در اولین روز کاری، مدیران به عمده نیروهای خود اعلام کردند که تعطیلی تا پایان ماه جاری ادامه دارد. علت تعطیلی خطوط تولید تا پایان فروردین، تعمیر و نگهداری اعلام شده است. علاوه بر این، بعضی از شرکت‌های قطعه سازی نیز فعالیت خود را متوقف کرده‌اند تا تکلیف جنگ مشخص شود.

اتخاذ تصمیمات جدید در اولین روز کاری و ساعاتی پس از آغاز به کار رسمی پس از دو هفته تعطیلی، نشان دهنده تغییر دیدگاه خودروسازان و احتیاط آن‌ها در شرایط فعلی است. یکی از نگرانی‌های مهم خودروسازان پس از تهدید آمریکا و اسرائیل به نابودی زیرساخت‌های ملی، حمله مجدد به کارخانه‌های تولید خودرو در سرتاسر کشور است.

بیشتر بخوانید
0 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات
0
لطفا اگر نظری دارید برای ما ارسال کنید.x