اینترنت طبقاتی محمدمهدی طباطبایی

آیا اینترنت پرو و محدودیت‌های اخیر دائمی است؟

معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور با رد مفهوم انواع اینترنت طبقاتی از جمله اینترنت پرو، وعده داد که پس از عبور از شرایط ویژه، دسترسی به اینترنت بین‌المللی به عنوان یک حق طبیعی برای همه شهروندان با کیفیتی بهتر فراهم خواهد شد.

سید محمدمهدی طباطبایی در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس تاکید کرد که آنچه تحت عنوان اینترنت طبقاتی یا اینترنت پرو شناخته شده است، به کلی با سیاست‌های دولت چهاردهم و دیدگاه‌های رئیس جمهور در تضاد است. او این رویکرد را مغایر با اهداف کلان کشور دانست.

معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور همچنین توضیح داد که هرگونه محدودیت ارتباطی اتخاذ شده، صرفاً به دلیل شرایط ویژه کشور و اقتصائات جنگی بوده است. این اقدامات کاملاً اقتضائی و موقتی ارزیابی می‌شوند و هدفی جز مدیریت بحران نداشته‌اند.

بیشتر بخوانید

وی در ادامه با اطمینان خاطر اعلام کرد که با پایان یافتن این وضعیت، دسترسی به اینترنت بین‌المللی به عنوان یک حق طبیعی برای تمام شهروندان مهیا خواهد شد. طبق گفته او، این دسترسی نه تنها برقرار می‌شود، بلکه کیفیت آن نیز بهتر از گذشته خواهد بود. این بیانیه نشان‌دهنده عزم دولت برای بازگشت به شرایط عادی و تضمین حقوق دیجیتال مردم است.

2 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات

خدایا خسته شدیم

همش وعده های تو خالی ، اصلا فکر کنید این وضعیت تا ۲ سال طول کشید ما باید چیکار کنیم؟

2
0
در بحث شرکت کنیدx