قطعی اینترنت

وزیر ارتباطات: اینترنت برای مردم از آب و برق هم حیاتی‌تر است

وزیر ارتباطات با انتقاد از کسانی که می‌گویند ایران نیاز به اینترنت ندارد، گفت تداوم قطعی اینترنت سرمایه اجتماعی را تحلیل می‌برد و تحمل مردم در برابر آن از قطعی آب و برق هم کمتر است.

سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات با لحنی آکنده از گلایه و صراحت، به مصاف تفکری رفت که می‌گوید ایران نیازی به قطعی اینترنت ندارد. او در یک نشست مشترک با وزیر علوم گفت نمی‌داند این قبیل اظهارنظرها را کجای دلش بگذارد.

هاشمی با اشاره به ورود محدودیت‌ها به هفته دهم، تأکید کرد که تداوم این روند جز هزینه‌تراشی برای سرمایه اجتماعی نظام و رنگ باختن اعتماد عمومی نتیجۀ دیگری ندارد.

تاب‌آوری صفر؛ وقتی اینترنت از نان شب هم واجب‌تر می‌شود

وزیر ارتباطات بر اساس یک پیمایش میدانی، نتایج هشداردهنده‌ای را افشا کرد. برخلاف تصورات گذشته، کمترین میزان تاب‌آوری شهروندان در مواجهه با بحران‌ها نه به قطع آب یا برق، بلکه به نیاز به اینترنت مربوط می‌شود.

بیشتر بخوانید

او تصریح کرد که مردم دیگر تحمل اختلال در شبکه را ندارند. این داده‌های نگران‌کننده نشان می‌دهد که اینترنت به شریان اصلی زندگی بدل شده و بستن آن دیگر یک انتخاب نیست، بلکه یک بحران تمام‌عیار اجتماعی است.

تلاش شبانه‌روزی برای نجات شبکه

هاشمی با وجود ابراز نارضایتی از برخی دیدگاه‌ها، وعده داد که وزارتخانه‌اش صحنه را خالی نکرده است. او گفت تیم‌های فنی به صورت شبانه‌روزی در تلاش‌اند تا زمینه بازگشت اینترنت به حالت عادی را فراهم کنند.

وزیر ارتباطات هدف نهایی را ارائه شبکه‌ای پایدار، باکیفیت و کاملاً عادلانه برای همه اقشار جامعه عنوان کرد و ابراز امیدواری نمود که این فشار بی‌حاصل از روی دوش مردم برداشته شود. این اظهارات بلندپایه‌ترین اعتراض رسمی به وضعیت اینترنت در دولت چهاردهم محسوب می‌شود.

4 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات

خب پس بسم الله
اون دکمه یا سیم یا هرچی که باهاش اینترنت قطع میکنید بزنید تا وصل شه دیگه ما هم کلافه شدیم به والله

در مورد افزایش تعداد کاربران استارلینک در ایران هم مطلب بگذارید

ماهی 300 گیگ میخریدم تا 5 روز مونده تموم میشد این نت برای ما از هوا مهمه

واسه همین قطع کردید من پولم به نت مخابرات میرسید همین فیلتر شده وصل کنید

4
0
در بحث شرکت کنیدx