مخالفت با وصل شدن اینترنت

این افراد به اتصال مجدد اینترنت بین‌الملل رأی منفی دادند!

افشای اسامی مخالفان سرسخت وصل شدن اینترنت در ستاد ویژه ساماندهی؛ پشت پرده مخالفت پیمان جبلی و محمد آقامیری با اتصال مجدد اینترنت جهانی.

اسامی مخالفان سرسخت برقراری مجدد ارتباطات بین‌المللی افشا شد. پیمان جبلی رئیس سازمان صداوسیما و محمدامین آقامیری دبیر شورای عالی فضای مجازی به عنوان مخالفان اصلی پایان دادن به قطع اینترنت بین‌الملل معرفی شدند. این مخالفت‌ها در جریان چهارمین جلسه ستاد ویژه ساماندهی فضای مجازی صورت گرفت و شائبه‌های زیادی درباره دلایل مخالفت با وصل شدن اینترنت ایجاد کرد.

مطالب مرتبط

جزئیات آرای منفی به وصل شدن اینترنت جهانی

در این جلسه که به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار شد اکثریت اعضا با بازگشایی شبکه موافقت کردند. از میان ۱۲ عضو حاضر ۹ نفر رای به اتصال مجدد اینترنت جهانی دادند و تنها ۳ رای مخالف ثبت شد.

مخالفت با وصل شدن اینترنت

گزارش‌ها نشان می‌دهد پیمان جبلی و محمدامین آقامیری دو چهره شاخصی بودند که با قاطعیت در برابر این تصمیم ایستادند. مخالفت آقامیری به عنوان دبیر شورا که توسط رئیس‌جمهور ابقا شده بود تعجب بسیاری از کارشناسان را برانگیخته است. این اقدام در عمل نشان‌دهنده ناهماهنگی در بدنه تصمیم‌گیری دولت است.

تبعات سیاسی مخالفت با وصل شدن اینترنت

بسیاری از تحلیل‌گران این رویارویی را نشانه‌ای از چالش‌های جدی در مسیر اجرای سیاست‌های ارتباطی دولت می‌دانند. ایستادگی دبیر منصوب رئیس‌جمهور در برابر تصمیم اکثریت اعضا ابهامات زیادی درباره آینده مدیریت فضای مجازی ایجاد کرده است. تداوم این وضعیت خسارت‌های فراوانی به کسب‌وکارها وارد کرده است و تصمیم‌گیری نهایی اکنون به دفتر ریاست‌جمهوری واگذار شده تا تکلیف بازگشایی شبکه مشخص شود.

0 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات