افزایش کیفیت تصاویر به سبک فیلم‌های پلیسی در سیستم مبتنی بر هوش مصنوعی گوگل

افزایش کیفیت تصاویر به سبک فیلم‌های پلیسی در سیستم مبتنی بر هوش مصنوعی گوگل

احتمالا شما هم در فیلم‌ها و سریال‌های تلویزیونی پلیسی و اکشن دیده‌اید که نیروهای پلیس با زوم کردن بر روی یک تصویر تار و بی‌کیفیت، رزولوشن را بالا می‌برند و به لطف قدرت نرم افزاری ناشناخته، می‌توانند چهره‌ی مجرم و یا دیگر مواردی که می‌تواند به حل پرونده کمک کند را تشخیص می‌دهند. حالا گوگل قصد دارد این قابلیت را برای کاربران عادی به ارمغان بیاورد تا دیگر این موضوع را تنها در فیلم‌ها شاهد نباشیم.

طبق بیانیه‌ای که به طور رسمی از سوی تیم گوگل برین (Google Brain) منتشر شده است، آنها موفق به توسعه‌ی سیستمی نرم افزاری شده‌اند که با بهره‌گیری از قابلیت‌های هوش مصنوعی، می‌تواند رزولوشن تصاویر بدون کیفیت را بالا ببرد و آنها را اصطلاحا شفاف‌تر کند. اما این قابلیت چگونه عمل خواهد کرد؟ به زبان ساده در فایل‌های تصاویر بی‌کیفیت، رزولوشن کمتری وجود دارد و این به معنای آن است که جزییات کمتری از تصاویر ذخیره شده است و پیکسل‌های کمتری در جریان نمایش تصاویر درگیر هستند. اما حالا به لطف شبکه‌های عصبی مبتنی بر هوش مصنوعی، این سیستم قادر است که با بررسی نمونه‌های دارای رزولوشن بالاتر، آن قسمت‌های نامشخص در تصاویر بی‌کیفیت را حدس زده و تکمیل نماید.

این به سیستم مورد نظر ما اجازه می‌دهد که تشخیص دهد تصویر کامل، به چه شکلی باید می‌بوده است. بنابراین با وجود این که نقاشی کردن و در واقع پر کردن قسمت‌های خالی نمی‌تواند یک راه قابل اطمینان و یا بهترین راه برای افزایش کیفیت اینگونه تصاویر باشد، اما سیستم هوش مصنوعی گوگل قادر است بازسازی تصاویر را تا آنجایی که صورت یک شخص، یک شی و یا یک موقعیت مکانی در آن تصویر قابل تشخیص باشد، ادامه خواهد داد.

هوش مصنوعی گوگل می‌تواند در اختیار پلیس و مراکز علمی قرار بگیرد

در تصاویر زیر می‌توانید چند نمونه از عکس‌های بسیار بی‌کیفیت که تشخیص آنها غیر ممکن به نظر می‌رسد و توسط سیستم هوش مصنوعی گوگل به یک نقطه‌ی شفاف رسیده‌اند را مشاهده کنید تا در عمل با قدرت‌های فوق‌العاده کاربردی این سیستم آشنا شوید:

افزایش کیفیت تصاویر به سبک فیلم‌های پلیسی در سیستم مبتنی بر هوش مصنوعی گوگل

گوگل به طور عمومی تا همینجا به توضیحات درباره‌ی سیستم نرم افزاری جدید خود اکتفا کرده است، اما اگر شما عزیزان گجت نیوزی علاقه دارید که جزییات فنی بیشتری از آن را بدانید و یا با نحوه‌ی عملکرد الگوریتم‌های پیچیده‌ی این روش آشنا می‌شوید، می‌توانید به مقاله‌ی رسمی آن که بر روی پایگاه آنلاین کتابخانه‌ی دانشگاه Cornell قرار دارد، مراجعه کنید.

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*