با توجه به برتری TSMC نسبت به سامسونگ در تکنولوژی پردازش 7 نانومتری، کمپانی کوالکام میخواهد تولید تراشه اسنپدراگون 855 (Snapdragon 855) مخصوص گوشی های پرچمدار سال 2019 را به این شرکت واگذار کند.
طی سالیان اخیر، سامسونگ کمپانی بوده است که طراحی تراشه های بالارده موبایلی کوالکام را بر عهده داشته است. این تراشه ها شامل اسنپدراگون 820، اسنپدراگون 821 و اسنپدراگون 835 میشوند. و در حالی که گفته میشود این رویه همراه با تراشه در حال تولید اسنپدراگون 845 نیز ادامه خواهد داشت، اینطور به نظر میرسد که از تراشه اسنپدراگون 855 به بعد دیگر سامسونگ شرکتی نیست که طراحی این تراشه های بالارده را عهده دار باشد.
همانطور که احتمالا میدانید، پیش از سامسونگ شرکت TSMC وظیفهی تولید تراشه های کوالکام را بر عهده داشته است. اسنپدراگون 808 و اسنپدراگون 810، دو تراشه ای هستند که توسط این شرکت به تولید رسیدهاند. شما احتمالا به خاطر میاورید که کاربران اندروید و تولیدکنندگان خیلی زیاد از تراشه SD810 استفاده نکردند، چرا که آن به شدت برای گوشیها مشکل گرمایشی به وجود میآورد. ال جی به همین خاطر مجبور به استفاده از تراشه قدیمیتر SD808 بر روی گوشی پرچمدار آن زمان خود، ال جی جی 4 شد. این تراشه یک پردازنده 6 هستهای را یدک میکشد.
تا انتهای سال آینده احتمالا TSMC تولید تراشه اسنپدراگون 855 را آغاز خواهد کرد و از یک چیپ مودم نامشخص بر روی آن استفاده میکند. گفته میشود TSMC سال آینده، تولید تراشههای تجاری سری A اپل را از دست میدهد و بار دیگر به سامسونگ واگذار شد. در سال 2015، تولید تراشه A9 اپل توسط دو شرکت سامسونگ و TSMC انجام گرفته بود.
اسنپدراگون 855 در گوشی های پرچمدار سال 2019
یکی از دلایلی که باعث شده کوالکام، شرکت TSMC را برای تولید تراشه اسنپدراگون 855 انتخاب کند، برتری مطلق کمپانی چیپ ساز تایوانی نسبت به سامسونگ در ارتباط با تکنولوژی پردازش 7 نانومتری است. درست همانند اسنپدراگون 835، نسل بعدی آن یعنی اسنپدراگون 845 نیز مبتنی بر تکنولوژی پردازش 10 نانومتری به تولید خواهد رسید. اگر اسنپدراگون 855 از پردازش 7 نانومتری استفاده کند، کوالکام به مراتب راحتتر است تا تولید آن را به TSMC واگذار کند. اسنپدراگون 855 ، قدرتبخش گوشی های پرچمدار سال 2019 میلادی خواهد بود.