نمایشگر تاشو BOE

کمپانی BOE هم از یک نمایشگر تاشو پرده‌برداری کرد

کمپانی چینی BOE که در زمینه تولید نمایشگر فعالیت دارد، از نمونه اولیه یک نمایشگر تاشو رونمایی کرد و رسما به عرصه‌‌ی این رقابت قدم گذاشت.

اخیرا شایعاتی پخش شده بود مبنی بر اینکه BOE در حال خریداری تکنولوژی ساخت نمایشگر تاشو از سامسونگ است. هنوز از صحت و سقم این شایعات اطلاعی در دست نیست؛ اما به هر حال این کمپانی، نخستین گام خود برای حضور در این بازار نوظهور را برداشت.

به تازگی شرکت Unicom (یکی از اپراتورهای مخابراتی چین) با به اشتراک گذاشتن ویدیویی به صورت گیف در شبکه اجتماعی ویبو، متنی را با این مضمون نشر داد:

کمپانی BOE از نخستین نمایشگر تاشو خود پرده‌برداری کرد. گوشی های موبایل انعطاف پذیر، فاصله چندانی با ما ندارند.

در ویدیوی زیر می‌توانیم ببینیم که این نمایشگر منعطف، چگونه از وسط خم می‌شود و رابط کاربری سفارشی دستگاه، به صورت خودکار از حالت تبلت به گوشی تغییر وضعیت می‌دهد.

نمایشگر تاشو BOE

پس از همه‌گیر شدن نمایشگرهای تمام صفحه در سال 2018، به نظر می‌رسد اتفاق بزرگ بعدی در صنعت موبایل را نمایشگرهای منعطف رقم خواهند زد؛ کمااینکه در حال حاضر نیز کمپانی‌هایی نظیر سامسونگ، هواوی، شیائومی و ZTE نمونه‌هایی از گوشی هوشمند یا تبلت های انعطاف پذیر خود را به نمایش گذاشته‌اند.

البته هنوز نمی‌توان با اطمینان گفت که دستگاه‌های منعطف، بازار موبایل را قبضه خواهند کرد؛ اما حضور رقبای تازه نفس در این عرصه جای خوشحالی دارد و می‌تواند به داغ‌تر شدن رقابت کمک کند.

پاسخ بدهید

در اینجا می‌توانید نظر خود را ثبت کنید. لطفاً از درج توهین و مطالب خلاف قوانین خودداری کنید. دیدگاه‌ها پس از تایید منتشر می‌شوند.

4 دیدگاه

  1. این از مال سامسونگم بهتره

  2. این یکی از همون شرکتهایی بود که اسناد صفحه نمایشهای خم شونده سامسونگ رو سرقت کرده بود…اخبارش هم تو گجت نیوز هست و از روی باد نگفتم
    خب کپی کرد و البته چین تو کپی شناخته شده س

    • اره جون خودت اگه اینجوری بود سامسونگ نابود میکرد

      • خب توئی که قد یه ارزن اطلاعات نداری و از روی باد معده حرف مفت میزنی یکم اطلاعاتت رو کامل کن…جون من نه و مرگ خودت این لینک رو دنبال کن که ببینی نه این شرکت بلکه کل شرکتهای چینی کپی کارن آیکیو:
        http://gadgetnews.net/315250/فناوری-صفحه-نمایش-منعطف-سامسونگ/
        بعید میدونم اطلاعاتت در حد دنبال کردن پیج بالا هم باشه…خخخ
        کل آدرس رو کپی کن و بعد تو مرورگرت وارد کن و اون دکمه اینتر رو هم بزن تا روشن شه فیتیله ی خاموشت…خخخ