این اولین باری نیست که سازنده یک گوشی ژاپنی کار عجیبی کرده است و دفعه آخر هم نخواهد بود. خصوصا به این خاطر که ژاپن خانه بسیاری از گوشیهای عجیب و غریب است که برای طرفداران علم و تکنولوژی بسیار جذاب میباشد. گوشی Fujitsu F-04B Seperate Keitai نمونهٔ بسیار خوبی از این گوشی هاست.
این گوشی در سال ۲۰۱۰ توسط سرویس خدمات مخابراتی NTT DoCoMo، به عنوان یکی از عجیب ترین گوشی های زمان خودش عرضه شد. این گوشی از دو قسمت مجزا ساخته شده بود که توسط آهن ربا بهم وصل میشدند و به وسیله Bluetooth باهم ارتباط داشتند. این گوشی با این ایده سخته شده بود که کاربران بتونن با استفاده از قسمت دارای صفحه نمایش لمسی به فرستادن پیامک بپردازند و با استفاده از قسمت کیبورد مکالمات تلفنیشان را داشته باشند. قسمت کیبورد در این گوشی به عنوان دسته بازی یا همان Gamepad هم میتوانست مورد استفاده قرار بگیرد.
از لحاظ مشخصات سخت افزاری این گوشی در زمان خودش گوشی بسیار خوبی بود. گوشی F-04B دارای صفحه نمایش ۳.۴ اینچی و دوربین ۱۲.۲ مگاپیکسلی و همچنین باطری اش میتوانست ۵۰۰ دقیقه در حال مکالمه و یا ۲۰۰۰ ساعت در حالت استند-بای شارژ نگاه دارد. این گوشی، گوشی هوشمند نبود ولی قابلیتهایی داشت که قیمت ۶۶۰ دلاری اش را توجیه میکرد. از جمله این قابلیتها به داشتن پدومتر و یا قدم شمار میشود اشاره کرد.
بد نیست بدانید در برخی از نمونه های اولیه این گوشی قابلیت اتصال اسکنر، پرینتر و پروژکتور نیز اضافه شده بود که متاسفانه با عدم موفقیت تجاری آن ، این ایده ها هم نقش بر آب شد.
منبع: phonearena