ردیاب یوفو یا همان اشیا ناشناس پرنده جدیدترین وسیلهای است که به جتهای جنگنده ارتش آمریکا افزوده میشود. این اتفاق جنجالهای زیادی را در مورد بحث موجودات فضایی به پا کرده است.
به تازگی در خبرگزاری دیلی میل (The Daily Mail) اعلام شده که ارتش آمریکا قصد دارد تا جتهای جنگنده خود را به ردیاب یوفو (UFO) یا همان شی ناشناس پرنده مجهز کند. برای دهها سال این گمانهزنی وجود داشته که ارتش آمریکا اطلاعات سری و گستردهای را در مورد یوفوها جمعآوری کرده و حجم اصلی این اطلاعات از دسترس عموم مردم خارج است؛ با انتشار خبر مربوط به ردیاب اشیا ناشناس پرنده که گفته شده برای تشخیص سریعتر و بهتر یوفوها ساخته شده، جنجالهای مربوط به مخفی کاریهای ارتش آمریکا بیشتر شده است.
ردیاب یوفو و شناسایی راحتتر اشیا ناشناس پرنده
در گزارش دیلی میل آمده که تجهیزات مورد نظر با نام «سیستمهای جستجو و ردیابی مادون قرمز» (IRSTs) شناخته میشود و مدتهاست که نیروی هوایی ارتش از آن استفاده میکند. با این وجود تغییراتی که اخیرا در این نوع ردیاب ایجاد شده، علاوه بر کاربردهای گوناگون در میدان نبرد، کشف و شناسایی یوفوها را به مراتب راحتتر میکند.
بر اساس اطلاعات موجود، در آینده نزدیک هواپیماهای سوپر هورنت و همچنین جتهای نیروی هوایی شامل هواپیماهای F-15C، به ردیاب یوفو مجهز خواهند شد و اینطور که به نظر میرسد، استفاده از این تجهیزات میتواند اطلاعات شگفتانگیزی را در مورد پدیده جنجالی اشیا ناشناس پرنده در اختیار علاقهمندان قرار دهد.
از طرف دیگر این سیستم پیشرفته بسیاری از محدودیتهای تجهیزات قدیمیتر مورداستفاده را ندارد؛ دریابهای IRSTs برخلاف رادارهای قدیمی از خود انرژی ساطع نمیکنند و به همین دلیل پیدا کردن و مختل کردن این نوع ردیابها بسیار دشوار خواهد بود. به همین دلیل است که ردیاب یوفو با وجود از کار افتادن رادار هواپیما، میتواند همچنان به کار خود ادامه میدهد و تهدیدهای اطراف وسیله پرنده را شناسایی کند.
در طول سالهای گذشته اخبار مختلفی در مورد برخورد خلبانهای نیروی هوایی با یوفوها منتشر شده و در تازهترین گزارشها خبر رسیده که بین سالهای 2014 تا 2015 این خلبانها اشیا ناشناس پرنده را در حریم هوایی آمریکا رویت کردهاند.
با وجود اینکه هنوز نمیتوان جوابی قطعی به این سوال داد که «آیا ما در جهان تنها هستیم»، به لطف سیستم جدید ردیاب اشیا ناشناس پرنده، میتوان اطمینان داشت که پیدا کردن یوفوها و به دست آوردن اطلاعات در مورد ماهیت آنها به مراتب سادهتر خواهد شد.