اگر به دنبال خرید یک گوشی عالی با قیمتی رقابتی هستید٬ ما در این مقاله بهترین گوشی های میان رده سال 2019 بازار را به شما معرفی خواهیم کرد.
این روزها شما میتوانید یک گوشی در ردهی پرچمداران٬ با ارائهی همان حس و حتی عملکرد را با قیمتی بین 400 تا 600 دلار داشته باشید. و از آنجایی که روند عرضهی این محصولات طی یکی دو سال گذشته زیاد شده٬ خیلی از مردم به این گوشیها که «پرچمداران اقتصادی» مینامندشان علاقهمند شدهاند.
قیمت این تلفنها کمی نوسان داشته است٬ اما به طور کلی در همین حدود قیمت هستند با توجه به رشد نجومی قیمت گوشیهای اپل٬ سامسونگ و حتی هواوی٬ این تلفنها امروزه ارزش بیشتری در مقایسه با پولی که میپردازید دارند.
گوشیهایی که ما برای این مطلب انتخاب کردهایم از نظر عملکرد و طراحیشان ستایش میشوند. بیش از این شما را منتظر نمیگذاریم و سریعا به معرفی بهترین گوشی های میان رده سال 2019 میپردازیم.
بهترین گوشی های میان رده سال 2019
وان پلاس 7 تی
مزایا
- نمایشگر 90 هرتزی
- عملکرد فوق سریع
- عمر باتری خیلی خوب
- شارژ مجدد بسیار سریع
معایب
- عملکرد بد در شرایط نوری کم
- فقدان پشتیبانی از شارژ بیسیم
گرچه گوشی وان پلاس 7 تی خارج از محدوده قیمتی در نظر گرفته از سوی ما است٬ اما بیشک گوشی این برند بهترین انتخاب ما برای خرید یک پرچمدار اقتصادی در سال جاری است. این دیوایس مشابه مدل پرو خود به یک نمایشگر 90 هرتزی و دوربین سهگانه پشتی مجهز است. بنابراین تنها تفاوت آن با دل پرو٬ فقدان یک نمایشگر لبه خمیده و دوربین سلفی پاپ آپ است که برای بسیاری از کاربران اینها مزیتهای بزرگی هستند.
این گوشی به لطف قدرتگیری از تراشهی اسنپدراگون 855 پلاس٬ عملکرد سریع و قابل قبولی را ارائه میکند و کیفیت دوربین مناسبی را به همراه دارد. به اینها عمر باتری خوب٬ طراحی در ردهی پرچمداران و یک شارژفوق سریع را نیز باید اضافه کنید که از همین دیوایس٬ گزینهای عالی برای خرید توسط مشتریانی ساخته است که نمیخواهند بیش از 800 دلار برای خرید یک پرچمدار هزینه کنند.
گوگل پیکسل 3 ای و 3 ای ایکس ال
مزایا
- بهترین دوربین در کلاس خود
- عملکرد روان
- نرم افزار باطراوت٬ تضمین دریافت سالها آپدیت نرم افزاری
معایب
- ظاهر قدیمی٬ بدنهی پلاستیکی
- تراشهای نه چندان سریع
گوشی Pixel 3a انقلاب کوچکی را در گوشیهای مقرون به صرفه به وجود آورده است. شما با قیمت 400 دلار میتوانید این نسخه و با 470 دلار نیز نسخهی بزرگتر XL آن را خریداری کنید. این دو گوشی میانرده٬ تجربهی دوربین مشابه با گوشیهای پرچمدار پیکسل را ارائه میکنند. بنابراین شما اگر یک گوشی ارزان با دوربینی عالی میخواهید٬ این تنها گزینهی پیش روی شماست.
گوگل تلاش زیادی را برای پایین نگه داشتن قیمت دو عضو این خانواده انجام داده است. اول و مهمتر از همه٬ گوگل از بدنهی پلایستیکی برای آنها استفاده کرده تا عملا آنها از طراحی مشابهی با گوشیهای پرچمدار مدرن بهرهای نبرند. حاشیهی ضخیمی نیز در اطراف نمایشگر آنها به چشم میخورد تا ظاهری قدیمی داشته باشند.
در عوض شما تضمین دریافت بهروزرسانیهای نرم افزاری بزرگ گوگل به مدت 3 سال را در اختیار خواهید داشت. این چیزیست که نمیتوان در هیچ دیوایسی مشابه آن را یافت.
شیائومی می 9
مزایا
- کیفیت ساخت خوب
- ترکیب خوب برای دوربینهای پشتی
- عملکرد سریع
- قیمت فوق رقابتی
معایب
- اسکنر اثر انگشت کمی نامطمئن
شیائومی می 9 را باید مقرون به صرفهترین گوشی مجهز به تراشهی اسنپدراگون 855 دانست. این گوشی از ظاهر بسیار شیک و باریک٬ عملکرد دوربین بسیار خوب و عمر باتری بالا بهره میبرد. کمتر دیوایسی در این ردهی قیمتی وجود دارد که بتوانید با Mi 9 رقابت کند.
آنر ویو 20
مزایا
- طراحی منحصر به فرد V شکل
- تراشهی سریع 7 نانومتری کایرین 980
- باتری بزرگ
- عملکرد خوب دوربین 48 مگاپیکسلی
معایب
- فقدان نمایشگر AMOLED
آنر برند زیرمجموعهی شرکت چینی هواوی است٬ اما فروشگاه فیزیکی ندارد و دیوایسهای آن همگی مقرون به صرفه هستند. یکی از جدیدترین گوشیهای جذاب این شرکت آنر ویو 20 نام دارد.
ویو 20 به یک نمایشگر 6.4 اینچی LCD مجهز شده و تراشهی 7 نانومتری کایرین 980 در زیر قاب آن حضور دارد. هواوی سالها برای شکست دادن اسنپدراگون 845 توسط این تراشه٬ زمان گذاشته است. این گوشی به یک باتری بزرگ 4000 میلیآمپر ساعتی و قاب پشتی V شکل نیز مجهز شده است. این گوشی همچنین از سنسور 48 مگاپیکسلی سونی برای دوربین اصلی خود استفاده میکند ک میتوان آن را در بسیاری از گوشیهای سال 2019 یافت. این سنسور 4 سنسور را در 1 سنسور ترکیب میکند و تصاویری 12 مگاپیکسلی با عملکرد خوب در شرایط نوری کم را ارائه میکند.
شیائومی می 9 تی پرو
مزایا
- ارزش خرید بسیار بالا نسبت به قیمت
- نمایشگر تمام صفحه
- عملکرد سریع
- قابلیتهای غنی MIUI
معایب
- دوربین سلفی پاپ آپ کُند
- عملکرد دوربین نه چندان مشابه بهترینهای بازار
- فقدان شارژ بیسیم
امسال شیائومی یک پوکوفون جدید را عرضه نکرد٬ بلکه دیوایس بهتری را روانه بازار کرد. گوشی شیائومی می 9 تی پرو (یا در برخی بازارها ردمی کی 20 پرو) یک گوشی پرچمدار است. آن به یک نمایشگر ٬AMOLED تراشهی اسنپدراگون ٬855 سه دوربین و یک جک هدفون مجهز است و با قیمتی کمتر از 400 دلار عرضه میشود. ما به یک دلیل این گوشی را به همراه نسخهی اصلی می 9 در فهرست بهترین گوشی های میان رده سال 2019 قرار دادیم و آن وجود یک دوربین سلفی پاپ آپ است. نمایشگر این گوشی فاقد هرگونه بریدگی یا حفره است و تمام قاب جلویی را نمایشگر فرا گرفته است. البته یک نکتهی منفی نیز برای این دوربین سلفی وجود دارد؛ اگر میخواهید از سیستم تشخیص چهره استفاده کنید٬ باید منتظر بمانید دوربین از بالای قاب به بیرون آید که بیشک این روند به کُندی انجام میشود.
ما علاقهمند به باتری بزرگ 4000 میلیآمپر ساعتی در زیر قاب گوشی شیائومی هستیم که میتواند یک یا دو روز شما را از شارژ مجدد بینیاز کند. اما خیلی به عکسهایی که با این گوشی گرفته میشود علاقه نداریم. با این حال٬ آنها خیلی هم بد نیستند و ارزش زیادی نسبت به قیمتی که ارائه میکند دارد.