بررسیها حاکی از آن است که تعداد رانندگان تاکسی های آنلاین در حال کاهش بوده و به همین دلیل احتمال افزایش کرایه تاکسی های اینترنتی وجود دارد.
از اجرای طرح سهمیه بندی بنزین بیش از 1 ماه میگذرد که بر اساس آن شاهد افزایش 200 درصدی قیمت بنزین بودهایم؛ در واقع قیمت هر لیتر بنزین آزاد از 1000 تومان به 3000 تومان افزایش پیدا کرد. دولت دلیل اجرای این طرح را مقابله با قاچاق سوخت، کاهش مصرف بنزین و جلوگیری از آلودگی هوا بیان کرد که البته افزایش قیمت سوخت حواشی زیادی را نیز به همراه داشت. برای حمایت از رانندگان تاکسی های اینترنتی مقرر شد تا میزان پیمایش هر یک از آنها محاسبه شود و به آنها تا سقف 300 لیتر سوخت اختصاص پیدا کند؛ به این معنا که برای پیمایش هر 100 کیلومتر، دولت به این رانندگان 7 لیتر بنزین اختصاص خواهد داد.
پس از افزایش قیمت بنزین، فعالیت تاکسی های آنلاین با مشکل مواجه شد و شاهد تاثیر شدید گرانی بنزین بر روی این صنف بودهایم. در همین راستا میلاد منشیپور، مدیرعامل شرکت تپسی اعلام کرد با توجه به اینکه افزایش قیمت بنزین باعث افزایش هزینه جاری رانندگان این حوزه میشود، قصد داریم تحت یک طرح حمایتی قسمتی از درآمد خود را به آنها اختصاص دهیم. علاوه بر اینکه تپسی یکسوم از درآمد خود را به مدت یک هفته به رانندگان خود اختصاص داد، در تاریخهای 27 و 28 آبان نیز در راستای حمایت از رانندگان، به ازای هر لیتر مصرفی مبلغ 1500 را به شکل وام و 500 تومان را به شکل پاداش بلاعوض به آنها اختصاص داد.
احتمال افزایش کرایه تاکسی های اینترنتی
یکی از رانندگان تاکسیهای آنلاین اخیرا اعلام کرد:
گرانی قیمت بنزین باعث شد تا فعالیت در این صنف دیگر صرفه اقتصادی نداشته باشد. برخی از همکاران ما به دلیل گران شدن بنزین از این حرفه خارج شدند و به دنبال شغل دیگری هستند.
بررسیها حاکی از آن است که تعداد رانندگان تاکسیهای اینترنتی در حال کاهش است. در همین رابطه ژوبین علاقبند، مدیرعامل اسنپ اعلام کرد در مورد افزایش منطقی کرایههای این صنف با وزارت کشور و وزارت صنعت، معدن و تجارت در حال مذاکرهایم تا به اندازه تاثیر افزایش قیمت بنزین، میزان کرایهها را نیز افزایش دهیم. وی تاکید کرد مسئولان مربوطه نیز در حال بررسی این موضوع هستند.