مالک علی بابا

مالک علی بابا از اهدای 1 میلیون ماسک تنفسی به ایران خبر داد

جک ما، مالک شرکت بزرگ علی بابا در خبری اعلام کرد برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا حدود 1 میلیون ماسک تنفسی به ایران اهدا می‌کند.

جک ما که به عنوان مدیر ارشد اجرایی چینی و مالک شرکت بزرگ علی بابا شناخته می‌شود اعلام کرد با تلاش‌های متعدد توانستیم حدود 1 میلیون ماسک را جمع‌آوری کنیم و با توجه به فاصله زیادی که بین چین و ایران وجود دارد، این محموله را هرچه سریع‌تر به ایران انتقال دهیم.

کمک انسان‌دوستانه مالک علی بابا

مالک علی بابا

جک ما در ویبوی خود به زبان چینی با انتشار تصاویری از چند کودک که به ویروس کرونا مبتلا شدند اعلام کرد با توجه به شیوع گسترده کرونا و اعلام وضعیت جدی در ایران، تصمیم گرفتیم با وجود مشکلات حمل و نقل حدود 1 میلیون ماسک را هرچه سریع‌تر به تهران ارسال کنیم. وی افزود امیدوارم این ماسک‌ها بخشی از نیاز ایران را برطرف کرده و از کودکان در مقابل این ویروس محافظت کند تا مانع از شیوع گسترده‌تر آن در ایران شود.

8 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات

کرونا کار امریکاست ولی هندوچین هم اگر خیلی دلسوزند چرا مسلمین بیچارۀ هموطن خودشان را میکشند؟!
البته بنده منّاع الخیر نیستم و از هر کمکی به ملل مظلوم [حتّا از سوی امریکای جنایتکار] با هر نیّتی استقبال میکنم
و از احتکار و گرانترترفروشی [توسط هر شخص] به هر علّتی متنفرّم
ولی هرگز نشه فراموش! گربه‌ محض رضای خدا موش نمی‌گیرد

اینا ماسک فرستادن و کمکشونو کردن ولی به دست مردم برسه حسابه خودشون ورمیدارن احتکار میکنن به قیمت بالا میفرپشن

در همین مدت ثروتمندان سرزمینمان در حال احتکار ماسک در انبارهای خود بودند و دولت همیشه سرفرازمان مستاصل از توزیع ماسک در بین مردم ………….. آیندگان به ما نیشخند میزنند

از طرف مردم ایران اسلامی بسیار بسیار سپاسگذاری می کنم از برادران چینی به خاطر این عمل نیک شان برخلاف غرب استکبار جهانی که کرونا را وارد ایران کرد تا مردم ایران را به کشتن دهد .

دادا اشتباه میزنی. کرونا از همون چین اومد 😐

علیرضا جان ساندیس خور که این حرفارو نمیفهمه ، پول میگیره کامنت میزاره

راستشو بگو! چقد میدن؟

حشمتی این کرونا دیگه مردم عادی و ساندیس خور نمیشناسه. همه رو مبتلا میکنه امیدوارم بفهمی که حتی واسه جون شما ها هم ارزشی قائل نیستن

8
0
در بحث شرکت کنیدx