سرپرست طرح پلاسما درمانی از کاهش 40 درصدی مرگ و میر مبتلایان کرونا با این روش خبر داد. اما این روش چگونه باعث درمان کرونا میشود؟
دکتر حسن ابوالقاسمی، سرپرست طرح پلاسمادرمانی کرونا در کشور عنوان کرد واقع هنگامی که پاندمی و همهگیری بیماری اتفاق میافتد، کمتر کشوری برای آن آمادگی دارد، اما در حال حاضر کادر پزشکی اولویت دارند تا بیماران بدحال را نجات دهند. وی با اشاره به دشوار بودن تحقیقات در شرایط فعلی افزود ما توانستیم برای درمان مبتلایان ویروس کرونا از پلاسما درمانی استفاده کنیم که نتایج آن موثر بوده است.
جزئیات درمان مبتلایان کرونا با پلاسما درمانی
سرپرست طرح پلاسما درمانی افزود ما در یک کارآزمایی بالینی روش پلاسما درمانی را در دستور کار خود قرار دادیم؛ یعنی هنگامی که یک فرد مبتلا به کرونا بهبود پیدا میکند، از پادتنهای آن فرد برای درمان سایر بیماران کرونا استفاده خواهیم کرد. وی افزود زمانی که یک فرد از بیماری کووید 19 نجات پیدا میکند، بدون شک سیستم دفاعی بسیار خوبی داشته که قادر به شکست این بیماری شده است؛ از این رو پلاسمای خون بهبودیافتگان برای درمان مبتلایان کروناویروس بسیار موثر است.
دکتر حسن ابوالقاسمی در ادامه بیان کرد از 40 روز گذشته پلاسما درمانی را در بیمارستان بقیه الله با رعایت استانداردها به اجرا درآوردیم و تا به امروز 300 نفر پلاسمای خود را برای درمان سایر بیماران به این مرکز اهدا کردند. وی افزود هماکنون این روش در بیمارستانهای مسیح دانشوری، لبافی نژاد و بیمارستانهای قم نیز در حال اجرا است که نتیجه این اقدام باعث شد میزان مرگ و میر بیماران مبتلا به کرونا حدود 40 درصد کاهش پیدا کند؛ چراکه این روش میتواند ویروس را در بدن مبتلایان نابود کند.