اینوتکس 2020

اینوتکس 2020 پایان یافت؛ معرفی برترین‌های نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری

نهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری اینوتکس 2020 – INOTEX 2020 از روز 22 مرداد آغاز شد و در روز شنبه 25 مرداد 99 به پایان رسید.

نهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری اینوتکس 2020 با حضور آنلاین سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور از 22 مرداد 99 فعالیت خود را آغاز کرد و در روز شنبه 25 مرداد به پایان رسید. مراسم افتتاحیه این نمایشگاه در شرایطی در پارک فناوری پردیس برگزار شد که به دلیل شیوع ویروس کرونا و برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی، مسئولان این مراسم را به شکل آنلاین و بدون حضور فیزیکی افراد برگزار کردند. همچنین غرفه‌های این نمایشگاه به شکل مجازی و سه بعدی به نمایش درآمدند.

جزئیاتی از برگزاری اینوتکس 2020

اینوتکس 2020

نهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری اینوتکس 2020 با مجری‌گری ربات اجتماعی آرش شروع شد که جزو دستاوردهای محققان دانشگاه صنعتی شریف محسوب می‌شود. اینوتکس پیچ نیز به عنوان یکی از بخش‌های رقابتی این نمایشگاه به شمار می‌رود و در این مرحله از رقابت که در استان‌های سیستان و بلوچستان، آذربایجان غربی، اصفهان، خوزستان، مازندران و تهران برگزار شد، در گام نخست تیم‌های استارتاپی در مورد چگونگی ارائه به سرمایه‌گذار آموزش دیده‌اند و در گام بعدی با حضور سرمایه‌گذاران محلی، ایده یا محصول خود را معرفی کردند.

ایده‌های معرفی شده 11 تیم در این رویداد

اینوتکس 2020

در این دوره از نمایشگاه اینوتکس، 11 تیم ایده‌های خود را معرفی کرده‌اند که از این ایده‌ها می‌توان به رفع تنبلی چشم با واقعیت مجازی، سامانه فروش دست سازهای بلوچی، شست‌وشوی مدرن با نانو مواد، ارائه محتوا برای مسافران، نرم افزاری برای کنترل زندگی افراد شیرین، ساخت دستگاهی برای رشد مجدد مو در افراد سرطانی، روی برای کاهش فسادپذیری محصولات باغی، راهکاری برای رفع چالش بسته‌بندی محصولات سنتی، کاغذهای رویشی، امکان ساخت میکروب‌های صنعتی انبوه و تولید شوینده‌های زیستی اشاره کرد.

معرفی برترین تیم‌های استارتاپی در نمایشگاه اینوتکس 2020

از میان ایده‌های معرفی شده در این رویداد، سه تیم برتر رقابت اینوتکس پیچ معرفی شدند. تیم اول استارتاپی سای کلاب برای ارائه روشی برای درمان تنبلی چشم کودکان، تیم دوم آنتی آلوپسیا برای ساخت دستگاهی برای رشد مجدد مو در افراد سرطانی تحت شیمی درمانی و تیم سوم نیز با نام سوچن، سامانه‌ای برای فروش دست سازهای بلوچی انتخاب شدند. گفتنی است به تیم‌های اول تا سوم به ترتیب مبلغ 8 میلیون تومان، 5 میلیون تومان و 3 میلیون تومان اعطا گردید. علاوه بر این، تیم IDIA برای ارائه نرم افزاری برای کنترل بیماران مبتلا به دیابت نوع A در نظرسنجی مردمی به عنوان استارتاپ برتر انتخاب و از آن تقدیر شد. در این رویداد از پوستر اینوتکس ۱۴۰۰ نیز پرده‌برداری شد.

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*