طرح فیلتر شبکه های اجتماعی خارجی در قالب نسخه جدید طرح ساماندهی پیام رسان های اجتماعی توسط عده ای از نمایندگان به مجلس رفت.
توسعه فناوریهای نوین ارتباطی به ویژه پیام رسانهای اجتماعی و تحولاتی که مرتبط با فضای مجازی رخ داده است، باعث شد تا در این حوزه شاهد خلا قانونی باشیم. این خلا قانونی صیانت از حقوق کاربران را با آسیب و نقض شدید مواجه کرده است که تاثیر اجتماعی، امنیتی، فرهنگی و سیاسی را به همراه خواهد داشت. از این رو مدتی قبل طرح ساماندهی پیام رسانهای اجتماعی به تصویب رسید که هدف آن اعمال حاکمیت و حمایت از حقوق کاربران عنوان شده است، اما به تازگی نسخه جدیدی برای این طرح در نظر گرفته شده که احتمال مسدودسازی پیام رسان های اجتماعی را قوت بخشیده است.
احتمال فیلتر و مسدودسازی شبکه های اجتماعی خارجی
به تازگی نسخه جدیدی از طرح ساماندهی پیام رسانهای اجتماعی منتشر شد که اگر این طرح به تصویب برسد، احتمال بسته شدن شبکه های اجتماعی غیربومی در ایران وجود دارد. این طرح توسط گروهی از نمایندگان مجلس پیشنهاد شده که برای اجرای آن باید در صحن علنی مجلس به تصویب برسد. این طرح نمایندگان مجلس که به عنوان جدیدترین تلاش آنها برای ایجاد حاکمیت دولتی بر اینترنت و شبکه های اجتماعی محسوب میشود، در درون خود تغییرات بیشتری نظیر احراز هویت کلیه کاربران و ایجاد صندوق دولتی حمایت از پیام رسانها با فروش پهنای باند به همراه دارد.
گفتنی است بر اساس این طرح جدید، کلیه پیام رسان های خارجی باید در سامانه پنجره واحد از طریق یک شرکت داخلی ثبت شوند.
حمایت از حقوق کاربران چه حرفا خجالتم خوب چیزیه والا، یه عده وطن فروش و خائن و دزد شدن تصمیم گیرنده ملت یعنی یه ذره برای فهم و حق انتخاب خود افراد اینا ارزش قائل نیستن
این همه مشکلات تو کشور هست
فقر و فساد همه گیر در همه دستگاهها
اونوقت اینا بجای اینکه فکری بحال این مشکلات بکنن
فقط بدنبال مسدود کردن فضای مجازی هستن که خودی نشون بدن
واقعا متاسفم که دارم تو این کشور زندگی میکنم
افسوس…
عزیزم یکی از مشکلات بزرگ فرهنگی کشور به خاطر همین فضای مجازی هست.
این بود مجلس انقلابی که میگفتن؟؟؟؟
هر روز داره یه مشکل به مشکلات مردم اضافه میکنه بجای اینکه به فکر کمک کردن بهشون باشه!!
اره اگه این برنامه ها فیلتر بشن دیگه کسی از فساد مسئولین باخبر نمیشه.
بیکاری عاملش فضای مجازیه؟؟؟
فساد مسئولین تقصیر فضای مجازیه؟
اختلاص ها تقصیر فضای مجازیه؟
فقر و فاصله طبقاتی شدید تقصیر فضای مجازیه؟؟
شمایی که چشمت کوره و گوشات کر فقط خودتو میبینی
تو جامعه 80میلیون نفر دارن زندگی میکنن
خیلی از مغازه دارا بیشتر فروششون از طریق همین اینستاگرامه حالا اگه فیلتر بشه
شما میخای تاوان ضرر و ضیانشون بدی؟
با این وضع اقتصاد سقوط کرده و بیماری کورونا که خیلیا میترسن برن بازار مجبورن اینترنتی خرید کنن…
بیشتر توضیح نمیدم چون امثال شما نمیخان واقعیت جامعه کنونی رو قبول کنن
اگه فضای مجازی بده و اگه آمریکا بده و دشمنه و شبکه های اجتماعی اطلاعات مارو به بیگانگان میدن
پس چرا از بزرگ تا کوچیک مملکت تو توویتر که از قضا فیلترش هم کردن اکانت فعال دارن؟؟؟؟
خودتو خسته نکن اینا نمیخان بفهمند
فیلتر، لازم نیست فرهنگ سازی کنید
چون اولا فرهنگ سازی خرج داره دوما مردم باید به اجبار از اپلیکیشن بومی استفاده کنند تا دولت مردان بتوانند نظارت کامل داشته باشند
نگو مجلس بگو طویله
چه جالب ، خلا قانون داریم و حوصله تدوین قانون جدید نداریم پس فیلتر میکنیم که درصورت شکایت ، اول خود فرد به علت استفاده از شبکه اجتماعی فیلترشده ، مورد بازخواست قرار گیرد (و یا پرونده اش به این علت اصلا برسی نشود )
درود بر شرف نداشتتون
چه ….ای این طرح رو داده!!!
باید گریست
با سپاس
بخدا کارای مهم تری هم هست که بش برسین با نرم افزار ها چیکار دارین
یکی از کار های مهم همینه .
وااای موندن چیکار کنن پس نرم افزار های مزخرف ایرانی خوبن