گوشی سونی Xperia 1 II

گوشی سونی Xperia 1 III با دوربین سلفی و نمایشگر ارتقایافته می آید

پس از معرفی اکسپریا 1 II و اکسپریا 5 II حالا توجهات به سمت گوشی سونی Xperia 1 III جلب شده است. انتظار می‌رود اکسپریا 1 مارک 3 را با مشخصات ارتقایافته در اوایل سال 2021 ملاقات کنیم.

در فاصله چند ماه تا رونمایی، یک نشریه ژاپنی که پیشینه خوبی در چنین افشاگری‌هایی دارد به اطلاعاتی درباره گوشی سونی Xperia 1 III دست یافته است. بر اساس این گزارش، جانشین اکسپریا 1 مارک 2 نمایشگری بهبود یافته با 15 درصد روشنایی بیشتر خواهد داشت. همچنین گشودگی دیافراگم  دوربین سلفی هم افزایش خواهد یافت تا عملکرد بهتری را رقم بزند. البته ظاهرا رزولوشن و اندازه سنسور دوربین، بدون تغییر خواهد ماند.

باید دید آیا روشنایی بیشتر صفحه نمایش با تغییرات دیگری نیز همراه می‌شود؛ و اینکه آیا شاهد وجود یک پنل 4K در اکسپریا 1 مارک 3 خواهیم بود یا خیر؟ برای رسیدن به پاسخ این سوال‌ها، هنوز فرصت زیادی داریم.

3 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات

عاشقتم سونی

میترسم سال آینده فقط همین پانزده درصد روشنایی بشه تمایزش بامدل قبلی

البته از سونی بعید نیست
فک کنم حسن روحانیه ژاپن مدیر سونی شده😂

خدایی سونی یه ابهت و پرستیژ خاصی داره 🙂

3
0
در بحث شرکت کنیدx