چیپست MT6893 مدیاتک

چیپست MT6893 مدیاتک در بنچمارک آنتوتو اسنپدراگون ۸۶۵ را شکست داد

چیپست MT6893 مدیاتک که هنوز رسماً معرفی نشده، موفق شد در پلتفرم بنچمارک آنتوتو امتیاز بیشتری نسبت به چیپست پرچمدار اسنپدراگون ۸۶۵ کوالکام بگیرد. این تنور رقابت کوالکام و مدیاتک در حوزه تراشه‌ها را داغ می‌کند.

مدیاتک یک سال دیگر را هم بدون معرفی چیپست‌های پرچمدار گذراند تا همچنان لقب عرضه کننده چیپست‌های میان‌رده را در اختیار داشته باشد. متأسفانه هیچ یک از تراشه‌های این شرکت حرف زیادی برای گفتن نداشته اند، به جز اینکه استفاده از آن‌ها برای سازندگان صرف اقتصادی دارد. تا اینکه سال گذشته مدیاتک از یک چیپست گیمینگ به نام Helio G90T رونمایی کرد که برای نخستین بار شاهد  حضور آن در گوشی ردمی نوت ۸ پرو بودیم. بسیاری از مشتریان گوشی‌های نسخه مدیاتک شیائومی را دوست نداشتند، اما با گذشت زمان آن‌ها عملکرد خوب خودرا ثابت کردند تا حتی امروز بتوانند با گوشی‌های مجهز به چیپست اسنپدراگون 732G نیز رقابت کنند.

امسال بار دیگر مدیاتک همه را با رونمایی از چیپست‌های سری Dimensity شوکه کرد. تراشه‌های سری دیمنسیتی توانمندتر، در عین حال مقرون به صرفه‌تر بوده، با لیتوگرافی ۷ نانومتری تولید شده و مجهز به فناوری ارتباطی 5G هستند. این تراشه‌ها علاوه بر قدرت مناسبی که ارائه می‌کنند، به تولیدکنندگان گوشی‌های اندرویدی اجازه می‌دهند از قیمت تمام شده دیوایس خود بکاهند و عرضه گوشی‌های 5G در بازار را هم گسترش ببخشند. ما حالا دیگر می‌توانیم بگوییم که مدیاتک از بحران خارج شده و اکنون پا به مرحله دیگری گذاشته است: عرضه یک چیپست بهتر با عملکردی درخور پرچمداران.

طبق گزارش‌ها چیپست MT6893 مدیاتک با لیتوگرافی ۶ نانومتری در دست توسعه قرار دارد و یکی از اعضای خانواده Dimensity برای سال ۲۰۲۱ خواهد بود. این تراشه در اولین گام‌های توسعه خود در بنچمارک گیک‌بنچ پایین‌تر از تراشه اسنپدراگون ۸۶۵ (تراشه پرچمدار سال ۲۰۲۰ کوالکام) قرار داشت. حالا این تراشه مجدداً در بنچمارک‌ها و اینبار در پلتفرم AnTuTu ظاهر شده و موفق شده امتیاز ترکیبی بالاتری را نسبت به اسنپدراگون ۸۶۵ به دست بیاورد. اگرچه در بخش پردازنده مرکزی این تراشه پشت سر اسنپدراگون ۸۶۵ قرار می‌گیرد، اما در بخش پردازشگر گرافیکی امتیاز بیشتری را کسب کرده است.

چیپست MT6893 مدیاتک

دیوایسی که با تجهیز به این تراشه در بنچارک آنتوتو حضور پیدا کرده به ۸ گیگابایت رم، ۲۵۶ گیگابایت حافظه و یک نمایشگر ۹۰ هرتزی مجهز بوده است.در بخش حافظه این تراشه امتیاز بیشتری نسبت به تراشه اسنپدراگون را کسب کرده است. اما نکته امیدوارکننده اینجاست که تراشه پرچمدار مدیاتک هنوز در مراحل اولیه توسعه قرار دارد و کاملاً با گوشی‌ها بهینه نیست؛ بنابراین در آینده می‌تواند عملکرد به مراتب بهتری از این را هم در بنچمارک‌ها ثبت کند.

چیپست MT6893 مدیاتک مختص پرچمداران اقتصادی است

چیپست MT6893 مدیاتک از چهار هسته Cortex-A78 قدرت می‌گیرد. تک هسته اصلی این تراشه در فرکانس ۳ گیگاهرتز فعالیت می‌کند، در حالی که سه هسته دیگر فرکانس ۲.۶ گیگاهرتزی دارند. چهار هسته کم مصرف‌تر A55 هم آن‌ها را همراهی می‌کنند. پردازش گرافیکی در این تراشه بر عهده پردازشگر گرافیکی Mali-G77 MC9 است. البته گرچه این چیپست در رده پریمیوم است، اما برای گوشی‌های پرچمدار توسعه پیدا نخواهد کرد. چیپست +Dimensity 1000 را به خاطر میاورید؟ MT6893 می‌تواندبه عنوان نسل جدید آن در پرچمداران اقتصادی مورد استفاده قرار بگیرد. شاید تراشه در دست توسعه MT6895 مدیاتک گزینه بهتری برای گوشی‌های پرچمدار بازار باشد.

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*