کامپیوترهای تک برد Tinker Board 2

نسل دوم کامپیوترهای تک برد Tinker Board 2 ایسوس معرفی شدند

نسل دوم کامپیوترهای تک برد Tinker Board 2 ایسوس مبتنی بر پردازنده‌های ARM معرفی شدند. در ادامه با نسل جدید کامپیوترهای تک برد Asus آشنا خواهیم شد.

ایسوس به تازگی سری جدید کامپیوترهای تک برد Tinker Board 2 مبتنی بر پردازنده‌های ARM را معرفی کرده که با ابعادی نزدیک به یک کارت بانکی، عملکرد بسیار خوبی را می‌توانند ارائه دهند. کامپیوترهای تک برد جدید ایسوس مناسب برای علاقه مندان به حوزه اینترنت اشیا (IoT) و افرادی است که تصمیم دارند ایده‌های کوچک و هوشمندانه خود را عملی کنند.

معرفی کامپیوترهای تک برد Tinker Board 2 ایسوس

عملکرد بالای CPU و GPU برای دستگاه‌های اینترنت اشیا

Tinker Board 2

سیستم قدرتمند و 6 هسته ای تعبیه شده برای کامپیوترهای Tinker Board 2 همراه با معماری جدید 64 بیتی Armv8 عملکرد خیره کننده‌ای را نسبت به دیگر سیستم‌های تک برد ارائه می‌دهند. همچنین Tinker board جدید ایسوس با فناوری Arm big.LITTLE همراه هستند که یک معماری جهت انجام پردازش‌های ناهمگن است که در عمل دو پردازنده کاملا متفاوت در سیستم‌های SoC را با یکدیگر ترکیب می‌کنند. نرم افزار big.LITTLE وظیفه‌ی تخصیص دادن را به عهده دارد؛ به معنی آن که هنگام درخواست برای پردازش، این نرم افزار به صورت هوشمند هسته مناسب پردازنده را برای هر فرآیند انتخاب می‌کند. همچنین نتایج نشان می‌دهد که Tinker Board 2 و Tinker Board 2S عملکرد و کارایی 1.5 برابر بیشتری به نسخه اصلی Tinker Board دارد و به صورت قابل توجهی از سیستم‌های تک تراشه رایج در بازار سریع‌تر عمل می‌کند.

در مورد پرداز‌ش‌های گرافیکی سنگین، سری Tinker Board 2 ایسوس از پردازشگر گرافیکی Mali-T860 ، قدرتمندترین پردازشگر گرافیکی مبتنی بر معماری Midgard برخوردار است. این پردازشگر یک گزینه کاملا مناسب برای پردازش‌های پیچیده گرافیک بوده و به صورت کامل از OpenGL ES 3.0/3.1, OpenVG 1.1, OpenCL و فریمورک‌های نسل جدید و اپلیکیشن‌های گرافیکی legacy 2D/3D پشتیبانی می‌کند. در مقایسه با نسخه اصلی Tinker Board، مدل Tinker Board 2 با برخورداری از پردازشگر گرافیکی Mali-T860 عملکردی 28 درصد بیشتر را در رابطه با پردازش‌های گرافیک دارد.

همراه با راهکار مدیریت و کنترل ASUS IoT Cloud و سیستم عامل به‌روز

مدل‌های جدید تینکر بورد 2 می‌توانند توسط کنسول ابری ASUS IoT (AICC) کنترل شوند که در اصل یک بستر مدیریتی و مناسب برای تجزیه و تحلیل داده‌ها است. تحت این کنسول می‌توان عیب یابی و راه اندازی مجدد از راه دور و یا حتی به‌روزرسانی سیستم عامل برای تینکربردهای جدید ایسوس انجام داد.

اتصالات متنوع، پشتیبانی از دو نمایشگر همزمان و وضوح تصویر 4K

کامپیوترهای سری Tinker Board 2 و Tinker Board 2S از درگاه‌های HDMI و Display Port برای خروجی تصویر با امکان استفاده از دو مانیتور به صورت همزمان با وضوح 4K و USB-C برای اتصال درایوهای دیگر پشتیبانی می‌کنند. از دیگر پورت‌ها و اتصالات این دو تینکربرد جدید ایسوس می‌توان به USB3.2 Type A، شبکه بی سیم WiFi دو بانده (2.4 و 5 گیگاهرتز) و فناوری Bluetooth 5.0 اشاره کرد.

راه‌اندازی بی دردسر و آسان

سیستم‌های Tinker Board 2 و Tinker Board 2S ایسوس از ابزارهای راه‌اندازی مناسبی برخوردار هستند که تا مصرف کنندگان بتوانند سیستم خود را مطابق با خواسته‌های خود راه‌اندازی کنند. این ابزار شامل امکان تنظیم کردن حداکثر و حداقل فرکانس برای پردازشگر مرکزی و پردازشگر گرافیکی به همراه یک پنل نظارتی است.

پشتیبانی از سیستم عامل اندروید 10

سیستم‌های Tinker Board 2 و Tinker Board 2S مهندسی شده و بهینه شده برای اجرای سیستم عامل اندروید 10 هستند که این ویژگی خود یکی از مزیت‌های تینکربردهای جدید ایسوس نسبت به سیستم‌های تک تراشه دیگر است.

این مطلب در قالب رپورتاژ آگهی و توسط شرکت‌های ثالث به عنوان بیانیه مطبوعاتی یا متن تبلیغاتی برای گجت نیوز ارسال شده و گجت نیوز در قبال موارد مندرج در آن مسئولیتی ندارد.

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*