ایلان ماسک ثروتمندترین مرد جهان

ایلان ماسک با عبور از بیل گیتس و جف بزوس، ثروتمندترین مرد جهان شد

ایلان ماسک – Elon Musk، در روزی که سهام تسلا به قیمت غیر قابل تصور ۸۲۰ دلار رسید، لقب ثروتمندترین مرد جهان را به دست آورد.

ایلان ماسک، بنیان‌گذار تسلا و یکی از سهامداران اصلی آن، در رتبه بندی میلیاردرهای جهان، لقب ثروتمندترین مرد جهان را از آن خود کرد. این جمله‌ی جادویی، راهکار خاص او برای رسیدن به موفقیت است:

اگر می‌خواهید به آرزوهای خود برسید، باید به رویاهای خود ایمان داشته باشید، سپس خواهید دید که همه چیز درست می‌شود.

یکی دو روز قبل، وقتی سهام تسلا به حدود ۷۴۵ دلار رسید، ماسک به رتبه دومین مرد ثروتمند جهان دست یافت و از جف بزوس، مدیر عامل آمازون که با ۱۸۴ میلیارد دلار ثروتمندترین فرد دنیا بود، تنها سه میلیارد دلار عقب بود اما با افزایش قیمت سهام تسلا به ۷۴۵ دلار، کل دارایی ایلان ماسک به حدود ۲۰۰ میلیارد دلار رسید. مدیر عامل تسلا سال ۲۰۲۰ را با ۲۷ میلیارد دلار آغاز کرد که به سختی او را در بین ۵۰ میلیاردر برتر جهان قرار می‌داد.

ایلان ماسک؛ ثروتمندترین مرد جهان

ایلان ماسک ثروتمندترین مرد جهان

سهام تسلا فقط در یک روز ۵۷ میلیارد دلار جهش پیدا کرد و از ۷۱۶.۵ میلیارد دلار به ۷۷۳.۵ میلیارد دلار رشد کرد. چه عاملی باعث این رشد شد؟ به دلیل خوش‌بینی به تایید جو بایدن به عنوان رئیس جمهور بعدی آمریکا که یک دموکرات است. دموکرات‌ها به عنوان طرفداران دستیابی و استفاده از انرژی و فناوری سبز شناخته می‌شوند. تسلا، به عنوان رهبر صنعت خودرو سازی الکتریکی، می‌تواند ذینفع اصلی افزایش قدرت دموکرات ها باشد.

ایلان ماسک سعی کرد تسلا را به اپل بفروشد

این موضوع که ایلان ماسک سعی کرده بود تا تسلا را به اپل بفروشد فقط یک شایعه نیست و واقعیت دارد. ماسک هم این موضوع را تایید کرده است. او می‌گوید:

در بدترین روزهای برنامه تولید مدل تسلا ۳ با تیم کوک تماس گرفتم تا برای احتمال واگذاری این شرکت به اپل آن هم با قیمت یک دهم ارزش فعلی با او صحبت کنم اما تیم کوک از شرکت در این نشست خودداری کرد.

علاوه بر این، ماسک صحت گزارش اخیر در مورد باتری «تک سلولی» را که اپل برای خودروی الکتریکی خود تولید می‌کند زیر سوال برد. یادآوری می‌شود: اخیراً مشخص شد که اپل انتظار دارد با استفاده از ساختار جدید باتری مبتنی بر فسفات آهن لیتیوم (LFP)، ضمن این که هزینه تولید باتری خودرو خود را «به طور بنیادی» کاهش دهد، مقدار مسافتی را که خودرو با یک بار شارژ می‌تواند طی کند، افزایش دهد.

ماسک یادآوری کرد که در حال حاضر، تسلا در وسایل نقلیه الکتریکی که در شانگهای تولید می‌شوند، از باتری های LFP استفاده می‌کند. او همچنین اضافه کرد که طراحی باتری تک سلولی امکان‌پذیر نیست زیرا منجر به خروجی بسیار کم ولتاژ باتری می‌شود. رئیس تسلا اظهار داشت که باتری اپل باز هم سلول‌هایی دارد که به هم متصل هستند.

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*