فیلترینگ توییتر

انتقاد وزیر ارتباطات از موافقان دیروز فیلترینگ توییتر و مخالفان امروز

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات عنوان کرد که حضور مسئولان در شبکه‌های اجتماعی و به ویژه در توییتر می‌تواند منجر به رفع فیلترینگ Twitter شود.

محمد جواد آذری جهرمی،‌ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات طی مصاحبه‌ای در واکنش به توییت جدید سعید جلیلی، یکی از کاندیداهای انتخاب ریاست جمهوری در ارتباط با اهمیت رفع فیلترینگ توییتر و همچنین حضور یافتن ابراهیم رئیسی، یکی دیگر از کاندیداهای ریاست جمهوری در توییتر بیان کرد این که در حال حاضر کاندیداهای انتخابات و ستادهای انتخاباتی به دلیل شرایط ناشی از ویروس کرونا از طریق فضای مجازی اقدام به تبلیغات انتخاباتی می‌کنند اتفاق مثبتی است.

این مسئله که عده‌ای از مسئولان در گذشته استفاده از شبکه های اجتماعی را محکوم می‌کردند و هم‌اکنون خود آن‌ها نیز به این فضا ورود پیدا کرده‌اند اتفاق شایانی است. طی سال‌های گذشته دائما از فعالیت ما در شبکه‌های اجتماعی ایراد گرفته می‌شد، این در حالی است که هم‌اکنون همان افرادی که ما را محکوم می‌کردند در این فضا حضور پیدا کرده‌اند. نباید ما نیز مانند خود آن‌ها رفتار کنیم و بگوییم نباید از این فضا استفاده کنیم، بلکه لازم است تا از این فرصت بهترین بهره را ببریم و  قدر آن را بدانیم و نباید این کار را محکوم کنیم.

حضور کاندیداها در شبکه های اجتماعی اتفاقی خوبی است، زیرا در دنیای امروزی تقریبا تمام مردم در این شبکه‌ها حضور دارند و کاندیداها می‌توانند با حضور در این فضا با مردم گفت‌وگو کنند و از مشکلات و خواسته‌های آن‌ها آگاه شوند.

رفع فیلترینگ توییتر امکان‌پذیر است

فیلترینگ توییتر

این مسئله که آیا حضور مسئولان در شبکه‌های اجتماعی باعث رفع فیلترینگ می‌شود یا خیر هنوز معلوم نیست؛ اما وقتی که خود آن‌ها نیز در این شبکه اجتماعی حضور دارند می‌تواند نوید دهنده شنیدن اخبار خوبی در آینده باشد. جهرمی در ادامه در ارتباط با فیلترینگ توییتر و حکم صادر شده از سوی شورای عالی امنیت ملی در خصوص این موضوع عنوان کرد که مسائل مطروحه در خصوص شبکه‌های اجتماعی و به ویژه توییتر قطعی نیست، زیرا قانون تنها قدرت فیلترینگ مقطعی را به شورای عالی امنیت ملی داده است و این شورا نمی‌تواند دست به فیلترینگ دائمی بزند. از این رو می‌توان نتیجه‌گیری کرد که حکم فیلترینگ توییتر از سوی ارگان دیگری صادر شده است و شورای عالی امنیت ملی و شورای فضای مجازی نقشی در آن نداشته‌اند.

حکم فیلترینگ توییتر در سال ۱۳۸۸ از سوی کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه صادر شد. وزارت ارتباطات نیز به دنبال این اتفاق در خواستی را مبنی بر طرح مجدد این مسئله در کارگروه، به ۲ نماینده مجلس و ۶ وزیر ارسال کرد، این در صورتی است که تاکنون این مسئله در دبیرخانه مطرح نشده است. البته حضور مسئولان در شبکه‌های اجتماعی می‌تواند در آینده اتفاقات خوبی را در پی داشته باشد.

جهرمی در انتها در پاسخ به سؤالی در خصوص پرونده‌ای که برای او تشکیل شد و این که ممکن است به دنبال رفع فیلترینگ توییتر این پرونده نیز بسته شود عنوان کرد که جریان و آداب و رسوم پرونده متفاوت است، بازپرس تاکنون سه یا چهار بار از من بازجویی کرده و ما نیز تا به امروز برای چند مرتبه لایحه دفاعی ارسال کردیم و اکنون نیز مشغول به انجام این کار هستیم. فیلترینگ یا رفع فیلترینگ شبکه های اجتماعی نمی‌تواند هیچ ربطی به این پرونده داشته باشد.

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*