علی عسگری، رئيس سازمان صداوسیما در یک مصاحبه اظهار کرد ایران مانند چین، روسیه و دیگر کشورها در حال برنامهریزی برای شکل دادن به اینترنت داخلی خودش است.
رئیس سازمان صداوسیما در یک مصاحبه با خبرنگاران از برنامهریزی ایران برای داشتن اینترنت خودش خبر داد. علی عسگری در این مصاحبه اظهار کرد نهضتی در جهان در مقابل اینترنت آمریکایی در حال شکلگیری است و به همین دلیل ایران در حال برنامهریزی برای آن است که اینترنت خودش را داشته باشد. این اتفاق در چین رخ داده و روسیه هم در حال شکل دادن به اینترنت روسی است. حتی کشورهای اروپایی هم اینترنت آمریکایی را برنمیتابند.
به گفته رئیس صداوسیما، کشورهای ضعیف و ناتوان در فناوری ناچارند تسلیم اینترنت آمریکایی شوند، اما ایران برنامهریزی میکند که شبیه قدرتهای بزرگ جهان، اینترنت داخلی خودش را داشته باشد.
گجت نیوز آخرین اخبار تکنولوژی، علم و خودرو 



عاقا مردم ما جنبه شون بالاست…دور کشور رو حصار بکشین و بگین ایران تافته ی جدابافته ست…شما نباید از اوضاع داخلی و خارجی مطلع بشین و همه چیز رو از رسانه میلی و اپلیکیشن های بومی تخت نظر پیگیری کنین…شرم بر شما
با درود، ایشان اگر لطف کنند و اون کشور های دیگر را نه همه فقط چند تاشون رو نام ببرند تا نادان از دنیا نریم، دو کشوری که نام برده شد آیا واقعاً کشور های نرمالی هستند !؟؟
یعنی انقلاب شد برای دوری از غرب فقط ؟ شعار اولیه گویا فراموش شده، نه شرقی و نه غربی؟