دایمنسیتی 2000

تراشه دایمنسیتی ۲۰۰۰ رکورد اندروید در بنچمارک انتوتو را شکست

مدیاتک قصد دارد به زودی از تراشه ۴ نانومتری دایمنسیتی ۲۰۰۰ رونمایی کند. گوشی مجهز به این چیپست توانسته رکورد گوشی‌های اندرویدی در بنچمارک انتوتو را بشکند.


ایرانیکارت

زمان زیادی به رونمایی از تراشه دایمنسیتی ۲۰۰۰ باقی نمانده است و مدیاتک نیز تبلیغات مربوط به آن را به عنوان اولین چیپست ۴ نانومتری دنیا برای گوشی‌های هوشمند آغاز کرده است.

تراشه دایمنسیتی ۲۰۰۰، قهرمان تازه‌نفس مدیاتک

بر اساس شایعات منتشر شده، چندین شرکت نسبت به استفاده از تراشه جدید مدیاتک ابراز تمایل کرده‌اند که در میان آنها نام ویوو هم دیده می‌شود. همچنین به تازگی یک گوشی ناشناس از برند ویوو در بنچمارک انتوتو مشاهده شده است که توانسته از مرز یک میلیون امتیاز بگذرد.

دایمنسیتی 2000


افراک

دیجیتال چت استیشن و Ice Universe هر دو اعلام کرده‌اند که گوشی ویوو V2184 مجهز به تراشه MT6983 (همان چیپست Dimensity 2000) توانسته امتیاز 1002220 را در انتوتو به دست آورد. این گوشی احتمالا به سری ایکس ویوو تعلق دارد. هرچند که تا به این لحظه خود انتوتو این امتیاز را به صورت رسمی تایید نکرده است.

برای مقایسه باید بگوییم که در حال حاضر رد مجیک 6 (مجهز به تراشه اسنپدراگون 888) با دریافت امتیاز 858734 در بنچمارک انتوتو توانسته در صدر گوشی‌های اندرویدی قرار گیرد و تنها آيپد پرو (مجهز به تراشه M1 اپل) است که از مرز یک میلیون فراتر رفته است.

به گزارش DCS، چیپست دایمنسیتی 2000 به یک هسته کورتکس ایکس 2 با فرکانس ۳.۰ گیگاهرتز، سه هسته کورتکس A710 و چهار هسته کورتکس A510 مجهز شده است. تراشه اگزینوس ۲۲۰۰ نیز دارای یک هسته کورتکس X2 با فرکانس کاری ۳.۰ گیگاهرتز است و حتی اسنپدراگون 898 نیز در این بخش تفاوتی با رقبای خود ندارد.

دایمنسیتی 2000

بنابراین به احتمال زیاد تراشه‌های مذکور از لحاظ عملکرد پردازشی تفاوتی با هم نخواهند داشت و تنها تفاوت آنها به بخش گرافیکی مربوط خواهد شد. دایمنسیتی 2000 با آرم Mali-G710 MC10 عرضه خواهد شد و در تراشه‌های اگزینوس 2200 و اسنپدراگون 898 نیز به ترتیب شاهد استفاده از گرافیک AMD RDNA 2 و نسخه جدید آدرنو خواهیم بود.

کوالکام قصد دارد در ۹ آذر ماه از تراشه اسنپدراگون ۸۹۸ رونمایی کند و اگر مدیاتک می‌خواهد عنوان اولین تراشه ۴ نانومتری را از آن خود کند، باید حداکثر تا چند هفته آينده از دایمنسیتی ۲۰۰۰ پرده‌برداری کند. حتی اگر منظور مدیاتک اولین تراشه ۴ نانومتری عرضه شده با بازار هم باشد، زمان زیادی ندارد.

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*