نوبیا رد مجیک 7

نوبیا رد مجیک 7 و 7 پرو معرفی شدند؛ دو گوشی گیمینگ قدرتمند با مشخصات جذاب

گوشی‌های گیمینگ نوبیا رد مجیک 7 و 7 پرو معرفی شدند. سری Red Magic 7 از تراشه اسنپدراگون 8 نسل 1، سیستم خنک‌سازی پیشرفته و شارژ فوق سریع بهره می‌برد.

رقابت بر سر تولید گوشی‌های گیمینگ با مشخصات فنی قدرتمند بین شرکت‌های چینی اوج گرفته است و هرکدام تلاش می‌کنند با عرضه مدل‌های جذاب‌تر بقیه را از میدان به در کنند. امروز نیز نوبت به نوبیا رسیده تا با سری رد مجیک 7 خودنمایی کند.

نوبیا رد مجیک 7 و 7 پرو

نوبیا رد مجیک 7

سری رد مجیک 7 تشنه قدرت است و به همین خاطر نوبیا برای مدل پرو سیستم شارژ ۱۳۵ وات را تدارک دیده است. همچنین مدل پرو رد مجیک 7 اولین گوشی گیمینگ است که از دوربین سلفی زیر نمایشگر بهره می‌برد. این شرکت از چیپست اختصاصی Red Core 1 نیز در این گوشی‌ها استفاده کرده تا در انجام برخی امور مربوط به گیمینگ به آنها کمک کند.

حالا بیایید به سیستم خنک‌سازی ICE 8.0 که برگ برنده اصلی سری رد مجیک 7 است، بپردازیم. این سیستم به یک فن مجهز شده که می‌تواند ۲۰ هزار دور در دقیقه بچرخد و نوبیا نیز یک داکت هوا مخصوص را نیز به آن اضافه کرده که به یک ورودی هوا ثانویه متصل می‌شود. بدین ترتیب گردش هوا نسبت به نسل قبل تا ۳۵ درصد افزایش پیدا می‌کند که منجر به کاهش ۳ درجه‌ای دمای تراشه خواهد شد.

نوبیا رد مجیک 7

افتخار ۲.۴ درجه از این کاهش دما به داکت فلزی اشاره شده، تعلق دارد. همه اینها به این خاطر است که تراشه اسنپدراگون‌ 8 نسل 1 تا جایی که ممکن است خنک باقی بماند تا هم CPU و هم GPU بتوانند با حداکثر توان کار کنند. کمی جلوتر به تراشه می‌پردازیم؛ اما الان نوبت صفحه نمایش است.

هر دو مدل نوبیا رد مجیک 7 و 7 پرو به پنل‌های ۶.۸ اینچی امولد با رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسل (نسبت تصویر ۲۰ به ۹) و پوشش کامل فضای رنگی DCI-P3 مجهز شده‌اند. البته سایر مشخصات این دو نمایشگر با هم فرق دارند. به عنوان مثال مدل پرو از رنگ ۱۰ بیت پشتیبانی می‌کند و اندکی روشن‌تر است (۷۰۰ نیت در مقایسه با ۶۰۰ نیت).

نوبیا رد مجیک 7

مهم‌تر از همه اینکه نرخ‌ نمونه‌برداری لمسی نمایشگر این گوشی به ۹۶۰ هرتز و نرخ تازه‌سازی آن به ۱۲۰ هرتز می‌رسد. جالب است که نرخ نمونه‌بردای لمسی مدل استاندارد، ۷۲۰ هرتز است؛ اما رفرش ریت آن بالاتر از مدل پرو و برابر با ۱۶۵ هرتز است.

تریگر‌های شانه‌ای نیز حالا از ۴۵۰ هرتز در نسل قبل به ۵۰۰ هرتز ارتقا یافته‌اند که یعنی مدت زمان پاسخگویی آنها به ۷.۴ میلی‌ ثانیه کاهش یافته است. این یکی از مسئولیت‌های تراشه Red Core 1 است. این تراشه علاوه بر بهبود افکت‌های نورپردازی بازی‌ها، وظیفه ارتقا صدا و ویبره را هم دارد.

همچنین در نمایشگر هیچکدام از این دو گوشی بریدگی دیده نمی‌شود. نوبیا رد مجیک 7 پرو با دوربین زیر نمایشگر به این مهم دست یافته و در مدل استاندارد نیز دوربین سلفی در حاشیه باریک بالایی قرار گرفته است. البته شرکت سازنده تلاش کرده با استفاده از چینش سه‌گانه پیکسلی و سیم‌کشی موج مانند، تا آنجا که می‌تواند شفافیت را بالا ببرد تا دوربین زیر نمایشگر کیفیت مناسبی داشته باشد.

نوبیا رد مجیک 7

علاوه بر اینها، نسخه بهبود یافته برنامه Red Magic Studio به شما اجازه می‌دهد صفحه نمایش خود را به صورت بی‌سیم و با رفرش ریت ۱۲۰ هرتز به یک نمایشگر دیگر بتابانید. اگر هم یک آداپتور HDMI یا خروجی ویدیو USB-C در اختیار دارید، می‌توانید محتوا را با رفرش ریت ۱۶۵ هرتز به یک نمایشگر سازگار منتقل کنید. امکان ضبط بازی با رفرش ریت ۱۲۰ هرتز نیز وجود دارد (در فرمت H.264 1080p)

نوبیا رد مجیک 7

هر دو گوشی به رابط کاربری Red Magic 5.0 مجهز شده‌اند که بر پایه اندروید 12 است. البته نوبیا برخی تغییرات را در آن ایجاد کرده تا تاخیر پاسخگویی را کاهش دهد و عملکرد دستگاه را بهبود بخشد. Red Magic Game Space نیز به شما کمک می‌کند تا تریگر‌های شانه‌ای را برای هر بازی تعریف کنید و عملکرد گوشی و عمر باتری را افزایش دهید.

در نهایت نوبت به سیستم شارژ می‌رسد. سیستم خنک‌سازی نوبیا در اینجا نیز نقش مهمی را ایفا می‌کند؛ زیرا مدل رد مجیک 7 پرو به شارژ سریع ۱۳۵ وات مجهز شده و می‌تواند باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی خود را در تنها ۱۵ دقیقه به طور کامل شارژ کند. فن دستگاه اطمینان حاصل می‌کند که در هنگام شارژ، دمای گوشی در یک بازه منطقی باقی بماند.

نوبیا رد مجیک 7

البته مدل استاندارد رد مجیک نیز کند نیست و می‌تواند به لطف سیستم شارژ ۱۲۰ وات، باتری ۴۵۰۰ میلی‌آمپر ساعتی خود را در تنها ۱۷ دقیقه شارژ کند. خوشبختانه نوبیا در جعبه هر دو گوشی یک شارژر USB-C با توان ۱۶۵ وات را قرار داده است که می‌توان از آن برای شارژ لپ‌تاپ‌های گیمینگ نیز استفاده کرد.

حالا که صحبت از سیستم خنک‌سازی این گوشی شد، به برخی جزئیات مهم دیگر نیز باید اشاره کنیم. مثلا اینکه اگرچه فن دستگاه خیلی سریع است؛ اما صدای زیادی (۲۸ دسی‌بل) تولید نمی‌کند و با وجود این می‌تواند دمای هسته‌های پردازنده را تا ۱۶ درجه کاهش دهد تا کاربر بتواند در طول جلسات طولانی مدت بازی، از حداکثر عملکرد دستگاه بهره ببرد

نوبیا رد مجیک 7

 

البته فن این کار را به تنهایی انجام نمی‌دهد و سیستم ICE 8.0 با ۹ لایه مختلف که شامل ژل حرارتی جدید، محفظه بخار و ورقه گرافیتی می‌شود هم به آن کمک می‌کند. اگر هم این کافی نیست، نوبیا یک اکسسوری به نام Turbo Cooler برای این گوشی‌ها در نظر گرفته است که می‌تواند در کنار افکت‌های RGB گرمازدایی را تا ۱۷ درصد افزایش دهد و از نظر تولید صدا نیز تا ۳ دسی‌بل نسبت به رقبای خود آرام‌تر است.

نوبیا رد مجیک 7

سری نوبیا رد مجیک 7 در سه نسخه آبی روشن، مشکی و Deuterium Transparent Edition عرضه خواهد شد. دو نسخه اول در بدنه گوشی چراغ‌های روشن شونده دارند و در لوگو رد مجیک نیز نور پس‌زمینه RGB دیده می‌شود. این در حالی است که در نسخه سوم چراغ‌های RGB به فن هم اضافه شده‌اند. در این نسخه به لطف شیشه شفاف می‌توان قطعات داخلی گوشی را دید.

نسخه مجهز به ۸ گیگ رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی رد مجیک 7 با قیمت ۶۳۰ دلار روانه بازار خواهد شد و نسخه شفاف با ۱۲ گیگ رم و ۲۵۶ گیگابات حافظه 770 دلار قیمت خواهد داشت.

همچنین نوبیا برای نسخه ۱۲+۱۲۸ گیگ رد مجیک 7 پرو قیمت ۷۴۰ دلار را در نظر گرفته است و می‌خواهد نسخه شفاف را با دو پیکربندی ۱۲+۲۵۶ گیگ و ۱۸ گیگ + ۱ ترابایت حافظه به ترتیب با قیمت‌های ۸۳۶ و ۱۱۸۳ دلار عرضه کند. اکسسوری Turbo Cooler نیز به صورت جداگانه و با قیمت ۳۱ دلار به فروش خواهد رسید.

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*