ماینر بیت کوین

بیشترین ماینرهای بیت کوین در کدام کشورها قرار دارند؟

چین زمانی با اختلاف خانه اغلب مزارع استخراج بیت کوین بود، اما آن‌ها را بیرون کرد. حالا بیشترین ماینرهای بیت کوین در کدام کشورها واقع شده‌اند؟

سقوط بیت کوین از سقف تاریخی خود در اردیبهشت سال 1400، به خاطر دستور توقف فعالیت ماینرهای بیت کوین در چین بود. در آن زمان بالای 50 درصد استخراج کنندگان نخستین رمز ارز دنیا در این کشور قرار داشتند، پس سقوط شبکه به دلیل بیرون کردن آن‌ها کاملا طبیعی بود. اگرچه با وجود ممنوعیت شدید دولت، چین همچنان دومین کشور از نظر میزان هش ریت است، اما جایگاه نخست اکنون به کشوری دیگر تعلق دارد؛ در حال حاضر بیشترین ماینرهای بیت کوین در آمریکا قرار دارند.

تا آخر ژانویه سال میلادی جاری (نیمه بهمن 1400)، 37.84 درصد هش ریت شبکه در اختیار ماینرهای واقع در ایالات متحده بوده است. با وجود هزاران موانع نظارتی ایالتی و فدرال که مشاغل فعال در حوزه ارزهای دیجیتال در آمریکا با آن‌ها مواجه هستند، این کشور همچنان نقش بسیار مهمی در حفظ بیت کوین و در کل اکوسیستم رمز ارزها ایفا می‌کند. بعد از ممنوع شدن فعالیت ماینرها در کشور چین، اکنون آمریکا نه تنها بیشترین ماینرهای بیت کوین را در خود جای داده است، بلکه از نظر تعداد دستگاه‌های خودپرداز کریپتویی نیز با اختلاف در صدر قرار دارد.

قبل از اعلام ممنوعیت سراسری و سرسختانه توسط دولت چین علیه استخراج کنندگان رمز ارزها، مزارع ساکن این کشور بالای نیمی از کل هش ریت کل شبکه پادشاه رمز ارزها را در اختیار داشتند. بعد از این اتفاق، دولت‌های متعددی به ماینرهای بیرون شده از پرجمعیت‌ترین کشور دنیا روی خوش نشان دادند. به عنوان نمونه باید به آمریکا و قزاقستان اشاره کرد.

پراکندگی ماینرهای بیت کوین در کشورهای مختلف

پراکندگی ماینرهای بیت کوین در کشورهای مختلف

همانطور که در تصویر بالا پیدا است، ماینرهای ساکن چین مدتی بعد از فروکش کردن پیگیری‌های شدید این دولت برای کشف و ضبط آن‌ها، دوباره فعالیتشان را آغاز کرده‌اند. آن‌ها از سپتامبر سال 2021 (شهریور – مهر 1400) دوباره پرقدرت، اما مخفیانه، در چین به فعالیتشان ادامه می‌دهند. اما اینجا دیگر منزل بیشترین ماینرهای بیت کوین نیست و این لقب به آمریکا تعلق پیدا کرده است.

بعد از آمریکا به ترتیب چین، قزاقستان، کانادا، روسیه، آلمان، مالزی، ایرلند و ایران (رتبه 9) قرار دارند.

تعدد خودپردازهای کریپتویی در آمریکا

زمینه‌ای دیگر که آمریکا در آن پرچمداری می‌کند، تعداد خودپرداز‌های کریپتویی مستقر در نقاط مختلف کشور است. در این حوزه ایالات متحده با اختلاف زیاد اول است؛ نزدیک به 88 درصد دستگاه‌های ATM مخصوص رمز ارزها، در این کشور قرار دارند. همچنین نزدیک به 90 درصد خودپردازهای تازه نصب شده طی چند ماه اخیر متعلق به همین کشور بوده است.

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*