ویدیو منتشر شده توسط آژانس فضایی اروپا آنقدر زیبا و نفسگیر است که قطعا بارها آن را تماشا خواهید کرد. در این ویدیو از تلسکوپ فضایی جیمز وب ۲ هزار سال نوری را در ۶۰ ثانیه سفر میکنید.
اگرچه تصاویر زیبا و فوقالعاده تلسکوپ جیمز وب باعث شگفتی بسیار شدهاند، اما آژانس فضایی اروپا یک ویدیو جدید از این تلسکوپ فوقالعاده منتشر کرده که شما را غرق در خود میکند.
ویدیو نفسگیر تلسکوپ فضایی جیمز وب عظمت کیهان را به رخ میکشد
ویدیو جدید از دهها تصویر جداگانه تشکیل شده است و اینگونه به نظر میرسد که شما با تلسکوپ جیمز وب در حال زوم کردن روی کیهان هستید. این ویدیو یک دقیقهای مکان دقیق سحابی حلقه جنوبی در کهکشان راه شیری را نشان میدهد.
ناسا گفته بود که یکی از تصاویر اولیه جیمز وب به سحابی حلقه جنوبی مربوط میشود. پس از انتشار تصویر مربوطه نیز اینترنت پر از عکس یک دایره آبی رنگ شد که توسط گازهای قرمز و نارنجی رنگ اطرافش محاصره شده بود. در مرکز سحابی NGC 3132 یک ستاره درخشان و روشن دیده میشود. این ستاره تنها نقشی حمایتی در شکلگیری سحابی داشته و منبع اصلی آن نیست.
اگر کمی دقت کنید در گوشه سمت چپ سحابی یک ستاره دیگر نیز دیده میشود. این ستاره که منبع اصلی سحابی حلقه جنوبی به حساب میآید، در طول هزاران سال گذشته هشت لایه گاز و غبار را از خود به بیرون پرتاب کرده است.
دادههای ثبت شده توسط دوربین رصد مادون قرمز جیمز وب برای خلق این تصویر دقیق به کار رفتهاند. اگرچه شاید بخش پایانی ویدیو تلسکوپ فضایی جیمز وب صرفا باعث حیرت افراد عادی شود، اما در خود اطلاعات بسیار زیادی دارد و دانشمندان از همان لحظه انتشار در حال کار روی آنها هستند. تلسکوپ جیمز وب ماموریتی ۱۰ ساله دارد و در این مسیر با تعدادی تلسکوپ فضایی پیشرفته نیز همپوشانی خواهد داشت.
James Webb قرار است تا اوایل دهه ۲۰۲۰ و اوایل ۲۰۳۰ تصاویر خود را به زمین ارسال کند تا بتوانیم دید بهتری نسبت به کیهان و جایگاه خود در آن به دست آوریم. با توجه به عملکرد هیجانانگیز تلسکوپ جیمز وب در مراحل اولیه، قطعا ویدیوها و تصاویر آتی جذابتر نیز خواهند بود.